A Nők Lapja 2020/48. heti horoszkópja.

Kos

Olyan hír juthat a fülébe, ami miatt örömében fülig érhet a szája. Ami másnak kár, az önnek talán haszon. Ha egészségi problémája van, ne aggodalmaskodjon, mert az életnek ezen a területén a dolgok jól alakulhatnak. Ha ön szülő, a gyermeke miatt idegesítő helyzet jöhet létre. Lehet, hogy a pénztárcájába is mélyebben bele kell nyúlnia. Ha párkapcsolatban él, társával legyen türelmesebb.

Bika

Ha párkapcsolatban él, a társával kényesnek nevezhető dolgokat is meg tudnak beszélni. Párjára hatást tud gyakorolni. Akivel most találkozik, azzal össze is kötheti majd az életét. Olyan esemény történhet, ami miatt más színben láthatja a világot és a saját helyzetét. Egészségére, testi épségére vigyázzon, ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, jó kezekben lesz. 

Ikrek

Minden oka meglehet a jókedvre és az elégedettségre, hiszen olyan események történhetnek, amelyek miatt örömében olykor néhány méterrel a föld felett lebeghet. A munkában, megélhetésben is önnek tetszően alakulhatnak a dolgok. Ha változtatni szeretne az életének bármely területén, most lépjen, mert sikert sikerre halmozhat. Ha párkapcsolatban él, társa nehezebben kezelhető, legyen vele türelmes.

Rák

Igaz a régi mondás: akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs szerencséje a pénzügyekben. A kedvesével olyan dolgokról beszélhetnek, amelyek pozitív irányba befolyásolhatják a kedélyállapotát. Pénzügyek terén olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegei megfeszülhetnek. Kollégával kiáshatják a csatabárdot, rengeteg munka szakadhat a nyakába, alig bírja az iramot.

Oroszlán

Olyan dolog juthat a tudomására, hogy úgy érezheti, megáll az esze. Egyik döbbenetből a másikba eshet, és elgondolkodhat az életén, a jövőjén. Mivel nagyon jól tud kommunikálni, olyasvalakivel is szót érthet, akivel korábban ez nem volt jellemző. A szerelmi kapcsolatokban elsősorban ön miatt alakulhat ki feszültség. Próbáljon meg uralkodni az érzésein, így nem kerül nehéz helyzetbe.

Szűz

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érezheti, a boldogság kék madara telepedett a vállára. Az életében sorsszerű változások következhetnek be. A pénzére jobban kellene ügyelnie, mert megeshet, hogy saját hibája miatt veszteség, kár éri. Ha valamit nem tud vagy nem ért, bátran kérdezzen, így nem követhet el hibát. Balesetveszélyes ez a hét, ne kapkodjon, ne rohanjon.

Mérleg

Ha pénzről van szó, felemás helyzet jöhet létre: olyan összeg ütheti a markát, amelyet nyomban elkölthet. Megeshet, hogy elszámítja magát, és emiatt át kell alakítania a költségvetését. Váratlanul olyan szituáció alakulhat ki, hogy ön el sem meri hinni, mindez önnel történik. Ingatlanügyletet érdemes most intéznie, mert az életnek ezen a területén szerencsés lehet. Rokonnal jól kijöhet.

Skorpió

Ön körül foroghat az egész világ. A kommunikáció most az egyik erőssége, ezért bármit szeretne elérni, a héten kellene előadnia az elképzeléseit. Szerelmi viszonyában úszhat a boldogságban. A házasságokban, régi együttélésekben a társa váratlan dologgal állhat elő, ne utasítsa el, hanem vegye fontolóra. Pénzügyeinek alakulása miatt feszültté válhat. 

Nyilas

Ha bármilyen problémája van a felettesével kapcsolatban, most kellene erről beszélnie, mert mindent elérhet nála, amit csak akar. Már nem ilyen rózsás a helyzet a kollégáival szemben, van közöttük olyan, aki miatt megemelkedhet a vérnyomása. Pénzügyei jól alakulnak, minden oka meglehet az örömre. Olyan pénzre is szert tehet, amiből tartalékot képezhet. Vásárlást most bonyolítson le. 

Bak

Úgy alakulhatnak a dolgok, hogy ön hirtelen nem is tudja, mihez kezdjen. Ám sikerül megőriznie a hidegvérét, és még a legőrültebb helyzetből is ki tudja hozni a legtöbbet és a legjobbat. Jótett helyébe jót várhat. Valakinek a hálájára számíthat. A megérzései talán sohasem voltak annyira jók, mint ezen a héten, ezért hallgasson arra, amit az ösztöne súg, így elkerülhet egy igazán nehéz helyzetet.

Vízöntő

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Az is megeshet, hogy megpróbálja elfojtani a szerelmes érzéseit, kevés sikerrel. A munkahelyén a dolgok kedvezően alakulhatnak, felettesével nagyon jól tud kommunikálni. Most adja elő neki azt, ami egy ideje már foglalkoztatja önt. A siker elégedetté teheti. A környezetében van olyan személy, aki az idegein táncolhat, tartson tőle nagyobb távolságot.

Halak

Azokban a párkapcsolatokban, ahol gyermek van, a társa most elfogadóbb a csemetéjükkel, mint korábban. Élete párjával mindent meg tudnak beszélni, még a tabunak számító témákban is eredményt érhetnek el. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, vagy olyan dolog történhet, hogy örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.