A Nők Lapja 2020/47. heti horoszkópja.

Kos

Ha párkapcsolatban él, ne hallgasson élete párjára. Ha azt teszi, amit ő jónak gondol, hátrányos helyzetbe hozhatja önmagát. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni. Pénzügyek miatt hullámzó helyzet alakulhat ki: a váratlan kiadás mellett olyan lehetősége is adódhat, ami jó hatással van a biztonságérzetére. Ha az egészségüggyel kerül kapcsolatba, próbáljon türelmes lenni.

Bika

Amennyiben párkapcsolatban él, megeshet, hogy vitára kerül sor. Az lenne a legjobb, ha a pénz a héten nem lenne központi témájuk, mert főként az anyagiak miatt jöhet létre feszültség. Önre általában a nyugalom jellemző, ám most olyan dolog juthat a tudomására, ami miatt úgy érzi, mintha valaki táncot járna az idegein, de olyan esemény is történhet, amitől bizakodva tekint a jövőbe.

Ikrek

A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki, még a szakítás gondolata is felmerülhet. A munkából kiveheti a részét, több feladat szakad a nyakába. Csak arra ügyeljen, hogy kollégára ne erőltesse rá az akaratát, véleményét! Megeshet, hogy olyan dologra derül fény, amitől ön egyik ámulatból a másikba esik. Közben olyan szerencsés is lehet, hogy ami másnak kár, az önnek haszon.

Rák

A szerelem ege vakítóan kék lehet, tervezgethetik a közös jövőt. Ha most kívánja összekötni a kedvesével az életét, akkor ezt a lehető legjobbkor teszi. Ha ön szülő, gyermekével mindent meg tud beszélni. A munkahelyén olyan bejelentésre kerülhet sor, amely miatt minden haja szála égnek áll. Ha most szeretne költözni, utazni, akkor körültekintőbbnek kellene lennie, hogy ne érje kár.

Oroszlán

Idegtépő helyzet alakulhat ki, amikor meg kell válogatnia a szavait, mert a stressz hatására olyan dolgot mondhat, amit nem kellene. Próbálja megteremteni az arany középutat az otthoni és a munkahelyi teendői között. Így juthat ideje és ereje mindenre, amit fontosnak tart. Családtagnak szüksége van az ön támogatására. Ha kollégával tölti ideje egy részét, jól érezhetik magukat együtt.

Szűz

Gyermeke miatt extra kiadásra kerülhet sor. Olyan dolgokra költhet, amelyek nem érik meg az árukat. Érdemesebb a nagyobb bevásárlásokat a jövő héten intéznie, amikor kedvezőbben juthat több dologhoz. A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehezebbé tehetik a társa munkahelyén felbukkanó problémák. A párkapcsolatokban azonban úgy alakulnak a dolgok, hogy az kárpótolhatja minden nehézségért.

Mérleg

Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének. Olyasmibe is vághatja a fejszéjét, ami hosszabb távon jó hatást gyakorol az anyagi helyzetére. Kollégával olyan jól kijöhetnek, hogy egymás gondolatait is kitalálhatják. A házasságokban, régi együttélésekben a társa türelmetlenebb, önnek pedig a pénz körül forognak a gondolatai, ezért alakulhat ki kommunikációs probléma, veszekedés.

Skorpió

Felettesének most adja elő az elképzeléseit, mert főnöke nyitott mindarra, ami önnek fontos. A házasságokban, régi együttélésekben, ha ön megőrzi a nyugalmát, amikor a társa feszült, a dolgok nem fordulhatnak rosszra, nem alakul ki válságos helyzet. Egészségére ügyeljen, mert betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. A szabályokat tartsa be, mert megbírságolhatják.

Nyilas

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Előfordulhat, hogy beavatkozásra kerül sor, de ne izguljon miatta, mert jó kezekben lesz. Pénzügyei hullámzó képet mutatnak, mert egyaránt sor kerülhet olyan kiadásra és bevételre, amelyre nem számít. Ha ön szülő, gyermekével összekülönbözhet, vagy miatta többet aggodalmaskodhat.

Bak

Ha eddig egészséges volt, mint a makk, most meglepetten veheti észre, hogy megbetegedett. Ne idegeskedjen, jó helyen és jó kezekben lehet. Az ismeretségei között van olyan, akivel jól kijöhet, de olyan is, akit legszívesebben elkerülne. A szerelmi élete felpezsdülhet, őrült szenvedélyt élhet át. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének. 

Vízöntő

A családtagokkal kölcsönösen egymás agyára mehetnek. Próbáljon meg higgadtabb maradni, ne ugorjon mindenre! A munkahelyén változásokra van kilátás, amelyek az ön megélhetésére is hatással lehetnek. Pénzügyek terén minden oka meglehet az örömre. Ám most több a környezetében a türelmetlen, agresszív ember. A saját érdekében tartson tőlük nagyobb távolságot! 

Halak

Ha még van állása, próbálja megerőltetni magát, és a felettese kedvében járni. Megeshet, hogy olyan változások következnek be, amelyek érintik az ön kenyérkeresetét is. Érdemes körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőséget találhat. Romantikus érzések keríthetik hatalmukba, és váratlan találkozás miatt varázslatos pillanatokat élhet át. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen!

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.