A Nők Lapja 2020/46. számának horoszkópja.

Kos

Furcsa helyzet alakulhat ki a munkában, megélhetésben. Talán ami másnak kár, az önnek haszon. Közben az is lehet, hogy a munkahelyén olyan szituáció jön létre, amelyet nehezebben tud kezelni. De a teremtő nem hagyja önt magára, ezért még a lehetetlen helyzetből is jól jöhet ki. Megeshet, hogy olyan pénz üti a markát, amely kellemes meglepetésként éri. Orvosi vizsgálat miatt ne izguljon.

Bika

Még akkor is jó hete lehet ez a mostani, ha annyi a teendője, hogy szinte ki sem látszik belőlük. Rengeteg feladat szakadhat a nyakába, de bírja energiával. Amennyiben párkapcsolatban él, és a társa, valamint a rokonsága között feszült a viszony, most az életnek ezen a területén minden rendben mehet. Olyan dolog juthat tudomására, hogy úgy érezheti, megáll az esze. De gyorsan túl tudja tenni magát rajta.

Ikrek

A szerelmi életében olyan változás történhet, amely miatt feszültebbé válhat. Valaki igyekszik befolyásolni a kedvesét, ezért viselkedhet úgy, ahogy. A munkában a dolgok flottul mehetnek, mindent el tud végezni, amit tervbe vett. Kollégával is jól kijöhet, és ha a felettesével megtalálja a hangot, akkor nem lesz oka panaszra. Egészségére jobban kellene ügyelnie, mert betegség ágynak döntheti. 

Rák

Olyan vita alakulhat ki, amelybe nincs értelme belemennie, mert csak az energiáját pazarolja vele. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Elképzelhető, hogy a viszonyuk most fordul komolyra. Felettesének megvan a maga baja, ezért ne álljon elő nála a problémáival, próbálja megoldani őket saját maga. Ha ön szülő, gyermeke miatt büszkeséget érezhet. Szánjon több pénzt a hobbijára. 

Oroszlán

A hét legfontosabb feladata az egyértelmű kommunikáció mellett a dicséret. A szép és elismerő szavak nem kerülnek önnek semmibe, ugyanakkor előnyös helyzetbe juttathatják. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, a családtagok között is akad olyan, akivel nagyon jól kijöhet. Kolléga viselkedése előtt azonban döbbenten állhat. Lehet, hogy valaki miatt többet kell fáradnia.

Szűz

A magánéletében történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt elégedettség töltheti el. A párkapcsolatában úgy érezheti, mintha a boldogság kék madara telepedne a vállára. Ha pénzről van szó, hajlamossá válhat a zsugori viselkedésre, ami nem baj, mert ennek köszönhetően akár tartalékot is képezhet. Váratlanul egészségi problémája alakulhat ki, amely kis időre ágyba kényszerítheti.

Mérleg 

Most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Az életnek ezen a két területén ön egyformán sikeres lehet. A régi kapcsolatokban is újra egymásra találhatnak. Talán valakinek a segítségével irigylésre méltó helyzetbe kerülhet. A kollégái között akad olyan, akivel nagy lehet az összhang, akár egymás gondolatait is kitalálhatják.

Skorpió

A sikeres kommunikáció hete a mostani. Mondja el a felettesének a problémáját. Ha változtatni kíván az életén, akkor ezen a héten lépjen a tettek mezejére, mert sikert sikerre halmozhat. A szerelmi viszonyokban varázslatos pillanatokat élhet át. Ha ön szülő, gyermeke szeretetét sokkal erősebben érezheti, mint máskor. Valaki viszont a háttérben aknásíthatja a terepet, rosszat akarhat önnek.

Nyilas

Olyasvalaki okozhat csalódást önnek, akiről nem feltételezte, hogy képes ilyen viselkedésre. Megeshet, hogy valaki iránt megváltoznak az érzései, mert Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Pénzügyek terén kettős helyzet jöhet létre, mert a pénz megy, viszont ez azért nem okozhat gondot, mert most van miből költeni. Ha ön szülő, gyermeke miatt ne aggódjon, csemetéjének megvan a magához való esze.

Bak

Ha probléma alakulna ki ezen a héten, akkor ez csakis az ön hibájából történhet. Meg kellene próbálnia uralkodni az indulatain, hihetetlenül nagy energiáját pedig testmozgásban levezetni. Így elkerülheti, hogy önmaga alatt vágja a fát, vagy akár meg is betegedjen. Ha ön szülő, akkor szülőtársa most sokkal elfogadóbb, ezért ha bármit szeretne nála elérni, most kellene előadnia az elképzeléseit.

Vízöntő

Még az is megeshet, hogy glória ragyog a feje fölött. A felettesénél bármit elérhet. Ha elégedetlen a díjazásával, erről most kellene beszélnie. Ha ön a munkanélküliek táborához tartozik, olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, könnyen összetörheti magát. Peres ügyben változás történhet.

Halak

Olyan esemény történhet ezen a héten, ami jó hatást gyakorolhat a jövőjére. Ha párkapcsolatban él, akkor a társa sokkal nyitottabb mindenféle problémára, ezért most kellene még a kényesnek tartott témákról is beszélnie. A szerelmi viszonyokban a kedvese viszonozhatja az ön érzéseit. Felettese azonban nehéz helyzetbe kerülhet, amitől borúsabb lehet a hangulata. 

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.