A Nők Lapja 2020/45. heti horoszkópja.

Kos

Lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. A házasságokban, régi együttélésekben olyan érzések keríthetik hatalmukba, amelyek előtt meglepetten állhat, és amelyek miatt boldognak érezheti magát. A megélhetésében nem alakul minden úgy, ahogyan szeretné. Megeshet, hogy önre kényszerítenek olyasmit, amivel nem ért egyet. Ha nem figyel az egészségére, betegség ledöntheti a lábáról.

Bika

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ezért koncentrálnia kell az elvégzendőkre, így elkerülheti a gondokat. Kolléga az idegein táncolhat, és ha párkapcsolatban él, a társával nehezebben tud kijönni. Átélheti a minden rosszban van valami jó igazságát. Valakinek a támogatása, az elismerő szavai boldoggá tehetik, tanulás során sikert érhet el.

Ikrek

A szerelmi kapcsolatok egén viharfelhők gyülekezhetnek. Ha ön szülő, a gyermekével nehezebben tud kommunikálni, különösen, ha a csemetéjére rá szeretné kényszeríteni az akaratát. Kollégák között van olyan személy, akivel összekülönbözhetnek. Megeshet azonban, hogy ami másnak kár, az önnek haszon. Most érdemes a felettesének előadnia az elképzelését, mert nyitott kapukat döngethet nála.

Rák

Visszafogottnak kellene lennie, mert a főnökénél kihúzhatja a gyufát. De az is lehet, hogy a megélhetésében történnek olyan dolgok, amelyek miatt vitára kerülhet sor, és az energiája egyre csak fogy. A házasságokban, régi együttélésekben többet vitatkozhatnak. A szerelemben viszont varázslatos pillanatokat élhetnek át. Sőt még az is lehet, hogy a sors összehozza önt a lelki társával.

Oroszlán

Kollégával talán nehezebben tud kijönni. Egy személy miatt úgy érezheti, hátrányos helyzetbe került. Előfordulhat, hogy alkalmazkodnia kell valakihez, ami miatt bonyolultabbnak érezheti az életét. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy elhamarkodjon valamit, és önmagát hozza nehéz helyzetbe. A házasságokban, együttélésekben a társának szüksége van az ön támogatására.

Szűz

Hajlamossá válhat a zsugori viselkedésre. Lehet, hogy a saját hibája miatt kerül anyagilag nehezebb helyzetbe. Előfordulhat, hogy a szerelmi viszonyokban is az anyagiak játsszák a főszerepet. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Nem kedvez az idő banki, biztosítási ügyek intézésének, orvosi vizsgálat vagy műtét miatt viszont ne izguljon, jó időben lehet jó kezekben.

Mérleg

Annyira jól tudja képviselni az érdekeit, hogy még homokot is képes lenne eladni a sivatagban. Arra ügyeljen, hogy ne legyen agresszív, mert akkor olyanokkal is összerúghatja a port, akikkel nem kellene. Ha párkapcsolatról van szó, újra egymásra találhatnak. A dolgok akkor alakulhatnak jól, ha a pénz nem játszik főszerepet az életükben. Ingatlanügylet során észnél kell lennie. 

Skorpió

Megeshet, hogy a felettese önre kényszeríti az akaratát, ám az alkalmazkodáson kívül mást nem tehet. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amely előtt döbbenten állhat. A munkája során találkozhat olyan személlyel, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van arra, hogy szavakba öntse a szeretetét. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila most eltalálhatja…

Nyilas

Bármennyire fontos is a pénz, ne hajszolja magát, mert ennek egészségi következményei lehetnek. Betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. Ha kórházi kezelésre van szüksége, ne aggódjon, a teremtő nem hagyja önt magára ebben a helyzetben. Valakinek a szeretete miatt úszhat a boldogságban. Ám akiben megbízott, az a személy hátba is támadhatja önt. Szerelemben szakításra kerülhet sor.

Bak

A legfontosabb, hogy alkalmazkodjon, mert összekülönbözhet olyan személyekkel, akikkel szemben függő helyzetben van. Bármennyire is önnek van igaza, bólogasson arra, amit mondanak, ezzel elkerülheti az embert próbálónak nevezhető helyzetet. A megérzései tökéletesen működhetnek, hallgasson arra, amit az ösztöne súg, és nyerő helyzetbe kerülhet. Valami elromolhat, és ez felbosszanthatja.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy olyan helyzet jön létre, ami miatt nem látja kristálytisztán a jövőjét. Ugyanakkor a felettesével nagyon jól kijöhet. Mindent megbeszélhet vele, amit ön fontosnak tart. Amennyiben párkapcsolatban él, akkor a társával olyan dolgot közölhetnek, ami miatt élete párja akár a kétségbeesés határára is kerülhet. Ebben a nehéz helyzetben szüksége van az ön támogatására.

Halak

Egészségi probléma alakulhat ki, talán beavatkozásra kerül sor. Esetleg közeli hozzátartozó vagy szeretett személy egészsége miatt aggodalmaskodhat. Olyan esemény is történhet, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szüksége, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát. A párkapcsolatokban társának a pénz körül foroghatnak a gondolatai.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.