A Nők Lapja 2020/44. heti horoszkópja.

Kos

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért mindennél fontosabb, hogy világosan és egyértelműen fogalmazzon, különben saját magát hozhatja nehéz helyzetbe. A házasságokban, régi együttélésekben feszültség alakulhat ki, elsősorban az anyagiak miatt. Ha ezt szeretné elkerülni, akkor ezen a héten legyen tabutéma a pénz. Valaki lángra lobbanthatja a szívét. Ezt az erős vonzalmat jó lenne, ha egyelőre titokban tartaná.

Bika

Lehet, hogy olyan helyzet alakul ki, ami miatt nem látja tisztán a jövőjét. Megeshet, hogy a munkahelyén történnek olyan események, amelyek előtt döbbenten áll. Nem érdemes most változtatnia, mert igazán nehéz helyzetbe kerülhet. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ön nem veszíti el a türelmét. Valakinek a segítsége, jóindulata, önzetlensége kellemes meglepetésként érheti.

Ikrek

Olyan változás következhet be az életében, amilyet eddig talán el sem tudott képzelni. Próbálja megőrizni a nyugalmát, így elkerülheti azt a helyzetet, amelyet nagyon nem szeretne, ha bekövetkezne, vagy amely akár meg is betegítheti. Ha orvosi vizsgálatra vagy beavatkozásra kerülne sor, ne izguljon, minden rendben megy majd. Ha valamit szeretne elérni a felettesénél, akkor ezt most kellene előadnia, mert nyitott mindarra, amit ön mond. 

Rák

Soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint ezen a héten: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Figyelmetlenség miatt önmagát hozhatja kellemetlen helyzetbe. A szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amilyet korábban talán el sem tudott képzelni. A házasságokban, régi együttélésekben a társa kevésbé elfogadó, ez okozhat átmeneti feszültséget. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének. 

Oroszlán

Megeshet, hogy olyan élményben lesz része a héten, amikor hirtelen rádöbben valamire, és összefüggéseiben láthatja az életét, a jövőjét, a kialakuló helyzetet. Ennek hatására tud majd döntést hozni, ami befolyással lehet a későbbiekre. Kollégák között van olyan, akivel összekülönbözhet, és olyan, akinek a magatartása előtt meglepetten áll. Szakítson időt a pihenésre, különben betegség ágyba kényszerítheti.

Szűz

A szerelmi kapcsolatokban a kedvese most kevésbé elfogadó, elsősorban ez okozhatja a problémát. De az is lehet, hogy szerelmének a rokonságával van gondja, és ez befolyásolja a kedélyállapotát. A házasságokra a gyengédség lehet jellemző. Pénzére, értéktárgyaira jobban kellene vigyáznia, mert saját hibájából veszteséget könyvelhet el. Próbáljon meg lazítani, különben az életmódja miatt akár meg is betegedhet. 

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, akkor a társával most nem könnyű az élet, mert sok problémája akadhat, amelyekből talán nem látja a kiutat. Az őszinte beszélgetés most a legfontosabb, ezzel tiszta vizet önthetnek a pohárba. Ha úgy érzi, csak elvesztegeti az idejét, akkor most lépjen a tettek mezejére, és tegye meg azt, amit egy ideje már a fejében forgat. Egészsége megőrzésére, gyógyulásra ne sajnálja a pénzt!

Skorpió

A munkahelyén olyan helyzet alakulhat ki, amellyel nem ért egyet, amely miatt úgy gondolja, éppen itt az ideje a változtatásnak. Ne most valósítsa meg az ezzel kapcsolatos terveit! Várjon még, mert egyelőre nem érheti el mindazt, amit szeretne. Próbáljon meg lazítani, feltöltődni, különben nem fogja bírni a terhelést, az iramot. A szerelmi viszonyokra a gyengédség lehet jellemző. A régi párkapcsolatokban társa türelmetlenné válhat.

Nyilas

A szerelmi kapcsolatokban régi téma kerülhet terítékre, és megeshet, hogy az útjaik szétválnak. A házasságokban, régi együttélésekben társa olyan váratlan helyzetbe kerül, amely hatással van az ön életére. Valakinek a stílusa, magatartása előtt döbbenten állhat. Fontos, hogy ne szívjon mellre semmit, mert ez testi tüneteket produkálhat, akár meg is betegítheti. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia.

Bak

Elképzelhető, hogy az otthonában és a munkahelyén is problémák alakulnak ki. Ennek elsősorban az az oka, hogy ön kevésbé toleráns. Mindez hatással lehet az érzelmi életére, és főként az ön hibájából kerekedhet parázs vita. Ha el tudna számolni tízig, mielőtt megszólal, elkerülhetné a veszekedést, ami hosszú távon talán még szakításhoz is vezethet. Akivel most hozza össze a sors, azzal élvezze a jelent, de lehetőleg ne tervezze a jövőt.

Vízöntő

A munkahelyén jöhet létre olyan váratlan szituáció, amely miatt idegessé válik. A felettese kerülhet nehéz helyzetbe, és olyan változás következhet be, amely hatással lehet az ön megélhetésére is. Egy pletyka minden szava igaznak bizonyul majd. Pénzügyek terén jól járhat, netán előnyösen jut hozzá ahhoz, amire egy ideje már fáj a foga. Balesetveszélyes a hét, legyen az úton és az otthonában is óvatos! 

Halak

Olyan esemény történhet, amely miatt szorongóbbá válhat, az álom is nehezebben jön a szemére. Beszéljen a problémájáról, mert ha magában rágódik rajta, meg is betegedhet miatta. Pénzügyek terén óvatosabbnak kell lennie, mert veszteséget könyvelhet el. Anyagi ügyekben kényszerhelyzetbe kerülhet, és az alkalmazkodáson kívül mást nem nagyon tehet. A megérzései most jól működnek, hallgasson rájuk!

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.