A Nők Lapja 2020/43. heti horoszkópja.

Kos

Hajlamossá válhat az erőszakos viselkedésre úgy, hogy talán észre sem veszi. E magatartás eredményeként olyasvalakivel akaszthatja össze a bajszát, akivel nagyon nem kellene, mert ez a személy árthat önnek. A házasságokban, régi együttélésekben társa a saját rokonsága körében kerülhet nehezen kezelhető helyzetekbe. Ezen a hosszú hétvégén pihenjen, mert a következő időszakban rengeteg teher hárul majd önre.

Bika

Megeshet, hogy a munkahelyén olyasmi történik, amivel nem ért egyet. Sőt, talán felháborítónak találja. Nagyon meg kell válogatnia, kinek, mit és hogyan mond, mert olyan személyek találhatók a környezetében, akik elferdítve adhatják tovább a mondandóját, és kínos helyzetbe hozhatják önt. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat. Érdemes lenne több időt szentelnie a hobbijának, mert ezzel feltöltheti energiaraktárait. 

Ikrek

Olyasmi történhet, ami előtt döbbenten áll, és újra elcsodálkozik azon, hogy Isten állatkertje milyen hatalmas. Elképzelhető, hogy többször jut eszébe a múlt, amelyen elmereng, és rájön, mit kellett volna másként tennie. Előfordulhat, hogy közeli ismerőse olyan helyzetbe kerül, amelyet ön irigyel. Ezt az érzést azért kellene száműznie, mert a sors önt sem hagyja magára, varázslatos pillanatokat élhet át. 

Rák

 Ismét olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt akár az őrület határára kerülhet. Az is megeshet, hogy a felettese kevésbé türelmes, mert neki is megvan a maga baja. Ezért jobban jár, ha ezen a héten nem fordul hozzá semmilyen problémával. A szerelemben bonyolult helyzet jöhet létre, de a gondviselés támogatását élvezheti, és úgy változtathat a dolgokon, ahogyan szeretne. Öntse szavakba az érzéseit, bárkivel kapcsolatosak is! 

Oroszlán

Nem tehet mást, mint hogy alkalmazkodik a kialakult helyzethez, és a legjobb tudása szerint próbálja megoldani a problémáit. Megeshet, hogy olyasmire kell ragadtatnia magát, ami nehezére esik, de a saját érdekében nem mondhat nemet. Pénzügyek terén olyan szituáció jöhet létre, amely miatt más színben láthatja a jövőjét. Kedvez az idő anyagiakkal kapcsolatos kommunikációnak, mert elérheti mindazt, amit tervbe vett, amire vágyik. 

Szűz

Ezen a héten nem érvényes a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben: az életnek ezen a két területén most egyformán sikeres lehet. A házasságokban, régi együttélésekben a társának a héten mindennél fontosabb az ön szeretete, figyelme. Egészségére jobban kellene ügyelnie, bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézését el kellene halasztania.

Mérleg

Lehet, hogy csak kapkodja a fejét, mert egymást érhetik az elképesztő helyzetek. Az is előfordulhat, hogy a környezetében több olyan személy van, akik miatt kinyílik a bicska a zsebében. Olyan élményben lehet része, amelynek hatására régi dolgok jutnak eszébe, és talán még egy könnycsepp is végiggördül az arcán. Viszont kedvez az idő ingatlannal és rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének.

Skorpió

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a hét jelmondata, mert olyan sok teendője akadhat, hogy hirtelen azt sem tudja, mihez kezdjen. Megeshet, hogy a felettese is olyan dolgokkal bombázza, amik miatt energiaraktárai lemerülnek. Ha ön szülő, akkor a gyermekének nagy szüksége van most az ön szeretetére, érzéseit öntse szavakba. A szerelmi kapcsolatokban is boldog pillanatokat élhet át. Ha házas, a társával legyen türelmes. 

Nyilas

Az a csoda is megtörténhet, hogy a munkahelyén megbecsülik, vagy kiderül, ön nélkülözhetetlen. A felettesénél könnyedén el tudja érni mindazt, amit egy ideje már tervbe vett. Ám a szerelemben kevesebb a szerencséje, még az is lehet, hogy olyan vita alakul ki, aminek hatására búcsút intenek egymásnak. Pénzére jobban kellene ügyelnie, mert olyasmire adhatja ki, amivel meg is célozhatja a kukát. Találkozás felvillanyozhatja. 

Bak

A dolgok nagyon is a kedve szerint alakulhatnak. Sőt, olyan esemény történhet, amely miatt úgy érezheti, Isten a tenyerén hordozza. Ennek is betudható, hogy a környezetében most több az irigy és rosszindulatú személy, de ne törődjön velük. Rokonnal összekülönbözhetnek, ingatlanügylet miatt is idegtépő helyzetbe kerülhet. Egy kapcsolat működéséért önnek kell most többet tennie. Gyermekével legyen türelmes! 

Vízöntő

Ha kommunikációról van szó, nem áll a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy valamit elkiabálhat, vagy olyankor szólalhat meg, amikor inkább hallgatnia kellene. Ha házas, társa életében olyan szituáció jöhet létre, amely miatt feszültté válhat, és szüksége lehet az ön támogatására. Ha van titka, nagyon vigyázzon rá, mert most kiderülhet, és óriási botrány kerekedhet belőle. Kedvez az idő anyagi ügyek intézésének. 

Halak

A házasságokban, régi együttélésekben társa igyekszik az ön kedvében járni. Ha valakivel most kívánja összekötni az életét, akkor ezt a lehető legjobbkor teszi. Pénzügyek terén kevesebb a szerencséje. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert olyan lehetőségre bukkanhat, amely elégedetté teheti. Olyan hír is a fülébe juthat, amely előtt döbbenten áll, és talán még a jövőjén, az életén is elgondolkodhat.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.