Most végre lehull a lepel a régi rejtélyről!

A szenteste és a karácsony a legtöbbünknél hasonlóan telik: legkésőbb 24-én délután elkezdjük feldíszíteni a fenyőfát, miközben készülnek az ünnepi vacsora fogásai is. Mi, magyarok ekkor sem hazudtoljuk meg magunkat, így rengeteg finomságtól roskadozik az asztal. Ha bizonyos ételek hiányoznának róla, az felérne egy szentségtöréssel, de legalábbis a nagyi biztosan szóvá tenné! A töltött káposzta, bejgli vagy éppen a hal elmaradhatatlan „kellékek”, amelyek pontosan annyira hozzátartoznak az ünnepi hangulathoz, mint az összegubancolódott égősor, vagy a vita, hogy már megint minek kellett valódi fát venni, amikor tök nehéz belefaragni a lábát a tartóba…

De a lényeg, hogy amikor felcsendül a Mennyből az angyal, vagy a háttérben villódzó tévében sikoltani kezd Kevin, amiért otthon hagyták a szülei az ünnepekkor (vagy esetleg más klasszikus film részlete tűnik fel a képernyőn), akkor tudjuk, hogy ez az év is jól telt, hiszen a végén ismét szeretteinkkel lehetünk. Akik olyanok, amilyenek, de legalább a mieink. 

Na de te vajon milyen vagy? Tavaly már megtudtuk, hogy milyen szilveszteri fogások lennénk, de felmerül a kérdés, hogy melyik karácsonyi étek írja le leginkább a személyiségünket? Nosza, derítsük ki!

Teszt: Melyik karácsonyi étel vagy?

Nézzük, mennyire vagy könnyen emészthető!

Kiemelt kép: Getty Images