86 kipróbált és isteni őszi recepttel vár a Nők Lapja Konyha októberi száma

Bármennyire is fáj a szívünk, amiért végérvényesen elmúlt a nyár, a Nők Lapja Konyha szezonkedvenc receptjei kárpótolnak minket a hűvösebb időben. Lapozzatok bele képzeletben októberi lapszámunk tartalmába!

Mindjárt a lap elején céklával, sütőtökkel és édesburgonyával készült zöldséges recepteket találtok, amelyeket változatosan felhasználhattok a heti menüsor megtervezésénél. Sőt, ha tovább lapoztok, több őszi főzelék elkészítési módját is megismerhetitek, méghozzá az egészség jegyében rántás vagy habarás nélkül – ez a vegetáriánusoknak biztosan fogukra való lesz. ;) Laktató gulyásokkal és ragulevesekkel készültünk azokra a napokra, amikor a hideg majd a csontjainkig hatol. A reggeli átlaghőmérsékletből kiindulva ez napról napra egyre inkább így lesz…

Bemutatjuk, hogyan lehet a húsokat tejszínes mártással változatosan elkészíteni, de az egyik legkedveltebb húsféle, a sertéstarja különféle alternatíváit ­– és eddig rejtett értékeit – is górcső alá vesszük. Utóbbihoz érdemes a Hasselback-krumpli receptünket közelebbről is megnézni a magazin vége felé! ;) A mindennapokra gondolva tarhonyás, gerslis, bulguros és kuszkuszos egytálételeket és gombás tésztákat mutatunk, de ha ezek közül egyik sem nyerné el a tetszéseteket, Minden napra egy fogás rovatunkban is találtok ötleteket az ebéd elkészítéséhez.

A képre kattintva galéria nyílik!

Galéria | 8 kép

A gesztenyeszezonra való tekintettel gesztenyés finomságok receptjeivel is találkozhattok az újság hasábjain, sőt, ha tovább lapoztok, jó néhány mákos édesség is vár rátok, pontosabban arra, hogy elkészítsétek őket. A palacsintarajongóknak is kedvezünk édes és sós rakott palacsintákkal – ezek között szerintünk mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő verziót. :) Végül, de nem utolsó sorban a hónap végére gondolva látványos halloweeni falatokkal is készültünk, amelyek garantáltan a gyerekek kedvencei lesznek.

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon, ahol a legújabb receptek mellett sok más érdekességre is rábukkanhattok!