Beköszöntött a nyár – zöldségek, gyümölcsök, üdvözlünk titeket újra a csatasorban, ugyanis nem csak a hétköznapokban, de a Nők Lapja Konyha legfrissebb számában is tiétek a főszerep!

hangoló-nyitó

Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, az azt jelenti, hogy a Nők Lapja Konyha legújabb számában a szezonális zöldségek és gyümölcsök válnak egyeduralkodóvá! Vrábel Kriszta karalábéval, tökkel, zöldborsóval és cukkinivel készült finomságokat mutat, hogy feldobja a hétköznapi étkezéseket, de Tobai Róbert is kitesz magáért, ugyanis négy alternatívát is mutat a zöldbableves elkészítésére.

Persze, ha nyár, akkor nem maradhat el a befőzés és a szabadtéri sütögetés sem: amíg Nagy Tünde szörpök, lekvárok és savanyúságok elkészítésére tanít, Hernyák Tomi a grillezett fogások Kánaánjába csábít mindenkit, aki imádja a kertben elkészíthető húsokat a baráti összejövetelek alkalmával.

hangoló-montázs

És ha már haverok, nem feledkezhetünk meg a közelgő foci EB-ről sem, amihez nem csak behűtött sör, hanem isteni rántott falatkák is dukálnak – ebben Francsics Annamária ad néhány isteni tippet.

Az édesszájúakra is gondoltunk, piros gyümölcsös süteményreceptekkel próbálunk titeket bűnbe vinni, de természetesen annak sem kell csüggednie, aki a bikini-kész alakját továbbra is megőrizné, mert a 160 grammos diéta rovatunkban is akad néhány igazi különlegesség.

És ez még nem minden! Egy kis ízelítővel is készültünk a június 14-én megjelenő Nők Lapja Konyha Desszert különszámból, amiben ezúttal szuper kelt tészták és kenyerek receptjeit mutatjuk be a kezdő és a tapasztalt háziasszonyokra is gondolva.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Konyhában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.