Újra izgalmas témák a Nők Lapja Ezotéria Esteken!

Októbertől folytatódik a nagy sikerű Nők Lapja Ezotéria Est rendezvénysorozatunk, ahova a magazinból jól ismert szakértők ezúttal is érdekes témákkal és különleges előadásokkal készülnek. Ha szeretnétek elmerülni a jóslás, a karma vagy éppen a reinkarnáció rejtelmeiben, akkor ne hagyjátok ki a közelgő eseményeket! Íme, a részletek!

Müller Rózsa: Jóslás és mágikus tevékenységek

Müller Rózsa családjában apai vonalon a nők mind jóslással foglalkoztak. Az előrejelzést vagy az egyéb, másvilággal kapcsolatos tevékenységeket – mint amilyen például a szerelmi oldás és kötés, az átoklevétel – nem tanulta, ezekről azt vallja, benne lehetnek a génjeiben. Ezért mondja azt, hogy jósnak születni kell. Mivel a vérében van a jövendőmondás, könnyedén teremt kapcsolatot a láthatatlan világgal, és az onnan érkező üzenetek segítségével lát bele a jelenbe és a jövőbe, vagy éppen pillant vissza a múltba, ami a problémák gyökeréhez vezeti el. Müller Rózsa nemcsak a saját útjáról és tapasztalatairól beszél majd, hanem arról is, hogy amikor jósol, hallja a Teremtő hangját, aki arról mesél neki, mi fog történni a vele szemben állóval. A folyamatot akár ti is megtapasztalhatjátok, az esten ugyanis Rózsa három szerencsés olvasónak is jósol majd.

Takács Tibor: A karma titka

Az ember sokszor teszi fel magának a következő kérdést: „miért?” Választ várunk például arra, hogy milyen céllal születtünk, miért lettünk betegek, miért nem születik gyermekünk, miért vagyunk magányosak, de arra is, hogy miért fordulnak elő velünk tragédiák. A lelket megnyugtató válasz a karmában rejlik. Takács Tibor asztrológus azt vallja, hogy mindenki meghatározott feladattal születik, az ehhez kapott adottságai pedig tökéletesek. A problémát sokszor az okozza, hogy nem a küldetésünket, hanem a vágyainkat szeretnénk megélni. Az életfeladatunk, vagyis a karmánk azonban determinált. Takács Tibor előadásában azt kívánja megmutatni, hogyan ismerhetjük fel a karmánkat és milyen lehetőségeink vannak a sorsfeladatunk teljesítésére.

B. Nagy Magdolna: Angyali útmutatások

Az angyalok segíteni tudnak abban, hogy az életünk jobbá váljon. De vajon, hogyan kaphatunk tőlük támogatást? Milyen rejtett titkok léteznek, amikre csak ők tudják a választ? Hogyan érthetjük meg az üzenetüket? B. Nagy Magdolna részletes választ ad előadásában ezekre a kérdésekre, de azt is elárulja, miért jó angyalingát használni, hogyan értelmezzük az angyalkártyát, kik azok, akik számíthatnak angyali segítségre, melyik angyal van éppen jelen az előadáson, és hogyan kérhetjük a tisztánlátást segítő angyalok támogatását. Mindezek mellett azt is megtudhatjuk, mit üzennek az angyalok, mire ügyeljünk, és miben lehetünk sikeresek a 2020-as esztendőben. B. Nagy Magdolna nemcsak az angyalok témakörében van otthon, jólét és teremtés tanácsadó, író, mandalafestő, és az Út a könnyebb élethez programsorozat vezetője is egyben.

Kövesi Péter: A reinkarnáció tudománya

Az emberiség egyre jelentősebb része hisz abban, hogy nem csak egyszer élünk ezen a földön. Az esten éppen ezért egy rövid történeti áttekintés után megvizsgáljuk, mi lehet a valóság. Vannak-e tudományos bizonyítékai az újraszületésnek, és tudhatunk-e bizonyosat saját előző életeinkről? Mi történik a halál és az újraszületés között? Hol van ilyenkor a lélek és min megy keresztül? Mi szabja meg, milyen körülmények között fogunk újra testet ölteni? Mi az, ami meghal belőlünk, és mi az, ami tovább él majd? Hogyan működik a karma törvénye? Elfogadhatja-e egy keresztény ember a reinkarnációt? Tehetünk-e valamit a jobb újraszületéseink érdekében? Kövesi Péter előadásán többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok.

Melitta: Mi történik a lélekkel a halál után?

A lélekgyógyász egy máig tabunak számító témával, a halállal foglalkozik. Azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy mi történik a testtel és a lélekkel a halál pillanatában? Hogyan zajlik a haldoklás folyamata? Hogyan vehetjük észre, hogy átléptünk az árnyékvilágba? Mi történik azokkal, akik balesetben lelik halálukat? Valóban lepereg előttünk életünk filmje? Kik várnak bennünket odaát? Kik azok a földhöz kötött lelkek és kik a szenvedők? A gyász feldolgozására Melitta olyan tanácsokat ad, amelyek segítségével jobban elfogadhatóvá válnak a halállal kapcsolatos helyzetek. Mindezek mellett elmondja azt is, mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy kapcsolat tudjon kialakulni az eltávozott lélek és az itt maradt szerettek között. Melitta elárulja azt is, mekkora ereje van az imának a gyász idején.

 

Érdemes lesz részt venni a különféle témákat feldolgozó Nők Lapja Ezotéria Esteken, melyekre különálló jegyeket (2800 Ft/előadás), de 5 alkalmas bérletet (10.500 Ft/5 előadás) is vásárolhattok a OneTicket weboldalán keresztül, vagy személyesen az iroda jegyértékesítési pontjain.

Helyszín: a Nők Lapja Ezotéria magazin kiadója (1037 Budapest, Montevideo u. 9.)

További információkat a nokl@centralmediacsoport.hu email címen kaphattok az eseményekről.