Főszerepben az angyalok és a túlvilági élet a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Láthatatlan segítők, asztrobeszélgetések, angyali jelenlét, gyógynövény-horoszkóp, izgalmas történetek és egy új feng shui sorozat is vár rátok a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában. A magazint március 20-tól keressétek az újságárusoknál!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva! 

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Az ezotéria legnépszerűbb témája az angyalok. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a híres angyallátó, Lorna Byrne magyarországi előadásaira a jegyek pillanatok alatt elkeltek. Könyvei pedig a világviszonylatban is bestsellernek számítanak. Annak ellenére, hogy már többször foglalkoztunk ezzel a témával, most újabb megközelítésből tárgyaljuk a láthatatlan segítőket. Nemcsak izgalmas történetek olvasóhatók lapunkban, hanem azt is megtudhatjuk, hogyan teremthetünk kapcsolatot Isten hírnökeivel, hogyan kérhetjük a segítségüket. A Misztikus történetek című rovatunkban szintén olyan eseményekről számolnak be olvasóink, amikor valószínűleg angyal jelenlétét tapasztalták meg. Kiderül az is, hogy elhunyt szerettünk lehet-e a védőangyalunk, vagy egykori szeretteink hogyan óvhatnak bennünket a túlvilágról. Angyallátó segítségével elkészíthetjük a saját házi oltárunkat, és így tarthatunk állandó kapcsolatot az angyalokkal. Mostani lapszámunkban új sorozatot indítunk, melynek témája a feng shui. A kínai térrendezés segítségével könnyebbé és sikeresebbé tehetjük az életünket.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!