Mi vár rád 2019-ben, a Merkúr évében? Horoszkópodból kiderül!

Izing Klára frissen megjelent 2019-es Asztrológiai előrejelzés könyvéből megtudhatjátok, mi mindent jósolnak a csillagok a Merkúr évére. Ízelítő!

ezo 2019

Kos – A biztonság megteremtésének éve

A Merkúr évében az élet több területén is történhetnek olyan változások, amelyek jó hatással lehetnek a biztonságérzetedre. Minden esély meglesz arra, hogy belekezdj egy olyan új dologba, amelyben nincs, vagy kevés a gyakorlatod. Többször alakulhat ki olyan helyzet, amelynek hatására úgy érezheted: Isten a tenyerén hordoz. 2019-ben többször leszel úton, több olyan személlyel kerülhetsz kapcsolatba, akikkel remekül megérthetitek egymást.

Bika – Az egzisztenciális változások éve

Az előtted álló évben a figyelmed fókuszában az egzisztenciád állhat. Olyan átalakulások kezdődhetnek, amelyek hatására az életed 180 fokos fordulatot vehet. Mivel a Teremtő támogatását élvezheted, ezért nem okoz gondot az új helyzetek kezelése. Most egy régi vágyad is valóra válhat, ami örömmel tölthet el. A baráti kapcsolatok között lesz olyan, ami nem állja ki a próbát, a párkapcsolat alakulását nagy mértékben befolyásolhatják a társad pénzügyei.

Ikrek – A magánéleti változás éve

A Merkúr évében olyan változások történhetnek, amelyek elsősorban a magánéletedet érinthetik. Ennek hatására szerencsésnek érezheted magad, hiszen ezek az átalakulások a szerencse istenasszonyának a „felügyeletével” történhetnek. Vagyis olyan dolgok eshetnek meg, amelyek boldoggá tehetnek. Ráadásul olyan személy támogatását is élvezheted, akinek a szava sokat számít. Összességében eredményes esztendőd lesz, hiszen a Merkúr évében járunk, amely a csillagjegyed uralkodó bolygója.

Rák – A munkasikerek éve

2019 számodra a munkáról fog szólni. Valószínűleg örömöt találsz az elvégzendő feladatokban, és készségesen vállalsz majd többet is belőlük, mint általában. Előfordulhat, hogy nyilvános elismerésben részesülsz majd. A munkában elérhető sikerek gyarapodást és elégedettséget hozhatnak. A befektetett energia bőségesen megtérülhet. A magánéletében történő átalakulásokról úgy vélekedhetsz: időszerű volt! Ami nem megy, azt gond nélkül el fogod tudni engedni.

Oroszlán – Az életmódváltás éve

A Merkúr évében az élet több területén történhetnek nagyobb változások, amelyek nyomán elégedettséget érezhetsz. Rendkívüli kreativitás lesz rád jellemző, amelynek hatására olyan eredményeket érhetsz el, amelyet látva irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Fortuna segítségére is számíthatsz, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat, mert valamelyik tiéd lehet a fődíj! Összességében pompás év vár rád, amikor nemcsak a tudásod, a tehetséged és a szorgalmad révén kerülhetsz különösen előnyös helyzetbe!

Szűz – A családi változások éve

Egymást követhetik a változások, amelyekhez nagyon jól fogsz tudni alkalmazkodni. Különösen akkor, amikor rájössz arra, hogy ezek az átalakulások a javadat szolgálják. 2019-ben a figyelmed középpontjában a magánéleted állhat. Talán még olyan rokonnal is kibékülhetsz, akivel eddigi kapcsolatod nem volt jónak mondható. Sikeresen bonyolíthatsz ingatlanügyletet. Ha szülő vagy, akkor gyermeked érdekében nagyobb terheket vállalhatsz, ám ez most nem esik nehezedre.

Mérleg – A gyümölcsöző kapcsolatok éve

A Merkúr évében mindennél fontosabbá válnak a kapcsolatok. Roppant szerencsésnek érezheted magad az ismerősök hatására. Lehetnek közöttük olyanok, akik önként támogatnak téged, de akadhatnak olyanok is, akiknek el kell mondanod, hogy mit szeretnél. Biztos lehetsz benne, hogy nem fognak elutasítani, és amire talán már jó ideje vágyakozol, az megvalósul. A rokonok is fontos szerepet játszhatnak az életedben, de az is lehet, hogy a famíliád létszáma változik.

Skorpió – Az anyagi sikerek éve

Figyelmed középpontjában a Merkúr évében elsősorban a párkapcsolatod, magánéleted állhat, ahol minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd, hiszen a döntés a te kezedben van. Az élet több területén leszel alkalmazkodó, ez pedig nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy sikert sikerre halmozz. Anyagi ügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy örömödben fülig érhet a szád. A kapcsolataid pedig soha nem voltak annyira értékesek, mint a jelenben. Ha szülő vagy, bármennyi idős is a gyermeked, 2019-ben jobban a támogatásodra szorulhat!

Nyilas – A szerencsés fordulatok éve

Minden idők egyik legjobb, legszerencsésebb esztendeje lehet a 2019-es. Az élet több területén alakulhatnak úgy a dolgok, hogy a környezetedben azt gondolhatják: neked csak megszületni volt nehéz. Régi problémák lezárhatóvá válnak, netán tabunak számító témák is napvilágra kerülnek, és neked tetszően alakulhatnak. A munkában történő változások a kedvedre lehetnek. Az egészséged legyen mindennél fontosabb, ne sajnáld rá se a pénzt, se az időt!

Bak – A sorsforduló éve

A sorsbolygók állásának köszönhetően a 2019-es esztendő a sorsforduló jegyében zajlik majd. Kevés dolog folytatódhat a régi kerékvágásban. A változások elkerülhetetlenek, benne vannak életed forgatókönyvében. Ezekhez nem lesz nehéz alkalmazkodnod, hiszen te is pontosan tudod, hogy több dolog van, amelynek már lejárt az ideje: változtatni kell. Különösen fontosak lehetnek a kapcsolatok, hiszen a protekció nagyban hozzájárulhat a sikereidhez. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra: annyit tudsz 2019-ben félretenni, amennyivel megalapozhatod a későbbi időket, jövődet.

Vízöntő – A beteljesülő vágyak éve

A Merkúr évében olyan sok jó dolog történhet veled, hogy ezt látva környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Tény, hogy a sors egymás után hozhat olyan helyzetekbe, amelyek miatt időnként hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e, vagy csak álmodsz. Annyira szerencsés lehet ez az éved, hogy a későbbiekben erre visszagondolva úgy érezheted: a 2019-es esztendő kiemelkedik a többi közül. A remények, kívánságok megvalósulásának is eljöhet az ideje, ami szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Halak – Az álmok valóra válásának éve

Ha az elmúlt időszakot nehéznek, embert próbálónak érezted, akkor most élvezheted a Merkúr évét, amikor minden egyszerűbb, könnyebb és sikeresebb lehet. A megélhetésben olyan szerencsés változások történhetnek, amelyek hatására úgy érezheted, minden idők egyik legjobb esztendejét éled. Olyan új lehetőséget is az utadba sodorhat az élet, amely csak keveseknek adatik meg, és amelynek hatására erősödhet a biztonságérzeted.  A 2019-s esztendőben a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy titkos viszonyba bonyolódj, amelyre nemet kellene mondanod akkor, ha olyan párkapcsolatban élsz, amely jó vagy kielégítő szintű.

Szöveg: Izing Klára
Fotó: Thinkstock