„Tervezzük a házasságot és a gyermeket” – Interjú Németh Kristóffal

Németh Kristóf a Skorpió jegyében látta meg a napvilágot, ráadásul a születési horoszkópjában a Nap olyan pozícióban van, amely karizmatikussá teszi a megjelenését. Izing Klára interjúja:

Németh Kristóf

I.K.: A születési képlete arról árulkodik, hogy ön a sebezhető Skorpió jegyének szülötte, akit lelkileg még érzékenyebbé tesz az érzelmekért felelős Hold és a Neptunusz együttállása.

N.K.: Ezzel egyetértek, de én ezt nem a csillagok állásából gondoltam. Úgy vélem, amikor az embernek gyermeke születik, annyira érzékennyé válik, hogy talán még egy jobban sikerült reklámfilmen is el tudja sírni magát. Bármennyire nem tűnik férfias tulajdonságnak, a lelki kifinomultságot mégis annak tartom, a párkapcsolataimban is mindig jelen volt. Ezeket a mély érzéseket a partnereim mind a javamra írták.

I.K.: Az asztrológia úgy tartja a Skorpiókról, életük legnagyobb hibája, hogy nem tudnak megbocsátani. Ha látszólag ki is békülnek, a lelkükben kitörölhetetlen lesz a fullánk, és csak az alkalmat várják a bosszúra.

N.K.: Nem tagadom, az én fejemben is megfordult már az elégtétel vételének gondolata, de nem tettem meg. Soha nem kellett eljutnom odáig, hogy bosszút álljak, annak ellenére sem, hogy minden eszköz a kezemben volt a végrehajtásához. A bosszúnál sokkal erősebb bennem a pozitív gondolkodás, a békére, szeretetre törekvés.

I.K.: A születési horoszkópja alapján az életében a fontossági sorrend első helyén a gyermeke van. Második helyen, fej-fej mellett, a karrier és a párkapcsolat áll.

N.K.: Lóci mindenekfelett áll. Ám ezt a kérdést azért nehéz megválaszolni, mert ha a karrieremben fennakadás van, akkor ez frusztrálttá tesz, és kihat a magánéletemre. Viszont a párkapcsolatom nem befolyásolja a pályámat. Például hiába szakítok éppen, ez nem érinti a hivatásomat. Így azt kell mondanom, hogy a második helyen az egzisztenciális biztonság áll. Akkor vagyok nyugodt, ha meg tudom teremteni magam és a családom számára mindazt, amire szükségünk van. Illetve ekkor tudok önzetlenül, harmonikusan a párkapcsolatomra koncentrálni.

I.K.: A Nap helyzetéből arra következtethetünk, hogy fontos önnek az ismertség.

N.K.: Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy a karrierem fokmérője az, mennyire vagyok ismert ember. Mára sokkal fontosabb, hogy mennyire vagyok eredményes. Pontosabban az általam létrehozott Fórum Színház vagy az itt játszó színészek sikere a lényeges. Még akkor is igaz ez, ha én az adott produkcióban éppen nem játszom. Úgy vélem, nem kell okvetlenül a reflektorfényben állnom ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Elmondhatom, hogy kevésbé fontos a közszereplés, és amióta nem görcsölök a munkámat illetően, azóta jobban, gördülékenyebben alakul a karrierem.

I.K.: Az Uránusz és a Merkúr együttállásából kitűnik, hogy ön rendkívül kreatív, és nagyon jól tud kommunikálni.

N.K.: Nemrégiben valaki azt mondta rólam, olyan típusú férfi vagyok, aki nem is színész, rendező, színházigazgató, hanem inkább impresszárió. Ennek érzem magam: vannak újszerű ötleteim, és ismerem ezek végrehajtásának módját. Nem okoz problémát a háttérben állva irányítani, vagy új dolgokat létrehozni.

I.K.: Az Uránusz helyzetéből arra lehet következtetni , hogy a baráti és az üzlettársi kapcsolatokban időről időre robbanás következhet be.

N.K.: Azt nem mondanám, hogy ez egy életen át igaz volt. Akik igazán fontosak számomra, azok a gyermekkori barátaim. Illetve egy olyan barátság lényeges, amely néhány évnyi szünet után újrakezdődött. Ebben olyan szálka fúródott a szívembe, hogy éveknek kellett eltelni, mire ki tudtam húzni.

Az interjú folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2018/04. lapszámában olvashatjátok el!

Szöveg: Izing Klára
Fotó: Smag/Olajos Piroska, Szabó Lilla, Birton Szabolcs