Demcsák Zsuzsa születési horoszkópjában a nagy és a kis szerencse bolygói kiemelt helyet foglalnak el. Ebből következtethetünk többek között arra is, hogy míg másokat egy nehéz helyzet padlóra küldhet, addig a tévés az ilyen szituációkból megerősödve kerülhet ki. Izing Klára interjúja.

Demcsák Zsuzsa megjelenéséből kitűnik, hogy az állatöv fejedelmi jegyében, az Oroszlánban látta meg a napvilágot. Sugárzik róla az önérzet, az egészséges és természetes büszkeség.

Ne csak az Oroszlán jegyét vedd alapul, hanem azt is, hogy három bolygó van a születési horoszkópomban az aszcendensemen. Ezek is hatással vannak a megjelenésemre.

Honnan tudod mindezt?

Ismerem a születési képletemet. Tizennyolc éves voltam, amikor először készítettek nekem horoszkópot. A sorselemzés mellett három évre szóló előrejelzést is kaptam. Amit előrevetítettek a csillagok állásából, az mind bekövetkezett. Talán ezért hiszek az asztrológiában, és azóta többször elkészíttettem a horoszkópomat. Én magam is tudom, hogy a képletemben a bolygók hol állnak, az élet mely területén fejtik ki a hatásukat. Természetesen nem a csillagok állása alapján élem a hétköznapjaimat, de figyelembe veszem azt, amit az asztrológus mond, vagy amire a konstellációkból következtetni lehet. Elmondhatom, hogy valamennyire járatos vagyok az asztrológiában.

A születésedkor a Mars, a Vénusz és a Plútó együtt álltak az aszcendenseden, amiből arra lehet következtetni, hogy rendkívül szenvedélyes vagy, ezer fokon égsz.

Ez igaz, nagy vehemenciával kezdek bele minden új dologba. Nem ijedek meg semmilyen akadálytól, kockázattól. Hiszem, hogy amibe belekezdek, az úgy sikerül, ahogyan várom. Elképzelhetetlennek tartom a sikertelenséget, és ha valami mégis másként alakul, mint ahogyan azt gondoltam, akkor sem esem kétségbe. Csüggedés helyett a következő pillanatban hozzálátok, hogy a dolgot más oldalról fogjam meg, és sikert érjek el. Ha az ügy reménytelen, akkor mindenféle szívfájdalom nélkül el tudom engedni.

A Plútó és a Mars helyzete arra utal, hogy a féltékenység érzése része az életednek.

A féltékenységet hírből sem ismerem. Inkább csak elszenvedője vagyok. Én soha nem birtoklok senkit, és soha nem is fogok, de engem sem lehet birtokolni. Azt szoktam mondani, vadló vagyok, akinek vágtatnia kell, akit nem lehet karámban tartani. Nekem mindennél fontosabb a szabadság. Szerintem a féltékenység a komplexusok egyik megnyilvánulása. Engem csak az tud szeretni, aki engedi, hogy vágtassak, amikor a kedvem úgy tartja.

A Vénusz és a Mars arra utalnak, hogy fontos számodra a szerelem.

Ellent kell mondanom. Ugyan tudom, hogy a Vénusz és a Mars szerelmi, illetve férfinői jelölők az asztrológiában, de az én esetemben ezek az égitestek másként hatnak. Az őszinte, mély szenvedély megélése tanulási folyamat, ami idővel megjöhet. Valamikor az egyik, majd a másik bolygó hatása érvényesül. Szerencsés esetben a kettő egyszer találkozik. Egyébként úgy vélekedem erről a két bolygóról, hogy egymással ellentétes hatásokat fejtenek ki. A Mars a harcot jelenti, míg a Vénusz a békét. A saját életemben ez úgy jelentkezhet, hogy például a munkában roppant határozott és céltudatos vagyok, az életnek ezen a területén a férfi, marsi energiák érvényesülhetnek. Míg otthon női, vénuszi erők dominálnak, kiszolgálom a családomat, és sok időt töltök a gyerekeimmel, akikért mindent megteszek.

A horoszkóp legmagasabb pontján a Rákban áll a Jupiter. Ezzel elmondható, hogy a család az életedben a legfontosabb?

Igen, elsők a szeretteim, mindent nekik rendelek alá.

Visszatérve a Vénusz és a Mars együttállására, a házasságod szerelmi házasság volt?

Csodálatos két gyermekem született ebből a kapcsolatból, a miérteket nem kutatom.

A csillagok állása alapján a párkapcsolati nehézséget az okozhatja, hogy rendkívül erős egyéniség vagy, akinek szintén erős férfira van szüksége. Ám amikor a sors az utadba tereli ezt a személyt, akkor a két dudás egy csárdában esete áll fenn.

Az interjú folytatását a Nők Lapja Ezotéria 2018/03. lapszámában olvashatjátok el. A magazint május 16-tól keressétek az újságosoknál!

Szöveg: Izing Klára
Fotó: Csibi Szilvia