Egyszer fenn, egyszer lenn: Heti horoszkóp május 14-től

A Bikák harmonikus perceket élhetnek át a párkapcsolatukban, a Kos jegy szülöttei végre révbe érhetnek. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegynek a következő hétre!

Kos:

Nagyon jól tudod ezen a héten képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene a tettek mezejére lépned. Most a sors is támogat abban, hogy amire vágyakozol, azt elérd, megvalósítsd. A baráti kapcsolatokat azonban veszély fenyegeti, méghozzá a te erőszakosságod miatt. Nehéz lesz visszafogni magad, de sikerülhet, és olyan események történhetnek, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz.

Bika:

Az a lényeg, hogy megőrizd a híres nyugalmadat. A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Nem alkalmas az idő arra, hogy a felettesednek előadd az elképzeléseidet. A házasságokban, régi együttélésekben kellemesnek ígérkező heted lesz. Nem így a szerelmi viszonyokban, ahol csalódást okozhatsz és el is szenvedhetsz.

Ikrek:

Azokban a párkapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most még jobban eldurvulhatnak az események. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek élesebbek lehetnek, mint a kés, és a lelketeken nehezen gyógyuló sebet ejthettek. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, de még nincs annyi megtakarításod, hogy meg tudd valósítani az elképzeléseidet. Ha tanulmányokat folytatsz, nehezebben kezelhető szituáció jöhet létre.

Rák:

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor még szerencse, hogy nem vagy cukorból, mert akár most el is olvadhatnál… A házasságokban, régi együttélésekben a társad elsősorban anyagi ügyeinek alakulása miatt válhat idegessé és türelmetlenné. Egy rokonnal meg kellene próbálnod őszinte beszélgetést folytatni. Ezt kívánja a saját érdeked.

Oroszlán:

A saját érdekedben ezen a héten nagyon meg kell gondolni, hogy kinek, mit és mikor mondasz. Mert a környezetedben több a pletykás és rosszindulatú személy, akik félremagyarázhatják a mondandódat, és így hozhatnak kellemetlen helyzetbe. A munkában, megélhetésben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd, ahogyan vártad. A házasságokban a társaddal légy türelmesebb, különben cirkuszra van kilátás.

Szűz:

Egyik pillanatról a másikra őrjítőnek bátran nevezhető helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy kolléga viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Külfölddel kapcsolatos ügyekben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan eltervezted. Ha tanulmányokat folytatsz, jó formában lehetsz, az akadályokat könnyedébben veheted. A házasságokban romantikus pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal összekötheted az életedet.

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban feszült pillanatokat élhettek át. A meglévő párkapcsolatokban valami igyekszik befolyásolni a társadat. Óvatosan puhatold ki, hogy ki az, és miket mond, majd lépj a tettek mezejére. Mondd el neki a véleményedet, hallgatni fog rád. A munkában rövidesen olyan változások lesznek, amely miatt azért ne izgulj, mert ha negatívan is érint a dolog mégis jól fognak alakulni.

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs zavarok alakulhatnak ki. Ennek a hatására olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz most kezelni. Ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, így kerülheted el a feszültséget. Baráti kapcsolatot azért ápolj, mert a következő időben nagy szükséged lesz erre a személyre. Ingatlanügylet bonyolítására jó ez a hét.

Nyilas:

Olyan személy tartózkodhat a környezetedben, akitől annyira idegessé válhatsz, hogy kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ezért fontos, hogy ezen a héten elszámolj tízig, mielőtt megszólalsz. Így kerülheted el a kellemetlen helyzetet. Pénzügyeid jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyet már el is felejtettél. Ha szülő vagy, gyermekeddel szigorúbbnak és következetesnek kellene lenned.

Bak:

A szerelmi kapcsolatokban feszültség jöhet létre, amely miatt a szakítás gondolata is felmerülhet. Pénzügyeid sem alakulnak úgy, ahogyan szeretnéd, ezért fontos, hogy például csak listával a kezedben indulj vásárolni. Csak azt vedd meg, ami fontos. A házasságok, régi párkapcsolatok alakulását nagymértékben befolyásolja akár a te, akár a társad egészségi állapotában történő változások. Ingatlanügyletet most intézz.

Vízöntő:

Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé, illetve mindenhova indulj korábban. Energikus lehetsz most, ezért olyan dolgokat is el tudsz intézni, amelyhez korábban talán nem éreztél erőt. Ingatlanügylet bonyolítására alkalmas napok következnek, amikor alkudozással érheted el mindazt, amit ebben a témában elterveztél. A munkában, megélhetésben változás várható. Ne izgulj, nem eszik olyan forrón a kását…

Halak:

A pénzügyek állhatnak most a figyelmednek a fókuszában, amikor olyan váratlan esemény történhet, amely meghozza számodra azt, amit szeretnél, amit fontosnak tartasz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A környezetedben van egy-két olyan személy, akik annyira irigyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben is. Te viszont olyan kiváló formában lehetsz, hogy jól tudod kezelni még a kényes helyzeteket is.

Fotó: Thinkstock