Mozgalmas napok várnak ránk! Heti horoszkóp május 7-től

Nem ezek a napok lesznek életünk legjobbjai, de ha időben felkészülünk, akkor egyszerűbben átvészelhetjük a rázós időszakot!

Kos:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből most talán nincs annyi, amennyi elég lenne. De az is lehet, hogy olyan terveket dédelgetsz, amelyeknek a létrehozására nincs meg a kellő mennyiségű pénz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Olyan ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amelyet le kellene írnod, mert nincs még itt az ideje a megvalósításának. Találkozás felvillanyozhat.

Bika:

Összességében nagyon jó heted lesz, amikor a környezetedben vannak olyan személyek, akik igyekeznek a kedvedben járni. Ráadásul olyan helyzetbe is kerülhetsz, amelyről a közvetlen környezetedben többen úgy vélekedhetnek: megfogtad az Isten lábát. Ám pénzügyek dolgában nem állsz a helyzet magaslatán: még az is lehet, hogy a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el.

Ikrek:

Ha nem felejted el, hogy kutyából nem lesz szalonna, akkor elkerülheted, hogy ugyanabba a cipőbe lépj, és olyan helyzetbe kerülj, amelybe nagyon nem szeretnél. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a pénzügyek alakulása miatt alakulhat ki feszült helyzet. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ezen a héten kellene a tettek mezejére lépned, mert könnyebben elérheted a megélhetésben azt, amit szeretnél.

Rák:

A munkában, megélhetésben nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogyan tervezted. Még az is lehet, hogy olyan valaki áskálódhat, akiről talán ezt korábban nem feltételezted. Ezért jobb lenne, ha most a háttérbe vonulnál, és várnál. Mert az idő most valóban neked dolgozik. Ha vannak titkaid, azokra jobban kellene ügyelned, mert most könnyen napvilágra kerülhet és a nyomába botrány alakulhat ki.

Oroszlán:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, hiszen a dolgok a kedved, vagy az elképzeléseid szerint alakulhatnak. Most érdemes belevágni a nagyobb dolgokba. Különösen azokba, amelyeket már egy ideje tervezgetsz. Orvosi vizsgálat miatt ne idegeskedj, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket is érdemes most bonyolítani. Egyéjszakás szerelmi kalandra van kilátás, ami feldobottá tehet…

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lehet béke és nyugalom, ha a pénz most nem lesz központi témátok. Illetve a társadat valaki megpróbálja befolyásolni, olyan irányba terelni, amely miatt a viszonyotok akár szét is mehet. Próbáld meg felhívni erre a figyelmét, és elkerülhetitek a nagyobb bajokat. Orvosi vizsgálatra kerülhet sor, de az is megeshet, hogy beavatkozás miatt lehetsz feszültebb.

Mérleg:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre és a jókedvre. Ha külföldre utazol, akkor ne takarékoskodj, vagy kerüld az akciós lehetőségeket, mert ezek miatt később kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. A rokoni kapcsolatokban feszült helyzet alakulhat ki. Ha nem törekszel a békére, akkor olyan szituáció alakulhat ki, hogy akár búcsút is inthettek egymásnak. Barátnak szüksége van a segítségedre.

Skorpió:

Összességében szerencsésen alakulhat ez a heted, hiszen több olyan dolog történhet, amely miatt boldogságodban talán magadhoz tudnád ölelni az egész világot. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a viszonyotok mérföldkőhöz érkezik: a változás miatt a kapcsolat még szorosabbá válhat. Kolléga miatt viszont idegessé válhatsz. De az is lehet, hogy valaki miatt duplán fáradhatsz, többet kell dolgoznod.

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy nem érzed a szeretetnek a nyomát sem. Érdemes lenne leülni a kedveseddel, és őszintén beszélni, szembenézni a problémákkal, amelyeket most meg tudtok oldani. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely miatt az egyik szemed sírhat, a másik pedig nevethet. Ha szülő vagy, gyermekeddel nehezebben tudsz zöldágra vergődni.

Bak:

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, ez lehet az oka annak, hogy nincs most előtted lehetetlen. Amit elterveztél, azt mind véghez is tudod vinni. A szerelmi kapcsolatokban boldog pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt a büszkeség járhatja át minden porcikádat. Ingatlannal, rokonokkal kapcsolatban most nem kellene döntést hozni, mert a tévedés lehetősége fennáll. Inkább várj még egy kicsit.

Vízöntő:

A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt kerülhetsz nehéz szituációba. Elérkezett az őszinte beszélgetésnek az ideje, amikor hatást gyakorolhatsz másokra, és ez elégedetté tehet. Találkozás miatt az idegeid megfeszülhetnek, de az is lehet, hogy most kevesebb a türelmed, és amit korábban észre sem vettél, attól most az idegeid pillanatok alatt megfeszülhetnek.

Halak:

Váratlan kiadás borzolhatja az idegeidet. De az is lehet, hogy most döbbensz rá arra, elhamarkodtál valamit. Vagy nem jutott minden részlet a tudomásodra, és emiatt most kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Előfordulhat, hogy baráti kapcsolatban olyan dolgok történhetnek, amelyre nem számítottál, és amely csalódottá tehet. Olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt örömödben talán fülig érhet a szád!

Fotó: Thinkstock