Feszült helyzetek adódhatnak: Heti horoszkóp április 30-tól

Ugyan nem lesz a hét zökkenőmentes, a csillagjegyek mindent megtesznek majd azért, hogy felülkerekedjenek a problémákon.

heti horiKos:

A héten a legfontosabb feladat a nyugalmadnak, a hidegvérednek a megőrzése. Egyik pillanatról a másikra őrjítő helyzet alakulhat ki, amely olyan tettre ösztönözhet, amely miatt később a falba verheted a fejed. A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs zavarok léphetnek fel, míg a szerelmi viszonyok ege vakítóan kék lehet. Bátran tervezgetheted vele a közös jövőt. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Bika:

Olyan helyzet jöhet létre, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Kedvez az idő ingatlanügylet, vagy értékesebb ingóság vásárlásának. De az is megeshet, hogy rokonnal lesz a kapcsolatod szorosabb, famíliádnak tagja játszhat fontosabb szerepet most az életedben. Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán, és az is lehet, hogy saját hibádból könyvelhetsz el veszteséget.

Ikrek:

Ízlésbeli problémák alakulhatnak ki, amely miatt azért nem érdemes vitába bonyolódni, mert csak az energiádat pazarolod. A közvetlen környezetedben lehet egy olyan személy, aki nem mond igazat, és akivel szemben a megérzésed tökéletesnek mondható. Ezért hallgass arra, amit az ösztönöd súg. Egészségi probléma felmerülhet, vagy régi betegség újulhat ki. Vigyázz sokkal jobban magadra!

Rák:

A kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint most. A meglévő ismeretségeidnek nagyon nagy hasznát veheted. Illetve olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a későbbi sikereidet köszönheted. A munkahelyeden kommunikációs zavarok léphetnek fel. Ezért ha valamit nem értesz, akkor ne szégyellj kérdezni. Ha titkos viszonyt folytatsz, átláthatatlanná válhat a helyzet, amely elbizonytalaníthat.

Oroszlán:

Sikeres lehetsz a munkában. A megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Talán ez is oka lehet annak, hogy a kapcsolataidban több az irigy, rosszindulatú ember. A közvetlen környezetedben van olyan személy, aki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Ha utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban eltervezted.

Szűz:

A munkában, a megélhetésben bonyolult helyzet jöhet létre. De az is lehet, hogy a feletteseddel kerülhetsz fasírtba. Az lenne a legjobb, ha a héten a pénz tabu téma lenne, így kerülheted el a kellemetlen helyzeteket. A szerelmi kapcsolatokban talán vágni lehet a feszültséget is, és ez is oka lehet annak, hogy a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretted volna. Egészségedre jobban vigyázz!

Mérleg:

Még az is lehet, hogy elmérgesedik a helyzet, és olyan dolgok hangozhatnak el, amelyekkel kölcsönösen mély sebet ejthettek egymás lelkén. De az is lehet, hogy olyan dologra derülhet fény, amely miatt összeszorulhat a lelked. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor ne izgulj, jó kezekben leszel. Utazás során jobban kellene vigyáznod magadra.

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt talán örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. A szerelmi viszonyokban bonyodalmakat okozhat kedvesed rokonsága. Azért nem érdemes velük szembeszállni, mert csak az energiáidat pazarolod, amiből most nincs túl sok. Ha szülő vagy, csemetéd miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Felettesednél elérheted azt, amit akarsz.

Nyilas:

A munkában történhetnek olyan átalakulások, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy kolléga miatt kerülsz előnyös helyzetbe. A pénz is központi szerepet játszhat az életedben, amikor ki tudsz állni magadért, a saját érdekeidért. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt nőhetnek a kiadásaid, vagy át kell ütemezni a programjaidat. A házasságokban nehéz, de nem megoldhatatlan helyzet jöhet létre.

Bak:

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt talán örömödben a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Akár régi, akár új a kapcsolatod, bátran tervezgetheted vele a közös jövőt. A rokonaid között vannak olyanok, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Pénzedre jobban ügyelj, mert főként a saját hibádból veszteség érhet. Roppant irigy kollégával szemben légy távolságtartó.

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy ezen a héten a rokonságod a legfontosabb, ők állhatnak figyelmednek a középpontjába. De az is lehet, hogy kiveszed az otthoni feladatokból a részedet. A titkok hetének is nevezhető a mostani, amikor nem csak neked vannak takargatnivalóid, hanem a környezetedben is vannak olyanok, akik a hátad mögött állva keverik a kártyát. Nem fontos most őszintének lenni, egy kis füllentés még belefér.

Halak:

Pénzügyeid mégsem alakulnak úgy, ahogyan azt korábban tervezted, vagy ahogyan azt magad előtt láttad. Ezért nagyon fontos, ha anyagi jellegű megbeszélésre kerülne sor, hogy őszinte légy, és ne szégyellj kérdezni. Találkozás miatt örömödben majd kibújhatsz a bőrödből. De az is lehet, hogy családtaggal kapcsolatban jöhet létre olyan szituáció, amely miatt örömöt érezhetsz. Utazás a tervezettnél többe kerülhet.

Fotó: Thinkstock