Az élet tele van meglepetésekkel! Heti horoszkóp április 23-tól

Április utolsó napjai tartogatnak némi kellemes és bizony kellemetlen meglepetést is! Ha elég okosak és megfontoltak vagyunk, akkor könnyedén vehetjük az elénk álló akadályokat a munkahelyen. A magánéletünkben próbáljunk meg sokkal megértőbbek lenni a párunkkal szemben! Mindenki felkészült? Vigyázz, kész, rajt!

 heti horoszkóp

Kos:

Leszámítva, hogy kommunikációs zavarok léphetnek fel, összességében pompás heted lehet. Olyan váratlan esemény is történhet, amelyet talán el sem mersz hinni, hogy mindez veled eshet meg. A szerelmi viszonyokban olyan esemény történhet, amely a kapcsolatotokat szorosabbá teheti. Akivel most jössz össze, azzal tervezheted a jövőt. Nagy szükség van az egyértelmű fogalmazásra, mert félreértés adódhat.

Bika:

Olyan dolog történhet, amely nagymértékben meghatározhatja a jövődet. De az is lehet, hogy a sors olyan helyzetbe hozhat, amely miatt talán az első pillanatban megijedhetsz, ám a későbbiekben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Pénzedre jobban ügyelj, mert veszteség érhet. Illetve, ne menj bele szabálytalan ügyletbe, mert nagyon megütheted a bokádat. A párkapcsolat alakulása miatt örömöt érezhetsz.

Ikrek:

Az is lehet, hogy a munkában olyan szerencsésen alakulnak a dolgok, hogy irigyeidnek a száma egyik pillanatról a másikra megduplázódhat. Kolléga magatartása kellemes meglepetést szerezhet. Ha párkapcsolatban élsz, a társad hangulatát nagymértékben befolyásolhatja az anyagi helyzetének alakulása. Figyelj oda, kinek, mit mondasz, mert valakinek csalódást okozhatsz, aki akár bosszút is állhat.

Rák:

Nem érdemes ezen a héten semmit sem erőltetni a felettesednél, mert nem vevő most az ötleteidre. Előfordulhat, hogy régi téma kerül ismét terítékre, amely az agyadra mehet. Valakinek a rosszindulata előtt értetlenül és döbbenten állsz, pénzügyek alakulása miatt viszont minden okod meg lehet az örömre. A baráti kapcsolataidnak is óriási hasznát veheted. Ha szülő vagy, gyermeked miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz.

Oroszlán:

Jobban meg kell szervezned az életedet, hogy jusson idő mindarra, amit tervbe vettél. Kollégák között van olyan, akivel tökéletes lehet az összhang közöttetek, de akad olyan is, aki miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. Van, akinek a hozzá nem értése miatt fájhat a fejed. Viszont a feletteseddel vagy a rangban feletted álló személyekkel nagyon jól megértetheted magad. Utazás másként alakul, mint ahogy tervezted.

Szűz:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha most foglalod le a nyaralást, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Nagyon meg kell nézned, hogy mire adsz ki, mert olyan dologért lehetsz oda, amely nem éri meg az árát, vagy amelyről később derülhet ki, hogy selejtes. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy tervezted.

Mérleg:

Valószínűleg nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de mégsem lesz okod panaszra, ha pénzről van szó. Még az is megeshet, hogy olyan szerencsés helyzetbe kerülsz, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Ha párkapcsolatban élsz, társad úgy érezheti, nehéz veled, ezért légy sokkal toleránsabb, figyelmesebb. Különösen akkor, ha kedvesednek egzisztenciális nehézségei adódnak.

Skorpió:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan dolog juthat a fülecskédbe, amely miatt talán hálát adhatsz a gondviselésnek, hogy neked nem kell hasonló helyzetet átélned. Akivel a sors most hoz össze, azzal a karma láthatatlan szálai kapcsolnak benneteket egymáshoz. Kolléga az idegeidre mehet, de az is lehet, hogy a munkád során alakul ki olyan helyzet, amely miatt hirtelen az őrület határára jutsz.

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor nem leszel irigylésre méltó helyzetben. Próbálj meg a csemetéd lelkére beszélni, így talán meg tudod győzni őt arról, hogy azt tegye, amit te jónak látsz. A munkahelyeden több dolog alakulhat úgy, amely miatt elégedettséget érezhetsz. A felettesednek komoly gondjai lehetnek, ezért ne haragudj rá a viselkedése miatt.

Bak:

A szerelem ege vakítóan kék lesz ezen a héten. Még az is lehet, hogy a társad rokonságával közös nevezőn lesztek elsősorban neked fontos ügyben, de az is megeshet, hogy a párkapcsolatod alakul úgy, ahogyan a hollywoodi filmekben láthattad. Ami viszont el tud romlani, az el is fog. Ingatlanügyletet ne most bonyolíts.

Vízöntő:

Kommunikációs zavarok léphetnek fel ezen a héten. De az is lehet, hogy valaki rólad mond olyan dolgokat, amelyek miatt megbántottnak érezheted magad. Ne szívj semmit mellre. Azért ne, mert aki mondja, annak egyetlen szavát sem hiszik el. Egészségedre jobban ügyelj. Beteg hozzátartozónak légy a segítségére. A munkában, megélhetésben kedvező lehetőség adódhat. Ha változtatni kívánsz, most lépj.

Halak:

Még az is megfordulhat a fejecskédben, hogy változtatni kellene. Mielőtt a tettek mezejére lépnél, érdemes lenne alaposan tájékozódni, mert olyan dologba mehetsz bele, ami túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen. Abban a közösségben, amelynek tagja vagy, van egy olyan személy, aki nem a hátad mögött, hanem nyíltan is áskálódhat. Állj ki magadért. Ne hagyd, hogy valaki igazságtalanul bántson.

Nyitókép: Thinstock