Az élet mely területén vagy szerencsés? Születésnapod elárulja!

Évezredek hagyománya szerint a Jupiter a "fortuna maior", a nagyobbik szerencse bolygója. A Nők Lapja Ezotéria új különkiadványából nemcsak azt tudhatod meg, miben lehet szerencséd, hanem azt is, hogy a következő három évben az élet mely területén élvezheted a gondviselés támogatását!

Szerencsekönyv

A Szerencsekönyvből kiderül, hogy a születésed pillanatában az égbolton melyik állatövi jegyben állt a Jupiter, amiből többek között arra is következtethetsz, hogy vajon mennyire vagy szerencsés a szerelemben. Lássuk, mi jellemzi az egyes csillagjegyek párkapcsolatát 2018-ban a Jupiter szerint!

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben a társa minden idegszálával a pénzre koncentrálhat, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. De az is lehet, hogy élete párja olyan dologba kívánja vágni a fejszéjét, amely miatt önt kiverheti a hideg veríték. Próbálja meg az ő szemével látni a helyzetet, és máris nyugalom lehet úrrá az életén. Ha a szinglik táborához tartozik, olyan valakivel hozhatja össze a sors, akivel szinte a találkozás pillanatában közös nevezőn lehetnek. Ám az idő múlásával bebizonyosodhat, hogy mégsem ő a nagy Ő. Rá még egy kicsit várnia kell…

Bika:

Ha ön a szinglik táborához tartozik, és szeretne ezen a helyzeten változtatni, akkor elérkezik a 2018-as esztendőben a pillanat, amikor a sors összehozza önt Mrs/Mr. Tökéletessel. Vele bátran tervezgetheti a közös jövőt. A meglévő viszonyokban mély érzelmi kapcsolatot alakíthatnak ki, amely a remek anyagi helyzetnek köszönhetően még erősebbé válhat. Ha a korábbi időszakban a kapcsolatuk fölött többször tornyosultak viharfelhők, akkor most örömmel konstatálhatja, hogy a szerelmük ege vakítóan kék lehet…

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt ön szeretné. De az is megeshet, hogy a társa kevésbé elfogadó, és ez okozhat gondokat a kapcsolatukban. A szerelemben előfordulhat, hogy a kedvese rokonsága miatt jön létre feszült helyzet. De az is lehet, hogy olyan dologba bonyolódik, ami miatt a kapcsolatuk fordulóponthoz érkezik. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint amiről nem tud, az nem fáj…

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a kapcsolatuk szorosabbá válhat. Megeshet, hogy a társa nehezebb helyzetbe kerül, amitől szorongóvá válhat. Ám ön rendelkezik kellő energiával, ezért belé is erőt önthet. Segíthet neki megtalálni a nehéz helyzetből kivezető utat. A szerelmi viszonyokat átmenetileg nehézzé teheti, hogy a kedvese nem tudja, mit is akar. Viszont akivel most hozza össze a sors, azzal a viszonya szorossá válhat.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben a társa, ha pénzről van szó, nem áll a helyzet magaslatán. Illetve az is megtörténhet, hogy teljes bizonytalanság lesz úrrá rajta, mert azt tudja, hogy mit nem akar, de azt már nem, hogy mit szeretne. Ráadásul igyekszik eltitkolni valamit ön elől, és ez a lelki probléma akár betegséghez is vezethet. Legyen a segítségére, még akkor is, ha kedvese ezt kezdetben elutasítja! A szerelmi viszonyokban nagyobb csatározásokra van kilátás, ám ön most megnyerheti a küzdelmet.

Szűz:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egymást követhetik az átláthatatlan helyzetek. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy a társának fogalma sincs arról, mit akar. Ráadásul olyan személy próbálja őt befolyásolni, aki nem a jóindulatáról híres. Régi probléma is újra terítékre kerülhet, amelyben továbbra sem születhet megoldás. A szerelmi kapcsolatok nehézségeken mehetnek keresztül.

Mérleg:

A szerelmi élete ebben az évben viharosnak mondható. Még az is lehet, olyan személlyel hozza össze a sors, akivel óriási csatározásokra van kilátás. Ám ez a kapcsolat minden harcot megérhet, mert az illetővel a későbbiekben szorossá válhat a viszonya. Talán még az életüket is összeköthetik. A házasságokban, régi együttélésekben a nyár közeledtével válik a viszonyuk olyanná, amilyenné szeretné. Ebben nagyobb szerepe lesz annak, hogy a társa egzisztenciálisan jobb helyzetbe kerülhet.

Skorpió:

Ha ön házasságban, tartós kapcsolatban él, akkor az életnek ezen a területén olyan változások következhetnek be, amelyek előtt csodálkozva állhat: talán korábban nem gondolta, hogy az önök életében ilyen esemény megtörténhet. Ha a szerelemről van szó, akkor elvarázsoltnak érezheti magát. A régi kapcsolatokban mindennél fontosabb az őszinteség. Az új viszonyokban, mielőtt elmerülne a szenvedély tengerében, érdemes lenne egy kicsit nyomozgatni: kivel is hozta össze önt a sors. Így elkerülheti a csalódást.

Nyilas:

A szerelmi életére nem mondható el, hogy unalmas lenne. Olyan változásokra van kilátás, amelyek hatására kevés dolog folytatódhat a régi kerékvágásban. Megismerkedhet egy olyan személlyel, akivel a viszonya a se vele, se nélküle kategóriába tartozhat. De az is lehet, hogy egy régi kapcsolatban történnek olyan események, amelyek nyomán a kettősük fordulóponthoz érkezhet. A házasságokat, régi párkapcsolatokat a társa egzisztenciális vagy egészségi gondjai tehetik nehézzé.

Bak:

A szerelmi életében egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, hogy ön csak ámul és bámul. Olyasvalakivel hozhatja össze a gondviselés, aki nagyon különbözik öntől, akinek egészen más az értékrendje, mint az öné. A kapcsolat rendkívül izgalmas lehet, és olyan szenvedélyt élhet át, mint eddig még talán sohasem. A meglévő viszonyokban előfordulhat, hogy felbukkan a harmadik, de miatta valószínűleg nem fogja felrúgni a régi kapcsolatát.

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben a társa családjában történhetnek olyan események, amelyek hatással lehetnek a kettőjük viszonyára. Tiszta vizet kellene önteni a pohárba, és felhívni a párja figyelmét arra, hogy miért nem szabad a rokonaira hallgatni. Ha most kerülne sor a boldogító igen kimondására, akkor megkötheti élete legjobb szerződését. Amennyiben titkos viszonyba bonyolódott, akkor nagyon valószínű, hogy ez kitudódik, és óriási botrány lehet belőle. Akivel most hozza össze a sors, annak a személynek vannak titkai, amelyeket érdemes lenne kikutatni…

Halak:

Kapcsolata a házastársával különleges átalakuláson mehet keresztül, mert egy furcsa helyzet még közelebb hozhatja önöket egymáshoz. Amennyiben ön a szinglik táborához tartozik, megtörténhet, hogy a legjobb barátnője vagy kolléganője partnerével jöhet össze, és éli át a nagy szerelmet. A családjában olyan változásokat tapasztalhat, amelyek örömre adhatnak okot. Gyermekére vagy unokájára büszke lehet, a csemete által teremtett új helyzet boldoggá teheti.

Nyitókép: Thinstock

A részletes elemzést Izing Klára Szerencsekönyv című kiadványában olvashatjátok, melyet 2018. április 18-tól megvásárolhattok az újságárusoknál! 🙂

Szerencsekönyv