Rendkívül energikus hetünk lesz. Nemcsak a munkahelyen fogunk brillírozni, a magánéletben is ragyogó percek várhatnak ránk. Minden csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk megtartani az egyensúlyt a kettő között. Töltsünk minél több időt a friss levegőn azokkal, akik a legfontosabbak számunkra!

Kos:

Olyan valakivel találkozhatsz, akiről jó ideje nem hallottál hírt, és aki egykor fontos szerepet játszhatott az életedben. De az is megeshet, hogy egyik pillanatról a másikra eshetsz szerelembe. Pénzügyeid jól alakulhatnak, talán még tartalékot is képezhetsz. A munkában kommunikációs zavarok léphetnek fel, de az is lehet, hogy duplán fáradhatsz, vagy felettesed miatt válhatsz feszültté.

Bika:

Pompás heted lehet, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatását is élvezheted. Ezért ne hagyd most ki a szerencsejátékokat, mert kisebb-nagyobb összeg ütheti a markodat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha peres ügyed van, neked tetsző döntés születhet. A titkaidra nagyon vigyázz!

Ikrek:

Még az is lehet, hogy ami valakinek pech, az neked óriási szerencse. Ne érezz lelkiismeretfurdalást, hiszen te nem tettél semmi rosszat, a sors hozott ilyen helyzetbe. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned. De az is lehet, hogy beteg személynek lehetsz most a segítségére. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Még az is megeshet, hogy rátalálhatsz a nagy Ő-re, életed párjára.

Rák:

A munkában alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyet. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amivel te talán nem értesz egyet. Megtörténhet, hogy korábbi dolgok miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. Viszont olyan támogatód van, akinek a szava döntő. Ha protekcióra lenne szükséged, akkor ne habozz: bátran állj elő a kéréseddel. A párkapcsolatokban fontos, hogy értékeld a társad igyekezetét.

Oroszlán:

Ha munkáról, megélhetésről, karrierről van szó, akkor most minden okod meg lehet az örömre. A gondviselés olyan helyzetet teremt, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Olyan váratlan esemény is történhet, amelynek hatására a szívverésed felgyorsulhat. Használd ki a kínálkozó lehetőséget, mert ez a soha vissza nem térő kategóriába tartozik. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz.

Szűz:

A párkapcsolatokban olyan helyzet állhat elő, amely miatt úgy érezheted, a boldogság kék madara telepedett a válladra. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai kötnek össze: dolgotok van egymással. A héten mindennél fontosabb legyen az egészségednek a megőrzése. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyekben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy a korábban elhallgatott gondok kerülhetnek ismét terítékre, és megoldást követelnek. Az egészségeddel problémák adódhatnak, de az is lehet, hogy a környezetedben betegséggel küzdő ismerősödnek szüksége lesz a segítségedre. Pénzügyeid változatosan alakulnak, de összességében nem lesz okod panaszra.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben talán mindketten egyszerre döbbenhettek rá arra, hogy az Isten is egymásnak teremtett benneteket. De az is megeshet, ha volt közöttetek probléma, akkor ez – a nagyfokú toleranciának köszönhetően – megszűnik. Kollégával szemben türelmesebbnek kellene lenned. Olyan váratlan helyzet is előállhat, amely miatt át kell szervezned a napjaidat.

Nyilas:

Pénzügyeid alakulása miatt nem lesz okod panaszra. Még az is lehet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amelyre nem számítottál, és amelynek nagyon örülhetsz. A munkában nagyon jó eredményt érhetsz el. Ha most változtatsz, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ha szülő vagy, akkor csemetéddel nehezebben érhetsz szót. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat: elmerülhetsz a szerelem tengerében.

Bak:

Rendkívül energikus heted lesz, amikor olyan feladatot is el tudsz végezni, amelyhez korábban se erőt, se kedvet nem éreztél. Olyan szerelmes lehetsz, hogy boldogságodban képes lennél magadhoz ölelni az egész világot. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt büszkeséget érezhetsz. Viszont ami el tud romlani, az el is fog. Rokonnal szemben is elnézőbbnek kellene lenned, ha nem akarod megszüntetni vele a kapcsolatot.

Vízöntő:

A rokonaid, a családodnak a tagjai miatt járhatja át a szeretet érzése minden porcikádat. Olyan események történhetnek, amelyek miatt talán boldogságodban a föld felett lebegsz néhány méterrel. Közlekedési és kommunikációs problémák üthetik fel a fejüket, illetve vásárlás során kerülhetsz nehezebb helyzetbe. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét. Ha valaki rád bízza a titkát, akkor bármilyen nehéz, őrizd meg.

Halak:

Pénzügyeid alakulása miatt válhatsz idegesebbé ezen a héten. Ha állást kívánsz változtatni, légy sokkal figyelmesebb, mert később kiderülhet, hogy csöbörből vödörbe kerülhetsz. Ha kommunikációról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy annyira jól tudod képviselni a saját érdekeidet, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Találkozás felvillanyozhat.

Fotó: Thinkstock