Pénz állhat a házhoz! Heti horoszkóp április 9-től

A következő egy hét kedvez a szakmai előremenetelben! A megélhetésben olyan sikeresek lehetünk, hogy a környezetünkben hirtelen több lehet az irigy és féltékeny ember. Ne foglalkozzunk ezzel, egyszerűen csak élvezzük a munkánk gyümölcsét!

heti horoszkóp

Kos:

Ha békére vágysz, akkor alkalmazkodnod kell a téged körülvevő emberekhez, helyzetekhez. A munkahelyeden kommunikációs zavarok léphetnek fel, ezért nagyon fontos, hogy teljesen egyértelműen fejezd ki magad. Megtörténhet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amivel nem értesz egyet. Pénzügyeid alakulása miatt elégedettséget érezhetsz. A régi párkapcsolatokban is neked tetszően alakulhatnak a dolgok.

Bika:

Összességében kiegyensúlyozottnak nevezhető ez a hét, varázslatos pillanatokat élhetsz át. Megeshet, hogy az emberi viszonyaid is úgy alakulhatnak, hogy örömödben talán fülig érhet a szád. Olyan esemény is történhet, amely a jövőddel kapcsolatos. Most teheted meg azokat a lépéseket, amelyeknek a későbbiekben arathatod le a gyümölcsét. A régi párkapcsolatokban elfogadhatatlan lehet a helyzet.

Ikrek:

Alapvetően elégedettséget érezhetsz az ügyeid alakulása miatt. Az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan dolgok, amelyeket talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. Ha változtatni kívánsz, akkor most lépj a tettek mezejére, mert fantasztikus lehetőséget csíphetsz meg. Olyan valami történhet, amely miatt át kell szervezned a napjaidat. Orvosi vizsgálat miatt ne idegeskedj!

Rák:

Ha képes leszel a társadhoz alkalmazkodni, és fejet hajtasz az akarata előtt, akkor nem lesz okod panaszra. Mindez az emberi kapcsolataidra is vonatkozhat. Ha mások akaratának utat engedsz, akkor úgy érezheted, hogy az élet napos oldalán sétálgatsz. Rengeteg munka szakadhat a nyakadba, de az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amellyel nem értesz egyet.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben olyan sikeres lehetsz, hogy a környezetedben hirtelen több lesz az irigy, féltékeny ember, akik a sikereid hatására meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha egy mód van rá, akkor ezeket el kellene halasztani. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor nem kell aggódni, mert jó kezekben leszel vagy a gyógyulás útjára léphetsz.

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan helyzet jön létre a szerelmi kapcsolatokban, amelyeket nehezen tudsz kezelni és emiatt a kapcsolatodnak a jövője megkérdőjeleződhet. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel most nehezebben érthetsz szót. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz és ez elégedetté tehet. Bírságveszélyes a hét, tartsd be a szabályokat.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs zavarok léphetnek fel. De az is lehet, hogy a társad nem érti, te mit akarsz. Illetve az is lehet, hogy ő ragaszkodik körömszakadtáig valamihez és ez okoz nehéz szituációt. Pénzedre jobban vigyázz, mert meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély, ezért tegyél meg mindent az egészségedért.

Skorpió:

A munkahelyeden alakulhatnak ki olyan helyzetek, amelyek miatt minden hajszálad égnek állhat. Kolléga vagy az elvégzendő feladat miatt az idegeid megfeszülhetnek, de az is megeshet, hogy egészségi probléma – nem csak a tiéd, hanem esetleg ismerősé – miatt át kell szervezned a hétköznapjaid. Sőt, az is megeshet, olyan szituációba kerülhetsz, amely miatt úgy érezheted magad, mint egy cseléd.

Nyilas:

A pénz jön és megy. Ha anyagiakról van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a sors úgy rendezi a szálakat, hogy amire szükséged van, azt meg tudd venni. Sőt, talán még az is lehet, hogy lesz egy kis tartalékod. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Még az is lehet, hogy félreértés miatt kerültök nehéz helyzetbe, amely miatt talán a kapcsolatodnak a jövője megkérdőjeleződhet.

Bak:

Ezen a héten a szerelem ege vakítóan kék lehet. Akár a szinglik táborához tartozol, akár párkapcsolatban élsz, minden esély megvan arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt is minden okod meglehet az örömre. Viszont felmerülheted benned a vágy, milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ne szállj rokonnal vitába.

Vízöntő:

Balesetveszélyes ez a hét, ezért mindenhová indulj a megszokottnál korábban. Fontos, hogy ne kapkodj. A testvéri vagy szomszédi kapcsolatokban idegesítő helyzet alakulhat ki. Nem érdemes vitába bocsátkozni, mert csak a saját energiáidat pazarolod. Pénzügyek dolgában most a helyzet magaslatán állsz. A munkahelyeden olyan hírek keringenek, amelyek miatt összeugorhat a gyomrod. Semmire ne vegyél mérget.

Halak:

A pénzügyeid alakulása miatt érezhetsz elégedetlenséget, de az is lehet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amelyre nem voltál felkészülve. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely próbatétel elé kerülhet és meg is szűnhet. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ha párkapcsolatban élsz, társadhoz neked kellene alkalmazkodni, így lehet béke és nyugalom a viszonyotokban.

Fotó: Thinkstock