A boldogság bekopogtat az ajtón: heti horoszkóp április 2-től

Április első hetében úgy tűnik, Ámor nem fog tétlenkedni! Az egyedülállókra végre rátalálhat az igaz szerelem, a párkapcsolatban élőknél kiegyensúlyozott és felhőtlen időszak következik.

heti horoszkóp

Kos:

Pénzügyeid alakulása miatt most minden okod meg lehet az örömre. A munkahelyeden elismerik a tudásodat, értékelik a hozzáértésedet. Jó lenne, ha ezen a héten a pénzügyi helyzeted tabu téma lenne, mert a környezetedben többen irigykedhetnek rád az ügyeid alakulása miatt. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, míg a házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át együtt.

Bika:

Még az is megtörténhet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha párkapcsolatban élsz, olyan változások következhetnek be, amely miatt végre nyugalomban telhetnek a hétköznapjaid. A makacsságnak most semmi értelme, mert ezzel csak a saját életedet nehezíted meg, ám ezen a héten olyan helyzet is kialakulhat, amely miatt idegessé válsz, és olyat mondhatsz, amit megbánhatsz.

Ikrek:

Összességében kellemesen alakulhat ez a hét, amikor olyan dolgok is történhetnek, amelyeket a legmerészebb álmodban sem mertél talán látni. Nagy szerencse érhet, amelyről a legjobb lenne, ha hallgatnál, mert így elkerülhetnéd az irigykedést. Az egészségedre jobban ügyelj. Ha belemész egy kalandba, akkor alakulhat ez jól, ha nem vársz tőle mást, mint ami. Hivatalos ügyeket most érdemes intézni.

Rák:

A munkában, a megélhetésben történhetnek másként a dolgok, mint ahogyan arra számítottál. De az is lehet, hogy a felettesed válik türelmetlenebbé. Az is megeshet, hogy a vele való kommunikáció miatt eheted a kefét. Ne tartsd magadban mindazt, ami bosszant, mert ezzel megbetegítheted önmagadat. Beszélj a téged foglalkoztató dolgokról másoknak, mert talán még használható tanácsot is kaphatsz.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz, a feletteseddel is megtalálhatod a közös hangot. Ha változtatni kívánsz, érdemes ezen a héten lépni, mert nagyon jó lehetőséget csíphetsz meg. Viszont a siker és elégedettség kevésbé mondható el, ha külföldről, tanulásról, vagy olyan dolgokról van szó, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Családtagokkal töltött idő boldoggá tehet, titok kiderülése előtt döbbenten állhatsz.

Szűz:

Mindennél fontosabb ezen a héten az egészséged, amelynek megőrzéséért most sokat tehetsz. Ha betegséggel küszködsz, vagy orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert elképesztőnek nevezhető helyzet alakulhat ki. A szerelmi viszonyokban bonyolult helyzet jöhet létre, amely miatt talán még a kapcsolat jövője is megkérdőjeleződhet. A házasságokban egymásra vagytok hangolódva.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban, ha képes vagy a társadhoz alkalmazkodni, ha tudod tartani vele az iramot, akkor minden rendben mehet. Ha nem, akkor olyan szituáció jöhet létre, amely miatt megkérdőjeleződhet a közös jövő. A rokonaid között van olyan, akivel nem kellene kommunikálnod most, így elkerülheted az őrjítőnek bátran nevezhető helyzetet. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Skorpió:

Ha szülő vagy, boldog pillanatot élhetsz át a gyermekeddel. A szerelmi életed is úgy alakulhat, hogy örömödben a föld felett lebegsz néhány lépéssel. Ha kulturális élményben lenne részed, akkor ez feltöltheti szellemi és lelki energiaraktáraidat is. Pénzügyeid jól alakulhatnak, talán olyan összeg ütheti a markodat, amelyből tartalékot képezhetsz. Viszont a munkahelyeden idegtépő helyzet jöhet létre. Próbálj higgadt maradni!

Nyilas:

Ezen a héten minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz. A bevételek, az új lehetőségek mellett olyan kiadásokra is sor kerülhet, amelyre talán nem voltál felkészülve. Fortuna istenasszony támogatását is élvezheted, ezért a szerencsejátékokat most ne hagyd ki. A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet jöhet létre, talán még a viszony végére is pont kerülhet. Gyermekeddel nehezebb lehet a kommunikáció.

Bak:

Ha ezen a héten szeretnél sikert elérni, akkor fontos, hogy alkalmazkodj másokhoz és ne kösd az ebet a karóhoz. Próbálj meg kijönni a családod tagjaival. Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: okos enged… Te is viselkedj ennek megfelelően. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban is olyan esemény történet, amitől örömödben fülig érhet a szád.

Vízöntő:

Olyan dolgok hangozhatnak el, hogy te csak kapkodod a fejed. Ráadásul olyan dologra is rájöhetsz, amely miatt idegességedben görcsbe rándulhat a gyomrod. Balesetveszélyesebb ez a hét, légy sokkal óvatosabb. Szomszéddal, vagy ha van testvéred, akkor vele összeakaszthatod a bajszodat. Pénzügyeid viszont olyan jól alakulhatnak, hogy örömödben talán képes lennél még táncra is perdülni.

Halak:

A meglepetések hetének is nevezhető a mostani. Amikor a barátaid, vagy annak a közösségnek tagja, amelyhez tartozol úgy viselkedhetnek, hogy te egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki kellemes meglepetéssel szolgálhat. Pénzedre jobban kellene vigyázni, mert olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Utazás pompás kalandokat tartogat.

Fotó: Thinkstock