Tartsunk ki! Heti horoszkóp március 26-tól

Az ünnep közeledtével úgy érezhetjük, hogy kifogytunk az energiából és ránk férne már a pihenés. Feszült helyzetek alakulhatnak ki a munkahelyen és a párkapcsolatban, ezért próbáljunk meg higgadtan és megfontoltan viselkedni.

Kos:

Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség most könnyen ledönthet a lábadról. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnál most, a hosszú hétvégén pihenni, olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek feltölthetik energiaraktáraidat. A munkában embert próbáló helyzet jöhet létre, de az is lehet, hogy a felettesed miatt kerülsz majd nehéz helyzetbe. Ha párkapcsolatban élsz, légy a társaddal türelmesebb.

Bika:

Ha vannak titkaid és nem szeretnéd, hogy ezek napvilágra kerüljenek, akkor ezen a héten nagyon figyelj minden mondatodra, cselekedetedre, mert észre sem veszed, és kikotyoghatod azt, amit el akarnál titkolni. Utazás során idegtépő helyzet alakulhat ki. Az lenne a legjobb, ha a családod, a szeretteid körében töltenéd az ünnepet, mert a velük töltött idő hatására feltöltődhetnek az energiaraktáraid.

Ikrek:

Balesetveszélyes ez a hét, illetve megtörténhet, hogy egy betegség egyik pillanatról a másikra átmenetileg ágyba kényszeríthet. Most valaki olyan bukkanhat fel az életedben, aki talán egykor fontos volt. A házasságokban, régi viszonyokban a társadnak anyagi problémái adódhatnak, amely hatással lehet kettőtök kapcsolatára. Ha munkáról van szó, akkor légy figyelmesebb, mert bosszantó hibát véthetsz.

Rák:

A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt feszültté és bizonytalanná válhatsz. Ha szeretnéd könnyebbé tenni az életedet, akkor beszélj mindarról, ami nyomaszt, mert a kibeszéléssel, vagy a tanáccsal, amit kapsz, az életed könnyebbé válhat, és a gondjaid is megoldódhatnak. A házasságokban, régi párkapcsolatokban válságos helyzet jöhet létre akkor, ha nem alkalmazkodsz.

Oroszlán:

Érdemes már most lefoglalni a nyári nyaralást. Ha most utazol külföldre, akkor olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyre képtelenség felkészülni. Viszont a helyzet magaslatán állva nincs olyan probléma, amelyet ne tudnál megoldani. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt tehetetlenséget érezhetsz. De az is lehet, hogy az egyik kollégád stílusa miatt nyílik ki a kisbicska a zsebedben.

Szűz:

A szerelmi viszonyokat a partnered rokonságának viselkedése is nehézzé teheti. Illetve ingatlannal kapcsolatos ügyben jöhet létre kezelhetetlen helyzet. De az is lehet, hogy más dologban sem tudod, hogy mit tegyél. Érdemes lenne segítséget kérni, és a tanácsot, amit kapsz, megfogadni. Bírságveszélyes ez a hét, ezért fokozottan ügyelj a szabályok betartására. A házasságok nehézzé válhatnak a társad életében történő változások miatt.

Mérleg:

Ha párkapcsolatban élsz, minden figyelmedet a társad felé kellene fordítani. Ha nem akarsz szakítani, meg kellene próbálni megérteni őt, és elfogadni mindazt, amit mond. Ha erre képtelen vagy, akkor előfordulhat, hogy a viszonyodnak végleg vége. Rokonok között van olyan, akire nem kellene hallgatnod, mert csak a rosszindulat vagy az irigység beszél belőle és ezzel árthat neked. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Skorpió:

Ha nem kötöd az ebet a karóhoz, akkor ez a hét pompásan alakulhat. Olyan valakivel találkozhatsz, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Nagyon jól értesz most a pénzhez, ami azt jelenti, hogy a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz. Ha az ünnep alatt dolgoznod kell, akkor próbálj meg a munkához és a kollégákhoz is jó képet vágni. Ellenkező esetben a saját életedet nehezítheted meg.

Nyilas:

Pénzügyeid alakulhatnak egészen másként, mint ahogyan azt szeretted volna. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, amelyre nem számítottál. Ám a sors nem hagy magadra, ha az anyagiakról van szó, mert a későbbiekben a bevételeid jelentősebben nőhetnek. Ha szülő vagy, minden idegszáladdal a gyermekedre kellene koncentrálnod. Akinek nagy szüksége lehet most a támogatásodra, segítségedre.

Bak:

Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, és ezzel csak saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. A rokonaid között vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. Olyan váratlan lehetőség is adódhat most, amely miatt izgatottá válhatsz, és amelybe érdemes lenne belevágni. A barátokra most ne számíts. Ne is oszd meg velük se az örömödet, se a bánatodat. Ha magadba tartod, nem csalódhatsz.

Vízöntő:

Balesetveszélyesebb ez a hét, ezért fontos, hogy ne kapkodj, ne rohanj. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek a mondandóján el kellene gondolkodnod. A kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani, amikor nincs olyan, amit ne tudnál megbeszélni, és ez által sikert elérni. Olyan pletyka keringhet, amelyből egyetlen szó sem igaz, ezért ne ülj fel semmiféle mendemondának, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolod.

Halak:

Ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán. Az is előfordulhat, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, hogy hirtelen nem is tudod, mihez kapj. Változások várhatók abban a közösségben is, amelynek talán már régebb óta a tagja vagy, de megeshet, hogy olyan személyben csalódsz, akiben vakon megbízhattál. A környezetedben lehet egy olyan személy, akiről úgy érezheted, az idegeiden táncol.

Fotó: Thinkstock