Paranormális jelenségek és másvilág a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Rejtélyes eltűnések, szellemirtók, paranyomozók? A parajelenségek tárháza végtelen, de mi most igyekszünk a lehető legteljesebb betekintést nyújtani a témába.

„Lapozzatok bele” a magazinba!

Galéria | 10 kép

Paranormális jelenségek és másvilág a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Paranormális jelenségek és másvilág a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Fotó megosztása:

„Régen minden uralkodót látnokok hada vett körül. Ezeket a személyeket ma parapszichológusoknak hívják, többségük jól fizetett állásokban, kiválóan felszerelt laboratóriumokban tevékenykedik. Munkájukat rendszerint titokban végzik. A kiszivárgott hírekből tudjuk, hogy olykor fontos szerephez jutnak a világ különböző pontjain. Például a hanyatló egészségű szovjet pártfőtitkár, Leonyid Brezsnyev állapotán is mágikus szeánszokkal igyekeztek javítani a parapszichológusok. De említhetjük a másik orosz főtitkárt, Borisz Jelcint, aki még erősebben vonzódott az okkult tudományokhoz. Őt pszichotestőrök hada vette körül, akiknek feladatuk volt a politikus védelme a rontó szándékok ellen… Legfrissebb lapszámunkban a paranormális, természetfeletti jelenségekkel foglalkozunk. Minden írásunkban egy-egy különleges, ma még kevésbé magyarázható jelenséget mutatunk be izgalmas eseteken, példákon keresztül. Emellett részletesen elemezzük az idei év elején történt tragikus veronai buszbalesetben elhunyt egyik tinédzser áldozat, valamint a családtagjai horoszkópját, és igyekszünk választ adni a csillagok állása alapján a feltett kérdésekre – a miértekre.”

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!