Változások a munkában: heti horoszkóp november 13-tól

Ahogy közeledik az év vége, úgy kezdenek egyre inkább a fejük tetejére állni a munkahelyi viszonyok. A héten különösen nagy lesz a fennforgás.

Kos:

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt feszültté válhatsz. Megtörténhet, hogy felettesed viselkedése miatt érezheted kellemetlenül magad. Illetve az is lehet, hogy a héten történő események hatására egészen másként láthatod a jövődet, mint eddig. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel.

Bika:

Ezen a héten anyagi nehézségek merülhetnek fel, és emiatt lehetsz feszült. Az értéktárgyaidra is jobban kellene vigyáznod, mert akár még az is előfordulhat, hogy meglopnak. A munkahelyeden olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt hatalmába kerítheti az irigység érzése. Fogd vissza magad, mert ellenség helyett barátra van szükséged.

Ikrek:

Ezen a héten elsősorban a munkában érhetsz el kitűnőnek bátran nevezhető eredményt. Kollégák között vannak olyanok, akik a segítségedre lehetnek, és akiktől nem tudsz olyat kérni, amit ne tennének meg. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, és még az is lehet, hogy véget ér egy kapcsolatod. A környezetedben többen vannak, akikkel félreértésbe keveredhetsz.

Rák:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban olyan eseményre kerülhet sor, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A munkahelyeden olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt csak kapkodhatod a fejed. Még az is lehet, hogy teljesen új helyzethez kell alkalmazkodni, ami nem lesz könnyű…

Oroszlán:

Kommunikációs zavarok merülhetnek fel ezen a héten, elsősorban a munkában, vagy olyan személy miatt, akivel a kapcsolatod nem nevezhető könnyűnek. A szerelmi életedben is felmerülhet, hogy elbeszéltek egymás mellett, emiatt érezhetitek kölcsönösen csalódottnak magatokat. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé. Családod tagjai most fontosabb szerepet játszhatnak az életedben.

Szűz:

Kellemes találkozásban lehet részed ezen a héten, amely miatt feldobottságot érezhetsz. De az is lehet, hogy megkötöd életed egyik legjobb szerződését. Most bármihez adhatod a neved, az fantasztikus sikert ígér. Pénzügyeid viszont cefetül állhatnak, ezért próbáld meg visszafogni magad, és csak olyan dolgokra adj ki, amire nagyon muszáj.

Mérleg:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem lesz könnyű ez a hét. Különösen azért, mert a társad valamit nagyon szeretne, de nélküled nem tudja lebonyolítani, vagy megvalósítani. Szüksége van a segítségedre, viszont te ezzel nem érthetsz egyet. De az is megeshet, hogy rokonokkal, ingatlannal kapcsolatban jöhet létre nehéznek nevezhető helyzet. Őrjítő hír is eljuthat a füledbe.

Skorpió:

A figyelem középpontjában állhatsz ezen a héten, ami azt jelenti, hogy sokan vannak a segítségedre. Most elérheted mindazt, amit már egy ideje tervezel. Pénzügyek dolgában viszont nem állsz a helyzet magaslatán, ennek hatására olyan kiadásra kerülhet sor, amit veszteségként könyvelhetsz el. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb!

Nyilas:

Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha külföldre utazol, akkor összességében jól érezheted magad. Érdemes most lefoglalni későbbi utazást, mert ez majd fantasztikus lesz. Rokonnal szemben nehéz helyzet jöhet létre, előfordulhat, hogy segítséget kell kérned, mert csak így érheted el nála azt, amit szeretnél.

Bak:

Eljött az ideje annak, amikor a baráti kapcsolatokat kell felhasználnod, mert csakis ezek segítségével érheted el azt, amit szeretnél, amire vágyakozol. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely érintheti a te megélhetésedet is. Megtörténhet, hogy a felettesed miatt kell elgondolkodnod azon, hogyan, tovább. Ingatlannal, rokonnal kapcsolatban váratlan helyzet jöhet létre.

Vízöntő:

Ha megélhetésről van szó, akkor nem kell aggodalmaskodnod. Még akkor sem, ha jelenleg éppen átalakulások mennek végbe a munkahelyeden. Nem kedvez az idő külföldi utazásnak. Illetve ha akár te, akár közeli rokon, ismerős tanulmányokat folytat, elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Halak:

A munkahelyeden, a háttérben olyan dolgok zajlanak, amelyekről fogalmad sincs, és amelyek a későbbiekben befolyásolni fogják a te életedet. Még az is lehet, hogy a feletteseddel elégedetlenek a főnökei, aminek hatására olyan átalakulásokra kerülhet sor, amely a te megélhetésedre is hatással lehet. A pénzedre és az egészségedre jobban kellene ügyelned.