Mi vár rád 2018-ban, a Vénusz évében? Horoszkópodból kiderül!

Izing Klára frissen megjelent 2018-as Asztrológiai előrejelzés könyvéből megtudhatjátok, mi mindent jósolnak a csillagok a Vénusz évére. Ízelítő!

 

A horoszkóp a Nők Lapja Ezotéria idei második különszámában, az Asztrológiai előrejelzés 2018 – A Vénusz éve című kiadványunkban található. A könyv segítségével bepillantást nyerhettek a jövő évbe: többek között a párkapcsolatokba, az anyagiakba, a munkába, valamint az egészségi állapototokba is, illetve azt szintén megtudhatjátok, mikor vár rátok szerencse, vagy éppen kedvezőtlenség az egyes hónapokban. A könyvet a részletes elemzésekkel november 7-től keressétek az újságárusoknál!

Kos – Az egzisztenciális változások éve

Amennyiben elégedetlen voltál a munkáddal, a megélhetéseddel, akkor most minden okod meglesz az örömre, mert olyan sorsszerű változások történhetnek az életnek ezen a területén, amelyeknek köszönhetően örömödben fülig érhet a szád. Mindez nagyon jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre és az emberi kapcsolataidra egyaránt. Az is megeshet, hogy a Vénusz évében olyan közösségnek lehetsz a tagja, ahol te leszel a fontosabb, te állhatsz majd a figyelem középpontjában.

Bika – Az életmódváltás éve

Bármennyire nem szereted a változásokat, a Vénusz évében rengeteg átalakulás történhet az életedben. Ezért aztán bátran állítható, szinte semmi sem marad a régiben! Még az is előfordulhat, hogy az értékrended is átalakul, és olyan dolgok lesznek fontosak, amelyekkel talán korábban sose foglalkoztál. E változások szükségszerűek, ne félj tőlük, mert valamennyi a fejlődésedet szolgálja!

Ikrek – Az anyagi előrelépés éve

Három dolog lesz fontos a Vénusz évében: a pénz, a pénz és a pénz. Ennek hatására szinte minden gondolatod az anyagiak körül foroghat, és a sors egymás után hozhat olyan helyzetekbe, amelyekről a környezetedben élőknek az lesz a véleménye: neked csak megszületni volt nehéz. A pénz mellett központi témád lehet az egészség megőrzése vagy betegségből való gyógyulás.

Rák – A magánéleti változás éve

A Vénusz évében figyelmed középpontjában a magánéleted állhat. Egészen pontosan a párkapcsolatod, amelyben óriási változások történhetnek. Emellett egészségeddel, testi épségeddel is többet foglalkozhatsz, mert most döbbenhetsz rá arra, hogy ez a legfontosabb. Olyan változásokra kerülhet sor, amelyek hatására elmondhatod: sorsforduló elé érkeztél. A most történtek örökké emlékezetesek maradnak.

Oroszlán – Az új célok elérésének éve

Olyan átalakulások várhatók az idei évben, amelyek a munkáddal, egészségeddel, napi rutinoddal kapcsolatosak. Megtörténhet, hogy külső, környezeti hatások miatt egészen más feladatot látsz majd el, mint korábban. Lehet, hogy ebben még nincs gyakorlatod, vagy csak nagyon régen végeztél hasonlót, ám felesleges aggodalmaskodni, mert nagyon hamar beletanulhatsz a dologba. Idős, elesett vagy beteg személynek pedig nagy segítséget nyújthatsz.

Szűz – Az élet élvezetének éve

A Vénusz évében több olyan dolog történhet majd, amelynek köszönhetően boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magadat. Többek között részed lehet egy elkerülhetetlen találkozásban, amely benne van az életed forgatókönyvében, és amelynek hatására úgy érezheted, a sors összehozott a lelkitársaddal. Ez az esztendő rendkívül termékeny lesz, ami nem csak az egzisztenciádat jellemzi majd: ha utódra vágyakozol, a gondviselés valóra váltja ez irányú vágyadat.

Mérleg – Az újjászületés éve

A Vénusz évében az élet több területén érezheted úgy, hogy szinte újjászülettél. Nemcsak az egészségi állapotodban történhetnek változások, hanem anyagi téren, a párkapcsolatban és a munkában egyaránt. Olyan jellegű ügyeket kell intézned, amilyenek eddig elkerültek, vagy csak másoktól hallottál hasonlókról. Egy olyan, nagyobb vásárlás is valószínű, amely eddig nem szerepelt a terveidben.

Skorpió – A biztonság megteremtésének éve

A Vénusz évében jelentős változásokra számíthatsz, amelyek a biztonságérzeted megszilárdításához vezethetnek. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevételekre nyílik lehetőséged, amelyeknek köszönhetően úgy érezheted, ebben az esztendőben Isten a tenyerén hordoz. A családi életedben is átalakulások várhatók, aminek következtében ez az év talán örökké emlékezetes marad…

Nyilas – A pénzügyi előrelépés éve

A Vénusz évében végre úgy érezheted: az élet napos oldalán sétálgatsz. Ha eddig nehéznek és küzdelmesnek tartottad a mindennapokat, akkor ez most változik. Olyan új lehetőséget is találhatsz, amelynek hatására egyenesen úgy gondolhatod: Isten a tenyerén hordoz. Talán soha nem tudtad még annyira jól képviselni az érdekeidet, mint ebben az esztendőben. Ha a magánéletedre az állóvíz volt a jellemző, a változásnak köszönhetően örömödben akár táncra is perdülhetsz…

Bak – A stabilitás éve

A Vénusz éve a stabilitásról szól. Több területen érhetsz el olyan sikereket, amilyeneket nem is reméltél. Talán soha nem tudtad annyira jól képviselni az érdekeidet, mint most. A kapcsolatok is fontosabb szerepet játszhatnak az életedben. Lesz köztük olyan, amelyről úgy gondolhatod, a találkozás sorsszerű: kölcsönösen sokat tehettek egymásért. Amennyiben a szerelmi életedre eddig az unalom volt a jellemző, akkor ennek is vége!

Vízöntő – Az energikusság éve

A Vénusz évében hallatlanul nagy energiákkal rendelkezel majd. Ennek köszönhetően olyan átalakulások történhetnek, amelyek nyomán az életed teljesen más mederben folyhat, mint eddig. Egymást követhetik azok a helyzetek, amikor új ismeretségekre tehetsz szert, a kapcsolati tőke soha nem volt annyira fontos, mint ebben az évben. Nem véletlen, hogy sokan irigyelni fognak a szerencséd miatt.

Halak – A gyümölcsöző kapcsolatok éve

A Vénusz évében mindennél fontosabbak lehetnek a kapcsolatok. Nemcsak az eddigi ismeretségeidet becsülöd meg jobban, hanem törekedni fogsz arra, hogy újabb ismeretségekre tegyél szert, mert ennek hatására több területen lehetsz eredményes. Tagja lehetsz egy új közösségnek, ahova könnyedén beilleszkedhetsz, és talán bizonyos idő eltelte után már a szavad is döntő fontosságú lesz.

 

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Thinkstock