A nyílt és őszinte kommunikáció napjai: heti horoszkóp november 6-tól

Az őszinte kommunikáció a legtöbb helyzet alakulását pozitívan befolyásolja, de a napokban különösen érdemes minden gondolatot szavakba önteni.

Kos:

Szerencsésen alakulnak a dolgaid, de muszáj lenne ezt titokban tartani, mert irigyeidnek annyi most a száma, mint égen a csillag. Van közöttük olyan személy is, akiről a féltékenységet talán még a legmerészebb álmaidban sem gondoltad volna. Külföldi utazás, vagy tanulmány során apróbb kellemetlenség alakulhat ki.

Bika:

Pompás heted lesz, amikor olyanokkal is közös nevezőn lehetsz, akikkel korábban fasírtban voltál. Beláthatod, hogy neked kellene most többet tenned annak érdekében, hogy a kapcsolataid működjenek. Pénzügyekben azonban elkerül a tisztánlátás, ennek hatására belemehetsz egy olyan dologba, ami csak viszi a pénzedet. Munkahelyeden ne barátkozz, hanem dolgozz.

Ikrek:

A munkában a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. De az is lehet, hogy a felettesed most nem nyitott a mondandódra, illetve megint kusza helyzet jöhet létre a megélhetésben. A házasságokban, régi kapcsolatokban a dolgok akkor alakulhatnak úgy, ahogy szeretnéd, ha világosan és egyértelműen fogalmazol. Egy titkodra most nagyon vigyázz.

Rák:

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Nem kizárt, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kaphatsz, amely miatt bátran tervezgetheted hosszabb távon a jövődet. A szerelem ege is vakítóan kék lehet: még az is lehet, hogy valóra válik mindaz, amit a legmerészebb álmaidban mertél csak látni.

Oroszlán:

Világos fogalmazásra van szükség ezen a héten, mert ellenkező esetben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt akár hátrányos helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi kapcsolatokat a félreértések tehetik nehézzé. Ha szülő vagy, gyermeked miatt feszültebbé válhatsz. Próbáld meg az ő szemével látni a világot, így megváltozhat a véleményed a vele kapcsolatos dolgokról.

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben zűrzavaros szituáció alakulhat, amelyért elsősorban te vagy a felelős. Ha egyértelműen kommunikálsz, akkor mindez elkerülhetővé válhat. Váratlan kiadások borzolhatják az idegeidet, de olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a segítségedre lehet az élet több területén. Balesetveszélyes a hét, légy sokkal óvatosabb.

Mérleg:

Összességében pompás heted lesz, hiszen olyan dolgok is megvalósulhatnak, amelyre talán már jó ideje vágyakozol. Ha külföldre utazol, fantasztikus élményben lehet részed. A munkahelyeden a felettesed elégedett lehet veled. Ez irányú sikereid miatt irigyeidnek száma azonban megsokszorozódhat. A párkapcsolatokban neked kellene jobban alkalmazkodni a társadhoz.

Skorpió:

A figyelem fókuszában állhatsz, olyanok is kereshetik a társaságodat, akik korábban elkerültek. Ha anyagiakról van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned, mert olyan dologra pazarolhatod a pénzed, amivel egyből meg is célozhatod a kukát. Nagyon jól tudod most képviselni a saját érdekeidet, ezért hajrá, előre!

Nyilas:

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt örömödben úgy érezheted, mintha a felhők fölött lebegnél. Nem kedvez viszont a hét a családdal, ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Az is lehet, hogy egy rokon nem mond igazat, vagy elromlik valami, ami bosszúságot okozhat. Pénzügyeid mindezek ellenére mégis pompásan alakulhatnak.

Bak:

A hét legfontosabb feladata a nyílt és őszinte kommunikáció. Ha erre törekszel, akkor elkerülheted a nagyobb bajokat. Most semmilyen ígéretre ne vegyél mérget, mert a dolgok később másként alakulhatnak, mint ahogyan ez most látszik. A baráti kapcsolatoknak a napokban hasznát veheted, de a felettesednek ne add elő a terveidet, mert erre nem nyitott.

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben olyan pompásan alakulhatnak a dolgaid, hogy el sem mered hinni. Felteheted a kérdést magadnak: ébren vagyok-e vagy álmodom? Ha tanulmányokat folytatsz, vagy peres ügyed van, akkor a dolgok alakulása feszültté tehet. Beszéld meg a problémádat egy hozzád közelálló személlyel.

Halak:

A megérzéseid tökéletesen működhetnek ezen a héten. Amit a munkáddal vagy a feletteseddel kapcsolatban érzel, az később be fog következni. Ez a változás a te egzisztenciádra is hatással lehet. Kedvez az idő külföldi utazásnak, vagy az utazás tervezésének. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy peres ügyed van, akkor a dolgok a lehető legjobban alakulhatnak.