Őrült helyzetek a munkahelyen: heti horoszkóp október 30-tól

Lehet, hogy a hét csak négy napos lesz, de ez az idő is pont elég lesz arra, hogy őrültebbnél őrültebb szituációkba cseppenjenek a csillagjegyek.

Kos:

A megérzéseid ezen a héten tökéletesen működnek, ezért hallgatnod kellene az ösztöneidre, mert ennek hatására előnyt élvezhetsz, vagy elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad most nehezebben kezelheti a változó hangulatodat, és az elképesztő tetteidet.

Bika:

A munkahelyeden egyik őrült helyzetet követheti a másik. De az is lehet, hogy kolléga magatartása miatt nyílhat ki a bicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a felgyülemlett energiát inkább a sportpályán vezesd le, mint másokon vagy saját magadon. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz nyugalom, ha alkalmazkodsz.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy glória fog ragyogni ezen a héten a fejed fölött a munkahelyeden. Olyan ragyogó lehetőséggel ajándékoz meg a sors, amelyet el sem mersz hinni. Ha az élet bármely területén változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert minden gyorsan és könnyen mehet.

Rák:

Teher alatt nő a pálma – ez lehet a munkahelyeden ezen a héten jelmondat. Az is előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra kell alkalmazkodnod őrült helyzetekhez. Felettesednek ne mondj ellen, akkor se, ha tudod, hogy neked van igazad, mert kihúzhatod nála a gyufát. A szerelem ege vakítóan kék lehet most: kedvesed szerencsésnek érezheti magát, hogy a sors összehozta veled.

Oroszlán:

Lehet, hogy kopogtat a múlt. Olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, aki egykor talán fontos szerepet játszhatott az életedben, de az is megtörténhet, hogy akivel most összejössz, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amelyet neked támogatnod kellene. Ha tanulmányokat folytatsz váratlan helyzethez kell alkalmazkodnod.

Szűz:

Többen vannak most a környezetedben olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. De nem kizárt, hogy te leszel az, aki ingerel másokat, és ez lehet az oka az emberi kapcsolatokban kialakuló problémáknak. A pénzedre jobban vigyázz, mert veszteség érhet. Egy váratlan találkozás miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Szerződés kötésére kiváló ez a hét.

Mérleg:

Olyan eredményt érhetsz el a munkában, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is lehet, hogy egy ismerős gondolatai miatt bizonyos dolgokról megváltozik a véleményed. A párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt válhatsz idegessé, de nem kellene felemelni a hangodat, mert ebből semmi jó nem származhat.

Skorpió:

Pompás heted lesz, ugyanis több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most nem ment meg Ámor nyilától semmi sem. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeid miatt érezheted magad boldognak. Anyagi ügyeid is jól alakulhatnak, ugyanis olyan pénz is ütheti a markodat, amelyről talán már korábban lemondtál. Kolléga viszont az agyadra mehet.

Nyilas:

Boldogság, optimizmus, lelkesedés, kreativitás – ezek lehetnek a jellemzők rád ezen a héten. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel olyan dolog történhet, amely miatt a büszkeség dagaszthatja a kebledet. Baráti kapcsolataid viszont csak akkor működhetnek, ha ezért most te teszel többet, ha képes vagy áldozatot hozni miattuk. A rokonaid között van olyan, akivel összerúghatod a port.

Bak:

Megtörténhet, hogy megfordul a fejedben a költözésnek a gondolata. De az is lehet, hogy a családod tagjai között van olyan személy, akinek a cselekedete, a mondandója előtt döbbenten állhatsz. A munkahelyeden ízlésbeli problémák alakulhatnak ki, amibe azért nem kellene belemenni, mert csak te kerülhetsz ki belőle vesztesen.

Vízöntő:

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén történhetnek változások. Ha figyelsz a részletekre, vagy nem morfondírozol sokat a kínálkozó lehetőségen, akkor nagyon jól fizető dolgot csíphetsz meg. Váratlan találkozás felkavarhatja a lelkiállapotodat. Egy régi ismerős is bejelentkezhet…

Halak:

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, amely miatt irigyeidnek száma megsokszorozódhat. De az is előfordulhat, hogy egy rokon kérhet olyan dolgot, amelyre nemet kell mondanod, mert ez egyenlő a szemtelen kihasználással. Külföldi utazás során váratlan helyzet alakulhat ki, ne foglalj most le későbbi utazást.