Tudtok élni a lehetőségekkel? Heti horoszkóp október 23-tól

A lehetőségek ideje lesz az elkövetkezendő hét: mind a magánéletben, mind a karrierben változásokra van kilátás a csillagok szerint.

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy a közvetlen közeledben van olyan személy, aki annyira irigy lehet rád, hogy a szeme fehérje sárgává válik. Szerencse érhet, de a történteket csak azoknak mondd el, akikben megbízol. Egyéjszakás szerelmi kalandra nyílik lehetőség, amelytől ne várj többet.

Bika:

Ezen a héten kísérthet a múlt: olyan dolgok kerülhetnek terítékre, amelyekre eddig a feledés fátyla borulhatott. De az is lehet, hogy olyan ismerőssel hoz össze a sors, akivel már jó ideje nem találkoztál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet közöttetek az összhang. A közvetlen környezeteddel is tökéletes lehet a kapcsolatod, de ezt elsősorban mások toleráns viselkedésének köszönheted.

Ikrek:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Megeshet, hogy a féltékenység zilálja szét a kapcsolatodat. Ha nem akarsz szakítani, akkor próbálj meg alkalmazkodni, és légy sokkal engedékenyebb. A munkában olyan szerencsés lehetőség adódhat, amely miatt környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Egy fontos kapcsolatod a most történő események hatására még szorosabbá válhat.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a partnered viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Meglehet, hogy a rokonaid és a társad között alakul ki konfliktus, amelyet nem neked kellene rendezni, ha jót akarsz magadnak. Próbálj meg a feszült helyzetből kimaradni. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt talán még őrültségekre is képes lennél. Ha szülő vagy, csemetéd miatt úszhatsz a boldogságban.

Oroszlán:

A munkahelyed ezen a héten felbolydult méhkasra emlékeztethet. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. A szerelmi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt a viszonyotok új kerékvágásban folytatódhat. Előfordulhat, hogy egy régi kedves tűnik fel a színen, de jobb lenne, ha nem kezdenéd vele újra.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha a pénz nem játszik központi szerepet az életetekben. Különösen, hogy ezen a héten az anyagiak terén nem állsz a helyzet magaslatán. Több lesz a kiadásod, de azt is, hogy veszteséget könyvelhetsz el. A házasságokban varázslatos pillanatokat élhettek át, és olyan valakivel is összehozhat a sors, aki a későbbiekben fontos lesz a számodra.

Mérleg:

Nem lesz okod panaszra, már ami a pénzügyeket, a megélhetést illeti. Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Ez a hét kiváló arra, hogy olyan dologra adj ki pénzt, amely az idő múlásával csak növeli az értékét. A családtagokkal a viszonyod nem mondható problémamentesnek: valakivel csúnyán összeveszhetsz.

Skorpió:

Ezen a héten te vagy az állatövben a legszerencsésebb. Amire csak gondolsz, az valóra válhat. De nagyon figyelned kell arra, hogy kinek, mit mondasz, mert visszaélhetnek a mondandóddal, és ez miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Ha még nem vagy szerelmes, akkor a héten Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Pénzügyek tekintetében is minden pompásan alakulhat. Ha tartoznak neked, azt is megkaphatod.

Nyilas:

A pénz és a barátság nincsenek jóban ezen a héten. Ezért nagyon fontos, hogy ne közösködj senkivel, illetve a pénz legyen most tabu téma, így elkerülheted, hogy egy fontos kapcsolatod megszakadjon. Valaki rád bízhatja a titkát, de az is lehet, hogy te fogsz valakivel megosztani olyan dolgokat, amelyekre jobb, ha a titok fátyla borul. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Bak:

A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre. De az is megtörténhet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely neked nem tetszik. Nincs értelme az ellentmondásnak, mert csak te húzhatod a rövidebbet. Viszont a baráti kapcsolatok fontossá válhatnak ezen a héten, és ennek köszönhetően előnyös helyzetet is élvezhetsz. Nem érdemes most állást változtatni, mert csak rosszabb helyzetbe kerülhetsz.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben olyan jó lehetőség adódhat, hogy el sem mered hinni, mindez veled történik. Ez a lehetőség a soha vissza nem térő kategóriába tartozik, amelyet használj ki bátran. Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, ha egy mód van rá, halaszd el. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor valami elkerülheti a figyelmedet, és emiatt magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe.

Halak:

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség egyik pillanatról a másikra ágynak dönthet. Bankkal, hivatalos szervekkel kapcsolatban olyan szituáció jöhet létre, hogy talán még a hajad szála is égnek állhat. Pénzügyek tekintetében minden okod meg lehet az örömre, mert egy váratlanul adódó lehetőség miatt a bankszámládon az egyenleg hirtelen megnőhet.