Egyszer fent, máskor lent: heti horoszkóp október 16-tól

A csillagok jóslata szerint a héten a karrier és a magánélet kerül előtérbe, ezeket kell különös gonddal ápolni.

Kos:

Ezen a héten minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálnod. Mivel ég a kezed alatt a munka, nem kizárt, hogy rengeteg dolognak tudsz most a végére pontot tenni. Olyan esemény híre juthat el a füledbe, amely miatt egészen másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet. A régi párkapcsolatokban a társadhoz próbálj meg alkalmazkodni.

Bika:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak másként a dolgok, mint ahogyan azt korábban eltervezted, vagy ahogyan számítottál rá. De az is lehet, hogy kollégával akaszthatod össze a bajszodat. Meg kell próbálni erőt venni magadon, és alkalmazkodni egy váratlanul kialakuló helyzethez, mert ellenkező esetben saját magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

Ikrek:

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat, akkor is, ha nem a szinglik táborához tartozol… De az is megtörténhet, hogy a meglévő viszonyokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. A családi kapcsolatokban is válságos pillanatokat élhetsz át, különösen, ha megfogadod valaki tanácsát, és ez alapján cselekszel. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Rák:

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezen tudsz kezelni. Olyan hírek kelhetnek szárnyra, amelyek miatt a kétségbe esés keríthet a hatalmába. Őrizd meg a hidegvéredet, és járj utána, hogy valóban van-e a pletykáknak alapjuk. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal körültekintőbb, és próbálj meg diplomatikusan kommunikálni.

Oroszlán:

Amennyiben szülő vagy, akkor fel kell készülnöd, hogy a csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor. De az is lehet, hogy olyan dolgok hangozhatnak el gyermeked miatt, amelyek lehangolhatnak. A pénzedre ezen a héten jobban ügyelj, mert nem csak felesleges dolgokra adhatsz ki, hanem akár meg is lophatnak. Váratlan találkozás felvillanyozhat, valakinek a támogatása nagyon jól eshet.

Szűz:

Egymás után alakulhatnak ki idegtépő helyzetek, elsősorban a családoddal, az otthonoddal, a lakásoddal kapcsolatban. Szükség lenne a híres nyugalmadra, mert ennek hatására kerülhetnél el bonyolult és nehezen kezelhető helyzetet. Pénzügyek terén váratlan szituáció alakulhat ki, és még az is lehet, olyan dologra is kiadsz, amely nagyon nem éri meg az árát. Párkapcsolatod viszont jól működhet.

Mérleg:

Az ismerőseid között van az a személy, aki megpróbál befolyásolni a magánéleteddel kapcsolatban, sőt megeshet, hogy olyan valaki bukkan fel váratlanul az életedben, akit nagyon régen láttál, és ez okoz kellemetlen perceket. A régi párkapcsolatokban társadnak a munkája miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Légy a segítségére, támogasd őt.

Skorpió:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. De az is lehet, hogy szinte könyörögnöd kell valakinek az anyagiak miatt. Nagyon fontos, hogy a pénz ne szerepeljen a kapcsolataidban, mert ez akár egy barátságnak is a végét jelentheti. A munkahelyeden olyan új helyzet alakulhat ki, amely miatt úgy gondolhatod, többen az idegeiden táncolnak. Alkalmazkodj a szituációhoz.

Nyilas:

Ha nem szeretnéd, hogy útilaput kössenek a talpadra, akkor kénytelen leszel szó nélkül elvégezni mindazt, amit a felettesed elvár tőled. Illetve alkalmazkodni a kialakult helyzethez, és bólogatni még akkor is, ha tudod, neked van igazad. A szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amely miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha szingli vagy, vége a petrezselyem árulásnak…

Bak:

Rokonnal egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amelyet talán a legvadabb álmodban sem láttál. Ráadásul olyan esemény is történhet, amely miatt változhatnak a nézeteid, és másként láthatod a saját életedet. De az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden kell igazodnod másokhoz, ami nem megy könnyen. Valakivel szemben ne légy őszinte, a kegyes hazugság hete ez a mostani.

Vízöntő:

Olyan valakivel történhet egy komoly dolog, aki lelkileg közelebb áll hozzád. Minden esély meg lesz arra, hogy az illető miatt könny csillogjon a szemedben. De az is lehet, hogy váratlanul jöhet létre egy olyan egészségi probléma, amelyre nem számítottál, és amely miatt talán át kell szervezned a hétköznapjaidat. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert veszteség érhet.

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy talán még a szakítás gondolata is felmerülhet benned. Felbukkanhat egy régi ismerős, aki miatt eljátszhatsz a kérdéssel: milyen lenne vele az élet? Sürgősen verd ki a fejedből, mert sok jó nem fog történni veled, ha őt választod. Váratlan lehetőség miatt könyvelésed bevétel oldala mutathat most nagyobb mozgást.