Anyagiak vonzásában: heti horoszkóp október 9-től

A csillagok a héten kicsit belepiszkálnak a pénzügyekbe, ami egyesek zodiákusok számára nagyon jó hír, másoknak viszont kevésbé.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben, ha képes vagy a társadhoz alkalmazkodni, akkor nem lesz okod panaszra. A környezetedben több az olyan ember, akivel nagyon jól kijöhetsz, ha figyelmesen meghallgatod őket. Figyelmednek a nagy részét a munkára kellene fordítani, mert ennek hatására irigylésre méltó helyzetbe kerülhetsz.

Bika:

A hét legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése, mert csak így tudsz olyan döntést hozni, amely a javadat szolgálhatja. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, és még az is megtörténhet, hogy felmerül a szakítás kérdése. A munkában próbálj meg kollégákhoz alkalmazkodni, és igyekezz kezelni a hirtelen kialakuló változásokat. Párkapcsolatot a pénzügyek tehetik nehézzé.

Ikrek:

A házasságok, a régi párkapcsolatok jól működhetnének, ha az anyagiak nem állnának a figyelem középpontjába. A pénzügyek miatt kialakuló feszült helyzeten próbálj meg úrrá lenni, mert ellenkező esetben eldurvulhatnak a dolgok. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt kénytelen leszel változtatni a terveiden, ami talán most nem esik nehezedre. Baráti kapcsolatnak hasznát veheted.

Rák:

Valaki egyik pillanatról a másikra úgy felidegesíthet, hogy legszívesebben lekevernél neki egy nagy pofont. Próbálj meg higgadt maradni, így elkerülheted, hogy olyat tegyél, ami miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Kedvez a hét ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának, de közlekedés során bosszantó helyzet jöhet létre. Szomszéd vagy testvér is az idegeiden táncolhat.

Oroszlán:

Figyelmednek fókuszában ezen a héten az anyagiak állnak. Valószínűleg több lesz a kiadásod, mint a bevételed, amely miatt azért nem kellene idegeskedni, mert teljesen tehetetlen vagy ebben az ügyben. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe, amelyen azonban úrrá tudsz lenni. Olyan valakivel folytathatsz beszélgetést, aki mondhat számodra fontos dolgokat.

Szűz:

Ha anyagiakról van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre: a pénz úgy vonzódhat most hozzád, mint mágnes a vashoz. Ugyan váratlan kiadásra is sor kerülhet, de ez most nem idegesít téged. A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik társad munkával, megélhetéssel, felettesével kapcsolatos gondok. Ha egészségi problémád van, most a gyógyulás útjára léphetsz.

Mérleg:

A kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani. Olyan beszélgetésekre kerülhet sor, amelyekkel még a legrégebbi problémák is megoldhatóvá válhatnak. Összehozhat a sors egy régen látott személlyel, akivel a kapcsolatod nem volt felhőtlen, ezért valószínűleg nem örülsz ennek a találkozásnak. A régi párkapcsolatokban, ha nem akarsz szakítani, alkalmazkodj a társadhoz.

Skorpió:

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: miszerint a pénz szétzilálja még a legjobb, legszorosabb barátságot is. Ezért ügyelj arra, hogy az anyagiak az ilyen kapcsolatokban ne jussanak szóhoz. Nagyon fontos, hogy ezen a héten csak szépet és jót mondj mindenkiről, aki a közvetlen környezetedben található. A kritikával bánj csínján. Ha szülő vagy, csemetéd miatt örömödben fülig érhet a szád.

Nyilas:

A munkában, megélhetésben jöhet létre nehéz helyzet. De az is lehet, hogy egyáltalán nem érzel kedvet most arra, hogy bármilyen feladatot elláss. Ráadásul a feletteseddel is meggyűlhet a bajod. Ezért ha most mész szabadságra, akkor azt nagyon jól teszed, mert nemcsak kipihenheted magad, hanem elkerülheted a nehéz helyzeteket is. Váratlan találkozás felvillanyozhat…

Bak:

Nem kell mindent nagydobra verni. Különösen, ha olyan valakinek a támogatását élvezheted, akinek a személyére, jó ha a titok sűrű szövésű fátyla borul. Ha tanulmányokat folytatsz, idegesítő helyzet alakulhat ki. A külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás, emiatt talán duplán fáradhatsz, vagy veszteséget könyvelhetsz el. Valakinek az elismerő szavai jót tesznek.

Vízöntő:

Ezen a héten mindennél fontosabb az egészséged megőrzése. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert az idegeskedéssel csak önmagadnak árthatsz. Ha tanulmányokat folytatsz, minden okod meg lehet az elégedettségre. Pénzügyeid alakulása miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha szülő vagy, csemetéd boldoggá tehet.

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben úgy érezheted magad, mintha lőporos hordón ülnél. Amiben sok igazság lehet, mert társad képtelen toleránsan viselkedésed, ezért robbanhat ki a vita. Olyan munka végzésére nyílhat lehetőség, amely miatt a könyvelésed bevétel oldala lendülhet nagyobb mozgásba. Ha vannak titkaid, vigyázz rájuk, mert most kitudódhatnak.