Amikor minden a párkapcsolatok körül forog: heti horoszkóp október 2-től

A párkapcsolatok kényes útvesztőjébe kalauzolnak a jövő héten a csillagok, ami sajnos nem minden zodiákus számára jelent jót.

Kos:

Összességében pompás heted lesz, ugyanis több olyan dolog valósulhat meg, amely már régebben pattant ki a fejedből. Előfordulhat, hogy olyan valaki iránt érezhetsz gyengéden, akit már hosszabb ideje ismersz. Rendkívüli kreativitás is jellemző lehet rád most, amelynek következtében sikert sikerre halmozhatsz. A régi párkapcsolatokban a társad nehezebben fejezheti ki magát, ez okozhat problémát.

Bika:

A szerelmi viszonyokban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Ennek a partnered is lehet az oka, akinek a véleménye eltérő lehet a tiédtől, és ez miatt alakulhat ki közöttetek feszültség. Ha szülő vagy, akkor a gyermekednél kéréssel, szép szavakkal, dicsérettel érheted el azt, amit szeretnél. A munkahelyeden rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, és kolléga viselkedése is irritálhat.

Ikrek:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Kedvesed makacsul ragaszkodhat olyan dolgokhoz, amelyeket te nem szeretsz, amin változtatnál. De az is előfordulhat, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal nem lesz tartós a kapcsolatod. Ha szülő vagy, csemetéddel vitára kerülhet sor, amelyben könnyen megbánthatjátok egymást. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét, rokonnal is jól kijöhetsz.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan feszültté válhat a helyzet, hogy talán még a külön költözés gondolata is felmerülhet. Ám mivel sokkal alkalmazkodóbb vagy a szokásosnál, így ezen a helyzeten is úrrá tudsz lenni. A munkahelyeden nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra, de az is lehet, hogy kolléga magatartása miatt eheted a kefét. Váratlanul adódó lehetőségre gondolkodás nélkül mondj igent.

Oroszlán:

Olyan találkozásra kerülhet sor, amelyet inkább szeretnél elkerülni. De az is lehet, hogy vásárlás bonyolításakor jöhet létre kellemetlen helyzet. Közlekedéskor is jobban kellene figyelned, mert akár össze is törheted magad. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, vagyis több lehet a bevételed, mint a kiadásod. A régi párkapcsolatokban elbizonytalanodhatsz, ha a jövő lesz a téma.

Szűz:

A szerelem ege vakítóan kék lehet. Vagyis ha az érzelmi életedről van szó, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Nagyon fontos, hogy a pénz ne legyen ezen a héten központi téma, mert ennek hatására olyan vitára kerülhet sor, amelyben kölcsönösen, mélyen megsebezhetitek egymást. Váratlanul, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan egészségi probléma, amivel orvoshoz kell fordulni.

Mérleg:

A partnerednek otthoni problémája lehet, de előfordulhat az is, hogy megpróbálja rendezni a rokonságával a kapcsolatát. Ha most mész bele titkos viszonyba, akkor minden tökéletes lesz, nem rántja le a leplet rólatok senki. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve rokonokkal való fontos kérdés megbeszélésének. Beteg személyt támogass.

Skorpió:

Olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely elsősorban neked fontosabb. Barátnak olyan szívességet tehetsz, amely miatt nem kell nagyobb erőfeszítést kifejteni, és az illető talán egy életen át a lekötelezetted lehet. Pénzügyek terén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Azért nincs értelme az idegeskedésnek, mert a kialakuló helyzeten nem fogsz tudni változtatni.

Nyilas:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Baráti kapcsolat véget érhet, de ne ejts könnyeket, mert ennek a viszonynak lejárt már az ideje. A munkahelyeden több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Ha most akarsz állást változtatni, érdemes lenne még várni, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. A figyelmednek a fókuszában most a szerelem állhat…

Bak:

A munkahelyeden nagyobb felfordulásra van kilátás. Megtörténhet, hogy a feletteseddel összeakaszthatod a bajszod, és ebből a helyzetből nem tudsz jól kijönni. De az is lehet, hogy új szabályokhoz kell alkalmazkodnod, ami nem lesz egyszerű. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, ragyogó formában lehetsz. Hivatalos ügyek bonyolítására is kiváló a hét.

Vízöntő:

Felbukkanhat a múlt: olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, aki iránt korábban gyengéden érezhettél. De az is lehet, hogy egy titkos viszonyba bonyolódsz bele, amiben fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, különböző hivatalos ügyek intézésének. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd, ahogyan tervezted. Egészségedre jobban ügyelj.

Halak:

A házasságokban, régi együttélésekben gyengéden érezhettek egymás iránt. Még az is lehet, hogy újra megtaláljátok az egymáshoz vezető utat. A környezetedben több az olyan személy, akik szíves, örömest segítenek neked. Az egészségedre jobban ügyelj, illetve a beteg rokonnak, barátnak légy a segítségére. Ha pénzről van szó, akkor plusz bevételre nyílik lehetőség, amelyet meg kell ragadnod.