Mi vár rád szeptember utolsó napjaiban? Heti horoszkópunkból kiderül!

Szeptember utolsó hete a csillagjegyek számára sok izgalmat tartogat minden téren, de egyúttal lehetőséget is ad a régóta húzódó helyzetek lezárására.

Kos:

Nagyvonalúság, optimizmus lehet ezen a héten rád jellemző. Nincs előtted lehetetlen, ennek köszönhetően a munkában rendkívül eredményes lehetsz. Persze megtörténhet, hogy a sikereid hatására a közvetlen környezetedből érhet támadás, amelyet nehezen viselsz, mert sohasem értetted az irigy és a rosszindulatú embereket. Ne törődj velük, ne szívd mellre, amit mondanak, hanem tekints előre, és bízz, higgy magadban. Külföldi utazás felboríthatja a megszokott életritmusodat.

Bika:

A héten történő események nagymértékben befolyásolhatják a jövődet. Ezért, amit régóta szerettél volna megvalósítani, abban most a gondviselés támogatását élvezheted. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, mert bizony előfordulhat, hogy meglopnak, esetleg figyelmetlenség miatt elveszíted a pénztárcádat vagy a bankkártyádat. A szerelmi kapcsolatok alakulását is nagymértékben befolyásolhatják a piszkos anyagiak. Ha képes leszel segíteni a társadon, vagy nem az alapján döntesz, mennyi pénze van, akkor ideális lehet a viszonyotok.

Ikrek:

A hét legfontosabb feladata: a realitások talaján maradni, mert több olyan dolog is megtörténhet, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Hajlamossá válhatsz te is arra, hogy ne csak az igazat, csakis az igazat mond. A lódításod a kegyes hazugságok kategóriájába tartozik, így amikor kiderül az igazság, nem kell szabadkoznod a füllentés vagy hazugság miatt. A munkahelyeden zűrzavaros helyzet alakulhat ki, még az is lehet, hogy a felettesed nem mond igazat. A házasságokban, együttélésekben a partnered viselkedése éket verhet közétek.

Rák:

Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet nem kellene továbbadni. Nemcsak azért, mert erre valaki esetleg megkér, hanem azért, mert ezzel lavinát indíthatsz el, amely téged is maga alá temethet. A munkában jó teljesítményt nyújthatsz, és nagyon gyorsan igazodhatsz a változásokhoz, nem okoz gondot az sem, ha valaki faramuci viselkedése miatt esetleg újra el kell végezned azt, amit már befejeztél. Az egészségedre jobban vigyázz, a legkisebb problémával is fordulj orvoshoz, ne várd meg, amíg nagyobb baj lesz belőle.

Oroszlán:

A hét legfontosabb feladata: a feletteseddel való harmonikus viszony megteremtése. És erre a csillagok állása alapján csak úgy kerülhet sor, ha nem gyakorolsz kritikát, ha nem adsz tanácsot, hanem egyszerűen elfogadod azt, amit mond, és ennek megfelelően dolgozol. És ezt még akkor is így kellene csinálnod, ha pontosan tudod, hogy nem fogsz olyan eredményt elérni, mint amilyet elérhetnél, ha a saját fejed után mész. A szerelmi kapcsolatokban a partnered viselkedése miatt csalódottságot érezhetsz.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokra a mindent elsöprő szenvedély lehet a jellemző. A partneredre nagy hatást gyakorolhatsz, viselkedéseddel feloldhatod az esetleges gátlásokat, amelyek visszatarthatják őt. Képes vagy most bátorítani a kedvesedet, akinek talán kevesebb az önbizalma és szüksége van annak megerősítésére, hogy minden rendben van. Pénzügyek terén kevesebb ezen a héten a szerencséd: még az is lehet, hogy ingatlan, vagy rokon miatt kell veszteséget elkönyvelned.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben a partnerednek remekül alakul a pénzügyi helyzete, amely pozitív irányban befolyásolhatja a hangulatát. Barát vagy jó ismerős kellemetlen helyzetbe kerülhet, amikor szüksége van a te bíztató, dicsérő szavaidra, az együttérzésedre, a támogatásodra. Külföldi utazás során nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt tervezted, de nincs okod kétségbe esésre, csak egyszerűen alkalmazkodj a kialakult helyzethez. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, akkor vágj mindenhez jó képet.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben fordulóponthoz érkezhettek, a szenvedély lángja magasra csaphat. A most induló viszonyokban a szenvedély sokkal hosszabb ideig lesz jellemző, és élvezhető, mint ahogy az általában rád jellemző. Olyan dolgokat is meg lehet beszélni, amelyekre korábban azért nem kerülhetett sor, mert a téma kényes volt, a helyzet pedig kínos. Bármihez adhatod a héten a nevedet, az sikeres lesz.

Nyilas:

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz ezen a héten, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ezért aztán olyasmit is elvállalhatsz, amellyel tulajdonképpen kizsigerelheted saját magad. Pedig jó lenne, ha vigyáznál az egészségedre, mert megtörténhet, hogy a megfeszített tempó ágynak dönthet. Baráti kapcsolatnak sajnos a te hibádból vége szakadhat. A házasságokban, régi együttélésekben a partneredet kiboríthatja a kemény, határozott, erőszakos viselkedésed. Társad nehezen viseli, hogy rákényszeríted az akaratodat.

Bak:

Minden okod megvan az örömre, hiszen az élet több területén kerülhetsz előnyös helyzetbe. A szerelmi kapcsolatokban történő változások hatására felkerülhet szemedre a rózsaszínű szemüveg, és határtalanul boldognak érezheted magad. Csak bátran tervezgesd vele a közös jövőt, mert ez a kapcsolat valóban olyan lesz, mint a hollywoodi filmekben. És ezért a viszonyért a barátaid irigyelni fognak. A munkában ne vegyél mérget arra, ami elhangzik, mert meglehet, hogy még a felettesed sem ismeri a változás körülményeit.

Vízöntő:

Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amely miatt irigyeidnek száma hirtelen megtriplázódik. De az is lehet, hogy most sikerül egy olyan ügynek a végére pontot tenni, amely miatt talán nehezebben jött álom esténként a szemedre. A siker miatt nőhet az önbizalmad, és úgy gondolhatod, hogy a sors a helyzet alakulásával tulajdonképpen megerősít, hogy ez a te utad, ezt kell csinálnod. Még a legrégebbi baráti kapcsolatot is megmérgezheti a pénz, ezért ügyelj arra, hogy anyagilag ne közösködj senkivel. A házas- vagy élettársad munkahelyi gondokkal küszködhet, figyelj rá.

Halak:

A környezeted úgy tartja rólad, neked csak megszületni volt nehéz. A héten kötött üzletek fantasztikus sikert ígérnek. A mostani találkozások is gyümölcsözőek lehetnek, olyan ismeretségre tehetsz szert, amely komoly kapcsolati tőkének számíthat. A testvéri viszonyokban is fontos dolgok történhetnek, amelyek még szorosabbá tehetik a kapcsolatot. Ingatlannal kapcsolatban viszont nem alakul minden úgy, ahogyan azt elképzelted. A munkahelyeden is változásra van kilátás, amely miatt összeszorulhat a gyomrod.