Régi lélek új testben – Reinkarnáció a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

A lélekvándorlás az ezotéria tanain belül is az egyik legmegosztóbb témának számít, épp ezért nehéz róla beszélni. Persze a Nők Lapja Ezotéria előtt nincsenek akadályok. :)

A reinkarnáció azóta foglalkoztatja az embereket, mióta világ a világ, sőt, bizonyos népcsoportok – például a drúzok – teljesen hétköznapinak tekintik az egész témát és azt, ha valaki az előző életeire emlékszik. A múltban ez a felfogás nemcsak a világ keleti felén, hanem globálisan elfogadott volt, még a Bibliában is utalnak a lélekvándorlásra – ennek jártunk utána az Az ősmagyaroktól Jézusig című cikkünkben.

Az előző életekben kialakult kapcsolataink egyébként meghatározzák a jelenünket, nem véletlen például, ha egy idegenről úgy érezzük, közeli ismerősünk, vagy, ha valakibe első látásra beleszeretünk – mindez a Gyermekek testváltó emlékei, illetve a Halhatatlan szerelem című írásainkból is kiderül. Ha lélekvándorlásról van szó, nem kerülhetjük ki a kérdést, hogy mi történik velünk két inkarnáció között, de azt sem, honnan ered a tehetséges gyerekek zsenialitása. Ha kíváncsiak vagytok a válaszra, lapozzátok fel reinkarnáció rovatunkat!

A harmónia jegyében utánajártunk, hogy miért van szükségünk személyes megváltóra, és annak is, miért félünk a boldogtalanságtól. Utóbbi véleményünk szerint a világ egyik népbetegsége, ami ideig óráig mindenkit érint. Beszélgettünk Benkő Lászlóval, Pataki Zitával és Golenya Ágnessel ezotériáról és spiritualitásról, kielemeztük a nemrég elhunyt Roger Moore életének aspektusait, és Ingmar Bergman művészetét is megvizsgáltuk a csillagok szemszögéből. Boncolgattuk az ember és állat közötti különleges kapcsolatot – állatbarátként ezt a cikket nem érdemes kihagyni –, illetve megnéztük, hogy meddig él az ember szellemi értelemben.

Útmutatóként most is készültünk kéthavi asztrológiai elemzéssel, de találtok szerencsehoroszkópot is a lap hasábjain, hiszen mindenkire ráfér egy kis mázli. Végül kis meglepetést is csempésztünk a magazinba az angyallátó, Lorna Byrne könyvrészletének formájában, aki hamarosan Budapestre látogat és többek között dedikálást is tart.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.