Munkahelyi libikóka: heti horoszkóp július 31-től

A napokban a munka kerül fókuszba a csillagjegyek életében, bár ez nem mindenki számára jelent sikert és eredményeket.

Kos:

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen egymást követhetik azok az események, amelyek boldoggá tehetnek. Még az is lehet, hogy összehoz a sors egy olyan személlyel, aki nagy hatást gyakorolhat rád. A múlt is előtérbe kerülhet, mert olyan valakire gondolhatsz sokat, aki egykor fontosabb szerepet játszott az életedben. Feletteseddel a kapcsolatod válságos helyzetbe kerülhet.

Bika:

A szerelmi kapcsolatokban most fél szavakból is megérthetitek egymást, tökéletes lehet a harmónia közöttetek. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nem fog tetszeni a környezetedben néhány embernek. Valakinek a te elismerésedre van szüksége. Ne fukarkodj a dicsérettel, különösen, hogy ez neked egy filléredbe sem kerül.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan változások történhetnek az életedben, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Fortuna istenasszony támogatását élvezheted, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat, ugyanis nem kizárt, hogy tiéd lesz a fődíj. A munkahelyeden zűrzavaros helyzet jöhet létre. Nem érdemes most a feletteseddel a kommunikációt erőltetni.

Rák:

Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten a helyzet magaslatán állhatsz. Remekül tudod képviselni az érdekeidet, ha anyagiakról van szó, ezért ha elégedetlen vagy, akkor most adj ennek hangot. A régi szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok sokkal szorosabbá válhat. Balesetveszélyes a hét, légy az átlagnál óvatosabb.

Oroszlán:

Kolléga miatt fájhat a fejed. De az is lehet, hogy a magánéletedben történnek olyan változások, amelyek miatt át kell szervezned az életedet, át kell alakítanod a hétköznapokat. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt nőhetnek a kiadásaid. Olyan pletyka juthat a füledbe, amiből egy szó sem igaz.

Szűz:

A házasságok, a régi párkapcsolatok akkor fognak működni, ha alkalmazkodsz a társadhoz. Előfordulhat, hogy a partnered nem fogalmaz most teljesen egyértelműen, ezért ha nem akarsz csalódni, akkor kérdezz. Még akkor is tedd ezt meg, ha őt ez idegesíti, így kerülhető el csalódás. Ha vannak titkaid, azokra most nagyobb vigyázz, mert kiderülhetnek és botrányt okozhatnak.

Mérleg:

Sikert sikerre halmozhatsz ezen a héten, még az sem kizárt, hogy a felettesed elismerésben részesít. De az is lehet, hogy te tudsz nagyon jó hatást gyakorolni a főnöködre, és ennek hatására alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Az állatövben te lehetsz most a legszerencsésebb, valóra válhat egy régi, titkos álmod. Baráti kapcsolat azonban csalódást okozhat.

Skorpió:

Felettesed viselkedése miatt feszültté válhatsz. Nincs értelme a vitának, mert ebből most jól nem kerülhetsz ki. Ha állást kívánsz változtatni, várj még vele, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben esetleg vagy. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat. Neked kell ezért az ismeretségért most többet tenni. Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek.

Nyilas:

A munkahelyeden zűrzavaros helyzet jöhet létre, amely miatt hatalmába keríthet a bizonytalanság érzése. De az is lehet, hogy a felettesed most nem nyitott a veled kapcsolatos ügyekre, ezért inkább húzódj a háttérbe. Kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha jogi problémád van, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert remekül képviselheted a saját érdekeidet.

Bak:

Feletteseddel, vagy a rangban feletted álló személlyel kommunikáció zavarok alakulhatnak ki. Hajlamossá válhatsz a féltékenységre, így aztán senki mást nem okolhatsz a problémák miatt, mint saját magadat. A környezetedben van egy olyan személy, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás. Egy szavát se hidd el. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz.

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak anyagi problémája adódhat, ez lehet az oka a feszült hangulatának, idegességének. Ha pénzről van szó, akkor most nagyon óvatosnak kell lenned, mert meglophatnak, vagy komolyabb kár érhet. Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek. Kollégával remekül kijöhetsz, neked fontos dolgot beszélhettek meg.

Halak:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban történik olyan esemény, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat, és te örömödben a föld felett lebeghetsz akár néhány lépéssel. Kollégával összerúghatod a port. Felettesed nehéz helyzetbe kerülhet, emiatt válhat a hangulata ingadozóvá.