Szerelemre hangolva: heti horoszkóp július 24-től

Július utolsó napjaiban a párkapcsolatoké lesz elsősorban a főszerep, bár nem mindenki számára fog ez happy endet jelenteni.

Kos:

Olyan emberek kereshetik a társaságodat, akik teljesen mások, mint amilyen te vagy. De az is lehet, hogy olyan valaki körül foroghatnak most a gondolataid, aki talán egykor nagyobb szerepet játszott az életedben. A szerelmi kapcsolatokban miattad alakulhat ki feszült helyzet, és előfordulhat, hogy a viszonyotok meg is szűnik.

Bika:

A pénz ezen a héten legyen tabu téma, ellenkező esetben olyan valakivel akaszthatod össze a bajszodat, akivel nem kellene. Ingatlannal kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, hogy talán még a nemlétező szőrszálaid is égnek állhatnak. Rokonnal szemben is meg kellene acélozni az idegeidet, mert a viselkedésével eljuttathat az őrület határára.

Ikrek:

Kommunikációs nehézségek léphetnek fel ezen a héten, ezért nagyon fontos, hogy egyértelműen fejezd ki magad, így kerülheted el a nehéz helyzetet. A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt nehezebbnek érezheted az életet. Valaki ragaszkodhat az elképzeléseihez, ezért neked kellene most alkalmazkodni.

Rák:

Elégedetlen lehetsz az anyagi helyzeteddel, megfordulhat a fejedben, hogy nem áll arányban az általad elvégzett munka a díjazással. Most előhozakodhatsz ezzel a felettesednél, aki meglepő módon reagálhat a problémádra. A párkapcsolatokat egy új helyzet teheti még szorosabbá. Olyan valakivel találkozhatsz, aki jó hatással lehet a kedélyedre.

Oroszlán:

Ezen a héten sokat tehetsz a jövődért. Adódhat egy olyan váratlan szituáció, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani, mert ezzel nem mindennapi lehetőséghez juthatsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt nagyobb terhek nehezedhetnek most a válladra. De semmi ok az aggodalomra, mert minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd. Köszönhető ez annak is, hogy hallatlanul nagy energiákkal rendelkezel.

Szűz:

A szerelmi viszonyokban a siker azon múlik, hogyan kommunikálsz. A régi párkapcsolatokban, amelyben gyermek is van, a társadnak és a csemetédnek konfliktusa adódhat, amelybe a saját érdekedben ne szólj bele. Rokon miatt átmenetileg nehéznek érezheted az életed. Semmi értelme vele most a beszélgetést erőltetni, mert semmi jó nem fog ebből származni.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologra ragadtathatja magát, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy a munkája miatt alakulhat ki szituáció, amelyet korábban el sem tudtál képzelni. Ha van titkod, akkor arra most nagyon vigyázz, illetve ha valaki ilyen információval lát el, őrizd meg a titkát, mert egy kapcsolat múlhat ezen. Barát nehéz helyzetbe kerülhet, segíts neki.

Skorpió:

A munkában másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan azt elképzelted. Megtörténhet, hogy nagyobb teher kerül a válladra, amelyet nem fizetnek meg eléggé. Ha elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, várj még egy hetet, mert később jobban tudod ez ügyben képviselni a saját érdekeidet. Kolléga olyan dologgal állhat elő, amely fantasztikus hatással lehet a kedélyállapotodra.

Nyilas:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ezért ha most utazol, sokkal több pénzt és jól felszerelt gyógyszeres ládikót vigyél magaddal. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem értesz egyet. Nincs értelme vitába bonyolódni, mert biztos lehetsz benne, hogy te fogod húzni a rövidebbet. A párkapcsolatokban elégedettek, boldogok lehettek most.

Bak:

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene vigyáznod. Ha orvosi vizsgálatra vagy beavatkozásra kerülne sor, nem kell aggódnod, mert jó kezekben leszel. Nem ajánlott kölcsönt felvenni, mert nagyon nehezen tudod majd visszafizetni. Titkos szerelmi viszonyban kenyértörésre kerülhet sor. A munkában jó eredményt érhetsz el, de az is lehet, hogy kolléga miatt kerülhetsz előnyösebb helyzetbe.

Vízöntő:

A szerelem édes angyala telepedhet a válladra. Ha még nem vagy szerelmes, akkor egyik pillanatról a másikra konstatálhatod, hogy valaki nem közömbös a számodra. Rokonnak egészségi problémája alakulhat ki, és nagy szüksége lehet a segítségedre. Hozz kérés nélkül áldozatot, mert a sors a későbbiekben meg fog érte jutalmazni. Váratlan találkozás miatt feldobottságot érezhetsz…

Halak:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban központi szerepet játszhat a pénz. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal is érdekes dolgokról beszélgethettek. Felettesed stílusa ismét kívánnivalót hagyhat maga után. Ízlésbeli vitába tilos belemenni, mert biztos lehetsz benne, hogy ebből jól nem kerülhetsz ki.