Változások a munkában: heti horoszkóp július 17-től

Karrier szempontjából úgy tűnik, előnyös lesz a hét, a csillagjegyekre sok meghatározó pillanat vár a munkahelyükön.

Kos:

Mindig is értetlenül álltál a gonosz, féltékeny és kisstílű emberek viselkedése előtt. Ezen a héten talán egyik ámulatból a másikba eshetsz, amikor szembesülsz a gonoszsággal. A szerelem ege a napokban vakító kék lesz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokat is meg tudsz beszélni a kedveseddel, amelyek elsősorban neked fontosak. A rokoni kapcsolatokban olyasmi történhet, amit tarts titokban.

Bika:

Ezen a héten minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert ha ügyesen kufárkodsz, még tartalékot is képezhetsz. Nagyon fontos, hogy a baráti kapcsolatban, vagy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, ne legyen központi téma a pénz, mert ez megronthatja még a legrégebbi viszonyokat is. A munkahelyeden olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Ikrek:

A szerelem édes angyala körözhet a fejed fölött, és az is lehet, hogy a válladra telepszik. Boldognak és elégedettnek érezheted magad. A régi kapcsolatokban a társad ismét olyan dologgal állhat elő, amely miatt nehezebbnek érezheted az életed. Ha pénzről van szó, akkor össze kell kapnod magad, mert olyanra is kiadhatsz, amire semmi szükséged. Egy találkozás varázslatossá teheti a napjaidat.

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. De az is lehet, hogy a munkád során jöhetsz össze egy olyan személlyel, akinek a hatására másként láthatod még a világot is. A munkában valakinek a variálása miatt eleged lehet. Ne hagyd szó nélkül a történteket. Ha pénzről van szó, akkor a bevételek mellett a kiadásaid is nőhetnek.

Oroszlán:

Pénz dolgában ezen a héten a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevételeid is lehetnek, amelyet talán még a legmerészebb álmaidban sem láttál. A baráti kapcsolatok is fontos szerepet játszhatnak az életedben, segítségükkel sikeresebb lehetsz. Olyan valaki iránt érezhetsz gyengéden, aki nem tudja viszonozni, ez pedig csalódottá tehet. Felbukkanhat az exed, akivel nem kellene a kapcsolatot felújítani.

Szűz:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. Ráadásul a környezetedben többen gondolhatják úgy, hogy roppant szerencsés vagy. Ami igaz, hiszen több dolog alakulhat úgy az életedben, ahogyan azt szeretted volna. A barátaid között vannak olyanok, akiknek a megjegyzése mélyen megsebezheti a lelked. A szerelemi viszonyokat a féltékenység teheti nehézzé.

Mérleg:

Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek, akár nyaralsz, akár barangolsz, akár dolgozol. Olyan események is történhetnek, amelyek jó hatással lehetnek a jövődre. A baráti kapcsolatok alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze most a sors, aki könnyebbé teheti majd az életedet. A régi párkapcsolatokban robbanásveszélyes helyzet jöhet létre.

Skorpió:

Erre a hétre kellene időzíteni a kényes témák megbeszélését, mert most még a tabukat is érintheted. A munkában váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt át kellene szervezned a napjaidat, de a felettesed elégedett lehet veled. Ha bármit szeretnél vele megbeszélni, akkor most lépj a tettek mezejére. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre!

Nyilas:

A munkában olyan változás következhet be, amely miatt minden okod meg lehet majd az örömre. Egészen másként alakulhat a jövőd, mint ahogyan eddig ezt gondoltad. A baráti kapcsolatok is fontosabbá válhatnak, mint eddig, de a siker érdekében neked kell többet tenni. Egészségedre, testi épségedre sokkal jobban kellene vigyáznod.

Bak:

A munkahelyeden kommunikációs zavarok léphetnek fel, de az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt állhatsz értetlenül. A házasságokban, régi párkapcsolatokban te vagy az, aki miatt nehézzé válhat a viszonyotok. Ha egy kicsit engedékenyebb lennél, akkor minden másként alakulhatna. Kedvez az idő banki, biztosítási, hagyatéki vagy üzlettársi részesedésnek, mert ezzel növelheted a bevételeidet.

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet közöttetek az összhang. Különösen azokban a viszonyokban, ahol gyermek is van. A csemetéd miatt akár örömkönnyeket is ejthetsz. Ebben az sem akadályozhat meg, hogy miatta talán növekedhetnek a kiadásaid. Ha külföldre utazol, sokkal több pénzt kellene magaddal vinni, mint amennyit terveztél, de az is lehet, hogy tanulmány miatt kell mélyebben zsebbe nyúlnod.

Halak:

Az ingatlan most úgy viszi a pénzt, mint egy pénznyelő automata. Előfordulhat, hogy emiatt nem tudsz olyan dolgot megengedni magadnak, amelyre vágyakozol. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelni. A munkahelyeden ugyan nehéz helyzet alakulhat ki, de nem kerülsz olyan szituációba, amelyet ne tudnál kezelni. Munkahelyi szerelmi kapcsolat nehéz helyzet elé állíthat.

Ez is érdekelhet