Valóban kiszámítható a numerológia segítségével, hogy kik voltunk előző életünkben? Ez így szó szerint persze nem igaz – nem is érdemes komolyan venni azokat, akik ezt ígérik. Mégis vannak finom módszerek, melyek révén megtudhatjuk, milyen személyiségünk lehetett, és miben volt hiányosságunk, melyet feladatként hoztunk át mostani életünkbe.

A számok sorsunk titkos kódjai. Mivel az univerzumban nincsenek véletlenek, annak is értelme, jelentősége van, hogy milyen számok bukkannak fel életünkben. Ám a legfontosabb a születési dátumunk, hiszen ekkor lépjük át jelképesen evilág és túlvilág határát. Ekkor hagyjuk el az anyaméhet, melyben még részben az asztrálsíkhoz kapcsolódtunk. Születésünk pillanatában kezdődik a szorosabb értelemben vett földi létünk. És mivel ez a pillanat a nagy határmezsgye mostani és korábbi életeink között, az ekkor felmerülő számok még bőven tartalmaznak energiákat az előző inkarnációnkból. Az újszülött még egy darabig „fél lábbal” az előző életében tartózkodik, és ez a múltbeli kötelék csak gyermekkorban kezd el halványulni, hogy végül teljesen gyökeret verjünk mostani személyiségünkben.

Árulkodó számok

Életünk fontos számai a jelenlegi inkarnációnkhoz tartoznak. Ezeket a numerológia a megfelelő módszerrel ki tudja kalkulálni születési adatainkból: sorsmisszószám, hónapszám, névszám, személyiségszám és így tovább. Már Püthagorasz, a számmisztika atyja is azt tanította, hogy miként a mostaniról a számaink, előző életünkről pedig a hiányzó számaink árulkodnak.

A hiány ugyanis mindig űrt jelent, amit a teljességhez be kell tölteni. A komplett egészet az jelenti, ha valakinek a numerológiai képletében mind a 9 egyjegyű szám megvan. Ilyen ember azonban ritkán születik, általában mindenkinek hiányoznak bizonyos számok – ha a születési dátumából nem, akkor a nevéből. Ha onnét sem, akkor pedig valószínűleg rendelkezik úgynevezett karmaszámokkal.

A hiányzó számok általában arra utalnak, milyenek is voltunk előző életünkben. Konkrétabban inkább arra, mit nem sikerült akkor teljesítenünk, milyen feladatokat hoztunk át a mostani inkarnációnkba. Általában kétféle módon szokás ezt kikalkulálni – az egyik módszer a születési dátumot, a másik a nevet veszi alapul.

Születési dátumunkban azok a számok szerepelnek, melyeket jelenlegi életfeladatunk beteljesítéséhez segítségként kaptunk, rezgések, energiák formájában. Ha viszont egy energiatípust nem kaptunk meg, az a számmisztika szerint a következőt üzeni: „az előző életedben ezt nem sikerült megszerezned, itt az idő, hogy pótold!”

A cikk folytatását és a számok egyes jelentéseit a Nők Lapja Ezotéria 2017/3. számában olvashatjátok.

Szöveg: Magyar Diána

Fotó: Thinkstock