Középpontban a pénz: heti horoszkóp július 3-tól

Kinek a kiadásai, kinek a bevételei nőhetnek a következő napokban. Egy azonban biztos, a héten a pénznek meghatározó szerepe jut a csillagjegyek életében.

Kos:

Megdöbbenve tapasztalhatod, hogy milyen sok a gonosz, rosszindulatú, kisstílű ember, most ugyanis bőven akad ilyen a környezetedben. A munkahelyeden is vannak olyanok, akik arra vágynak, ami a tiéd ­– meg kell védeni magadat, ki kell állnod magadért. Olyan valakivel hozhat most össze a sors, aki iránt gyengéden érezhetsz. A meglévő kapcsolatokban nincs olyan, amit ne tudnátok megbeszélni.

Bika:

Figyelmednek a középpontjában ezen a héten az anyagiak állhatnak. Nagyon jól tudod képviselni a saját pénzügyeidet most, ezért kellene előállni ezzel a témával. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb. Szomszéd vagy testvér viselkedése kinyithatja a bicskát a zsebedben. A párkapcsolatodat a kedvesed barátja, vagy jó ismerőse megpróbálhatja tönkre tenni.

Ikrek:

Három fontos dolog van ezen a héten az életedben: a pénz, a pénz és a pénz. Az is lehet, hogy olyan váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Szedd össze magad, és csak a legszükségesebbekre adj ki. A párkapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt erősebb lehet benned a vágy a változtatásra.

Rák:

Pénzügyeid alakulása miatt válhat a kedélyed ingadozóvá. A könyvelésed kiadás és bevétel oldala szinte egyforma mozgást mutathat. A régi párkapcsolatokban történő változások is hozzájárulhatnak a feszültség kialakulásához. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van, legyen szó akár nyaralásról, akár munkáról. Ingatlanügylet bonyolításánál be kell tartani a szabályokat.

Oroszlán:

A pénz ezen a héten úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. De az is lehet, hogy a barátaid között vannak olyanok, akiknek a segítségével a bankszámládon több pénz landolhat. Balesetveszélyes ez a hét, nem csak az utakon, hanem az otthonodban is összetörheted magad, ezért légy óvatosabb. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé tehetik a titkok, vagy valakinek a felbukkanás a múltból…

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Ez is oka lehet annak, hogy felmerül a szakítás lehetősége. Jól tennéd, ha ezen a héten nem lenne központi témád a pénz, mert a felettesednél éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet nem lesz könnyű megőrizni. Ha külföldi utazást most tervezel, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd.

Mérleg:

Ne nézz hátra, csak előre. Ne merengj a múlton, ne tedd fel magadnak a mi történt volna, ha kérdést sem. A munkában, megélhetésben olyan feszült helyzet alakulhat ki, hogy még az is lehet, érzékeny búcsút kell venned a felettesedtől, a kollégáktól. A baráti kapcsolataid viszont nagyon jól működhetnek. Talán ezek között van az a személy, aki önként tolhatja a szekeredet. Ha van testvéred, nehézzé teheti az életedet.

Skorpió:

Egészen elképesztő dolgok történhetnek ezen a héten. Még az is lehet, hogy valakinek a pechje a te nagyon nagy szerencséd, amit ki is tudsz használni. Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy olyan veszteség érhet, amely egy kis figyelemmel elkerülhető lenne. A feletteseddel tökéletes összhangban lehetsz, amit akarsz, elérheted most nála.

Nyilas:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó akár munkáról, akár nyaralásról, kikapcsolódásról. Ha tanulmányokat folytatsz, ebben is olyan szituációba kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Ha pénzről van szó, akkor szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban talán egymás gondolatait is kitalálhatjátok.

Bak:

Az egészségedre, a testi épségedre ezen a héten jobban kellene ügyelned. Előfordulhat, hogy a felettesed egy kollégával szemben úgy viselkedik, amelyet te igazságtalannak tarthatsz. Sajnos ebben az ügyben teljesen tehetetlen vagy. De ne idegeskedj, ennek a helyzetnek is vége lesz egyszer. A házasságokban, régi viszonyokban nehéz helyzet jöhet létre, akár a kapcsolat véget is érhet…

Vízöntő:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban történhetnek olyan dolgok, amely miatt az ügyetek komolyra fordulhat. Ha külföldről van szó, akkor akár nyaralásról, akár munkáról van szó, több lesz a kiadás. Kolléga turkálhat a pénztárcádban. Ezért fontos, hogy ne legyen a héten központi témád a pénz!

Halak:

A környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy még a bőröd alatt is pénz van. Szó, ami szó, anyagilag nem lesz most okod panaszra, ezért lenne érdemes most a pénzzel kapcsolatos ügyeket most intézni. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, még az is lehet, hogy érzékeny búcsút vesztek egymástól. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokoni kapcsolatok ápolásának.