Varázslatos pillanatok: heti horoszkóp június 19-től

Szerelem, szerencse, siker: a héten a csillagállások nagyon kedvezőek, úgyhogy használjátok ki a lehetőségeket.

Kos:

Összességében pompás heted lehet, mert a karrierben, és a megélhetésben sikert sikerre halmozhatsz. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell az életnek ezeken a területein lépéseket tenned. Ha párkapcsolatról van szó, akkor érzelmesebb lehetsz az átlagosnál. A társad és a rokonságod között vita alakulhat ki, amelyet te simíthatsz el.

Bika:

A munkahelyeden nem lesz minden fenékig tejföl. Sokkal fontosabb ezen a héten a stílus, a hangnem, ha nem akarod a főnök előtt végezni. Ha most veszed ki a szabadságodat, nagyon jól érezheted magad. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. A régi párkapcsolatok erősebbek lehetnek.

Ikrek:

Több dolog alakulása miatt varázslatosnak érezheted ezt a hetet. A munkahelyeden talán glória ragyoghat a fejed fölött. A feletteseddel tökéletes lehet az összhang. Barát vagy jó ismerős remek lehetőséget kínálhat, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, mert a bolhából elefántot csinálhatsz. Pénzügyi megbeszélést most bonyolíts.

Rák:

Bizonyos korábban történt események hatására megfordulhat a fejedben: talán messzire kellene menned. Ha külföldön szeretnél élni, akkor most kell a tettek mezejére lépni, mert ezt a lehető legjobbkor teszed. A házasságokban, régi párkapcsolatokban szenvedélyes pillanatokat élhettek át, amely miatt a kapcsolatotok új szintre emelkedhet.

Oroszlán:

Ha egy mód van rá, akkor a héten ne legyen a témád a politika, mert hajlamossá válhatsz a túlzásokra. De az is lehet, hogy olyan vitába mehetsz bele, aminek nincs értelme. A munkában, megélhetésben sok minden a kedved szerint alakulhat. Még az is lehet, hogy a felettesed kitüntető figyelmét és jóindulatát élvezheted. Váratlanul adódó lehetőségre gondolkodás nélkül mondj igent.

Szűz:

Kedvez az idő külföldi utazásnak. Tanulmányok terén váratlan lehetőség is adódhat, amit ki kell használni. A baráti kapcsolatoknak nem tesznek jót az anyagiak, ezért legyen a pénz most tabu téma, így biztosan nem csalódhatsz. Banki, biztosítási ügyek intézésére jó a hét. Olyan bevétel ütheti a markodat, amiért nem kell dolgozni.

Mérleg:

Te vagy a héten az állatöv mázlistája. Ez meg is látszik azon, hogy mennyien irigykednek rád. Többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Hajlamossá válhatsz azonban a túlzásokra, amivel éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Minden esély meg lehet arra, hogy belemenj egy titkos viszonyba. Ha már benne vagy, élvezheted a helyzetet…

Skorpió:

Olyan változásokra kerülhet sor a munkában, amelyek miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. A házasságokban, régi együttélésekben tökéletes lehet az összhang közöttetek. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt újabb varázslatos élmények érhetnek. De az is lehet, hogy valaki igyekszik elvarázsolni téged, és az sincs kizárva, hogy összekötné veled az életét.

Nyilas:

Baráti kapcsolat sokkal fontosabbá válhat, mint korábban. Az is lehet, hogy te teszel most többet ezért a viszonyért. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak anyagi nehézségei adódhatnak, de az is lehet, hogy olyan ajánlatot kaphat, amelyben nem lát tisztán. Légy a segítségére! Találkozhatsz valakivel, aki fellobbanthatja a szenvedély tüzét…

Bak:

Ha még mindig nem tudtál döntésre jutni a munkával, megélhetéssel kapcsolatban, akkor hallgass a megérzéseidre, amelyek most nem csapnak be. A szerelem ege vakítóan kék lehet. A meglévő kapcsolatokban olyan szenvedélyt élhettek át mindketten, amelyet eddig talán még soha.

Vízöntő:

Ha megpróbálnál a munkahelyeden a munkádra koncentrálni, és nem hagyod, hogy kolléga a viselkedésével felbosszantson, akkor nem lesz okod panaszra. Ha most veszed ki a szabadságodat, akkor nagyon jól érezheted magad. Pénzügyeid olyan jól alakulhatnak, hogy el sem mered hinni, mindez igaz. Váratlanul találkozhatsz egy olyan személlyel, aki fontos szerepet játszhatott a múltadban.

Halak:

Élvezheted a minden rosszban van valami jó igazságát. Olyan helyről jön a pénz, ahonnan nem vártad, és aminek hatására olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak, amelyről korábban azt hitted: lehetetlen. A munkahelyed miatt nem kell aggodalmaskodnod. A szerelmi életedben történő eseményeket el sem mered hinni.