Munkába temetkezve: heti horoszkóp június 12-től

A csillagállások most a karriert tolják előtérbe: így vagy úgy, de a munka ezen a héten mindenki számára tartogat néhány meglepetést.

Kos:

A munkád során alakulhat ki olyan helyzet, amely bátran nevezhető őrültnek. Csak kapkodhatod a fejed, mert egyik elképesztő dolgot követheti a másik. Pénz dolgában most a helyzet magaslatán állhatsz – ha anyagiakról van szó, nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell ütni a vasat, mert most meleg. A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Barátra most ne hallgass!

Bika:

Valakinek a viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Ne erőltesd most az őszinteséget, mert az egy dolog, hogy a környezeted erre most alkalmatlan, de te sem tudnád elviselni az igazságot. Olyan találkozásban lehet most részed, amely felvillanyoz, amely miatt boldognak érezheted magad. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert ha anyagiakról van szó, akkor nem állsz a helyzet magaslatán, és inkább veszteség érhet.

Ikrek:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ám mivel sok rosszindulatú, irigy ember van a környezetedben, ezért nem kellene most szóba hoznod az anyagiakat.. A feletteseddel vagy rangban feletted álló személlyel olyan eszmecserét folytathatsz, ami fontos lesz a fejlődésed szempontjából.

Rák:

Rendkívül kreatív lehetsz ezen a héten, részben ez az oka, hogy a héten sok lehet az irigyed. Nem kedvez viszont a hét ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, illetve rokon sem tud egy olyan dolgot elfogadni, ami neked lenne fontos. A régi párkapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért fontos, hogy világosan fejezd ki magad.

Oroszlán:

Ha szülő vagy, akkor előfordulhat, hogy a gyermeked miatt meg kell változtatnod a terveidet, és több dolog másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezted. A szerelmi viszonyokban a társad viselkedése miatt időnként hatalmába keríthet a magány szorongató érzése. Semmi értelme most az őszinte beszélgetést erőltetni, mert félreértés és a jelenleginél rosszabb helyzet alakulhat ki. Egy találkozás fantasztikus lesz.

Szűz:

A héten felettesed nyitott lehet az elképzeléseidre, minden esélyed megvan arra, hogy igent mondjon az elképzeléseidre. Viszont a magánéleteddel nem kellene őt traktálnod – ahogyan a kollégáidat sem –, mert nem fognak megérteni, inkább a hátad mögött kibeszélnek. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert ezen a téren jól képviselheted az érdekeidet.

Mérleg:

A munkában, megélhetésen nőhetnek a terhek, de az is lehet, hogy a munkád során olyan helyzetbe kerülhetsz, amely mellett nem mehetsz el szó nélkül. A kollégák között vannak olyanok, akiket helyre kell tenni – ha nem teszed, akkor akár a fejedre is nőhetnek. Ha a jövődről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert az életed olyan irányba haladhat, amely miatt elégedettnek érezheted magad. Egészségedre jobban ügyelj.

Skorpió:

Össze kell szedni magad, és a célra koncentrálni. A pénzedre jobban kellene ügyelni, és az anyagiakkal kapcsolatos ügyeket inkább elhalasztani, mert nem érhetsz el olyan eredményt, mint amilyet szeretnél. A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amely a viszonyotokat szorosabbá teheti. Az egészséged érdekében most sokat tehetsz.

Nyilas:

Nem jársz messze az igazságtól, ha úgy gondolod: meg fogsz szakadni a munkában. Rengeteg feladatot kell elvégezni, ráadásul mások a fejedre nőhetnek. Próbálj meg nyugalmat erőltetni magadra akkor is, amikor őrült helyzet alakul ki, mert csak így érheted el mindazt, amit szeretnél. A szerelmi kapcsolatok változás előtt állhatnak. Sok dolog múlik azon, hogy te mit és hogyan szeretnél. A párkapcsolatokat a pénzügyek tehetik nehezebbé.

Bak:

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki a héten, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Illetve ha nem értesz valamit, akkor inkább kérdezd meg újra, így kerülheted el az olyan tévedést, amelynek anyagi következményei lehetnek. Olyan lehetőséget is az utadba sodorhat most az élet, amely felvillanyozhat, és általa más szemmel láthatod hirtelen a világot. Ha van titkod, nagyon vigyázz rá.

Vízöntő:

Egyik pillanatról a másikra alakulhat varázslatosan alakulhat az életed, azonban ne higgy a káprázatnak, a későbbiekben ezekből a dolgokból nem lesz semmi. Fontos, hogy maradj a realitások talaján, ellenkező esetben nagyot koppanhatsz. Ingatlannal, munkával kapcsolatban eredményes lehetsz.

Halak:

Próbálj meg higgadt maradni. Még akkor is, ha egészen elképesztő, már-már őrületesnek nevezhető helyzet alakul ki. Feletteseddel, vagy a rangban feletted álló személyekkel próbálj meg visszafogottan kommunikálni, ellenkező esetben sajnos magad alatt vághatod a fát. Hajlamossá válhatsz a hipochondriára, ezért ha bármilyen problémád alakul ki, ne az interneten olvasgass erről, hanem keress fel egy orvost.