A szerelem, a család és a karrier körforgásában: heti horoszkóp május 22-től

A körforgás nem túlzás, az elkövetkezendő napokban az életünk minden területe előtérbe kerül.

Kos:

Valakinek az irigy, kisstílű viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Különösen, mert tőled teljes mértékben távol áll a gonoszkodás. Nagyon jól tudod ezen a héten képviselni a saját érdekeidet, ezért szinte nincs olyan dolog, amelyben ne érhetnél el kiválónak nevezhető eredményeket. Utazás, tanulmányok során nehézségek alakulhatnak ki, és pénzügyek intézése során is bosszankodhatsz.

Bika:

Soha nem volt még annyira aktuális a régi mondás, miszerint: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Testi és lelki épségedre jobban kellene most figyelned. Anyagiakkal kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem kellene nagydobra verni, mert irigyeidnek hirtelen annyi lesz a száma, mint égen a csillag.

Ikrek:

Energikus heted lesz, amikor olyan óriási erővel rendelkezhetsz, hogy mindent el tudsz elvégezni. A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, amelynek hatására felmerülhet bennetek a gondolat: talán le kellene zárni a kapcsolatot. Ha szülő vagy, engedékenynek kellene lenned, ellenkező esetben a csemetéddel összerúghatod a port.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák merülhetnek fel. Ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, illetve úgy cselekedj, hogy az ne adjon félreértésre okot. Munkahelyeden kollégának a magatartása kinyithatja a bicskát a zsebedben. Ráadásul most rengeteg feladat szakadhat a nyakadba. Nem kizárt, hogy talán más helyett is dolgoznod kell.

Oroszlán:

Kedvez az idő külföldi utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Ezen a héten érdemes lenne nagyobb szabású terveket készíteni, mert amit most elhatározol, azt a későbbiekben könnyebben végre tudod hajtani. Előfordulhat, hogy a jövődön gondolkodhatsz: merre tovább foglalkoztathatsz. A szerelmi kapcsolatokat kedvesed viselkedése teheti átmenetileg nehézzé.

Szűz:

A munkahelyeden olyan változásra van kilátás, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy valakinek a pechje a te sikered. A párkapcsolatokat nehézzé tehetik a pénzügyek. Ha az anyagiak nem lenne központi témátok, akkor elkerülhetnétek, hogy olyan dolgok hangozzanak el, amelyekkel mélyen megsebezhetitek egymás szívét, lelkét.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt alakulhat ki olyan helyzet, amely akár a viszonyotok végét is jelentheti. Mielőtt megszólalsz, alaposan nézz körül, hogy ki hallhatja azt, amit mondasz. Mert van olyan személy, aki kiforgathatja a szavaidat, és ezzel komoly kárt okozhat neked. Kollégáid között akad, akire mindenben számíthatsz.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a szerelem ege vakítóan kék lesz, a kedvesed a tenyerén hordozhat. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valaki bukkanhat fel a színen, akiről úgy gondolhatod: a lelki társad. Ha szülő vagy, hajlamossá válhatsz a túlzásokra, amelyet a gyermeked élvezhet. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, különben veszteség érhet.

Nyilas:

Előfordulhat, hogy a társaddal anyagi jellegű vitába bonyolódhatsz. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekeddel is nehéz helyzet jöhet létre. A dolgok akkor durvulhatnak el, ha kötöd az ebet a karóhoz. Légy alkalmazkodóbb, nyugalom lehet az eredménye. Baráti kapcsolat akkor fog működni, ha te ezért most többet teszel.

Bak:

A munka az, amely miatt tanácstalan vagy. Változtatnál és maradnál is. Fogalmad sincs, hogy mit lépj. Ráadásul, akitől tanácsot kértél, olyan dolgokat mond, amelyekkel nem vagy ki a vízből. Olyan találkozásban lehet részed, amely nagyon jó hatással van a hangulatodra. Egyszerűen feldobottnak érezheted miatta magad. Kollégának a segítségére számíthatsz.

Vízöntő:

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha a kapcsolatod nem új keletű, akkor is úgy érezheted magad, mint a viszonyotok legelején, amikor szinte minden olyan édes volt vele, mint a méz. Balesetveszélyes a hét, légy körültekintőbb. Rokonnal kommunikációs problémák merülhetnek fel, ezért fontos, hogy jól és érthetően fejezd ki magad. Egy találkozás felvillanyozhat.

Halak:

Még az is lehet, hogy a felettesed viselkedése erős befolyást gyakorolhat a lelkiállapotodra. Nem alkalmas az idő anyagiakkal kapcsolatos kommunikációra, mert éppen az ellenkezőjét érheted el mindannak, amit szeretnél. A házasságokban, régi együttélésekben társadnak anyagi jellegű problémája adódhat. A munkára figyelj, mert tévedés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.