A számmisztika nyomában a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Hatpettyes katica. Hétfejű sárkány. A három kismalac. Mi a közös bennük? Nem, nem a mesebeli voltuk, sokkal inkább a numerológia bűvös számai, amikről a Nők Lapja Ezotéria új számában rengeteg érdekességet megtudhattok.

A számok különleges hatalma az ezotéria követőinek nem újdonság, egész tudományág épül a numerológiára, vagy ismertebb nevén számmisztikára. Magazinunk hasábjain megismerkedhettek a sorselemzés univerzális kódjainak alapjaival, felfedezhetitek a teremtés és a számok közötti kapcsolatot, sőt, azokkal az agresszív számokkal is kapcsolatba kerülhettek, amik már-már tolakodóan behatolnak az életetekbe.

Lehetőséget kaptok, hogy kiszámoljátok, milyen feladattal érkeztetek a Földre, hogy a születési dátumotok alapján bepillantást nyerhessetek a múltatokba, illetve arra is, hogy játékos tesztünk keretében megismerjétek a szerencseszámotokat.

Palya Beával és Onyutha Judittal készült interjúinkkal a spiritualitás könnyedebb vizeire evezhettek, az énekesnő és a meteorológus őszintén mesélnek az ezotériához fűződő viszonyukról. De királyi meglepetést is tartogatunk: II. Erzsébet asztrológiai elemzése mellett a magyar királyi korona természetfeletti voltát is megvizsgáljuk.

A kelta fahoroszkópnak hála némi önismeretre tehettek szert, sőt, egyúttal azt is megtudhatjátok, milyen hátulütője lehet a rugalmatlanságnak – ezt kiküszöbölendő választ keresünk arra, hogyan lehet a lelki szupersztráda kanyarjait épségben bevenni.

Visszatérő sorozatainkat sem kell mellőznötök: kéthavi horoszkópunk mellett ismét jelentkezünk Utazás előző életekbe rovatunkkal, az Arkangyalokról szóló sorozatunk is folytatódik, sőt, legújabb, grafológiai elemzésekkel foglalkozó témakörünket is megtaláljátok a lapban.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.