Egyszer fent, egyszer lent: heti horoszkóp május 15-től

Lesz néhány olyan pillanat a héten, amikor a mérleghinta lefelé tartó oldalára kerülünk. Ám az a jó ebben a játékban, hogy előbb-utóbb mindig visszaemelkedünk a magasba.

Kos:

Feszült lesz ez a hét, olyan dolgok történhetnek, amelyek kihúzhatják nálad a gyufát. Minden a kommunikáción múlik. Ha képes vagy elszámolni legalább tízig, mire megszólalsz, akkor nem kerülsz olyan helyzetbe, amitől legszívesebben falba vernéd a fejed. Munkahelyeden annyi a féltékeny ember, mint égen a csillag. Tartsd titokban azt, ami boldoggá tesz.

Bika:

Az lenne az igazi, ha ezen a héten háttérben maradnál, mert onnan ügyesen mozgathatod a szálakat, így többen azt tehetik, amit te szeretnél. Előfordulhat, hogy úgy érzed, el kellene vonulnod, erőt kellene gyűjtened, ami igaz, hiszen a következő időben rengeteg lesz a feladatod, amihez óriási energiára lesz majd szükséged. A régi párkapcsolatokat feszültté teheti a te makacskodásod.

Ikrek:

Összességében jónak mondható ez a hét, hihetetlenül nagy energiával rendelkezhetsz, és olyan dolgoknak a végére is pontot tehetsz, amelyek már jó ideje húzódnak. A társad makacs és kissé távolságtartó viselkedése – esetleg féltékenysége – miatt a hangulatod változó lehet. A munkában átláthatatlan helyzet alakulhat ki, és valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Rák:

Elégedetté tehetnek a munkahelyeden történő események. Ennek tudható be, hogy a környeztedben többen féltékenyek lehetnek rád. De inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak! A régi párkapcsolatokban akkor alakulhat ki ideális helyzet, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, és nem adsz okot a féltékenységre. A baráti kapcsolatokat megronthatja a pénz, ezért jól tennéd, ha az anyagiakról most nem beszélnél.

Oroszlán:

Bírságveszélyes a hét, tartsd be a szabályokat, mert ha nem is inged, gatyád, de jelentős összeged rámehet. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, fantasztikus formában lehetsz. A most születő tervek a későbbiekben könnyen valóra válthatók lesznek. A szerelmi kapcsolatokat a kedvesed viselkedése teheti nehézzé. Főnököddel légy kedvesebb.

Szűz:

Ha egészségi problémával küszködsz, vagy a környezetedben van beteg személy, akkor a héten minden okotok meg lehet az örömre, mert a gyógyulás útjára léphettek. A munkában már nem alakul minden ilyen pompásan, de a felettesedre hatást gyakorolhatsz. Az a fontos, hogy a legőrültebb helyzetben is nyugodt maradj, így elérheted mindazt, amit terveztél, amit szeretnél.

Mérleg:

A munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Előfordulhat, hogy elfogadhatatlan helyzet jön létre, és neked el kell gondolkodnod azon, hogyan folytasd a karriered. A barátaid között vannak olyanok, akik nem őszinték, akik irigyek rád. Ezért fordulhat elő, hogy eljuthatsz arra a pontra, amikor még régi ismeretségnek is búcsút intesz. A régi párkapcsolatokat neked kell működtetni.

Skorpió:

A megérzéseid ezen a héten átlagon felül jól működnek, ezért hallgass arra, amit az ösztöneid súgnak. Így kerülhetsz el kellemetlen helyzetet. Pénzügyek dolgában sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy veszteség érhet, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nehezebbnek érezheted az életet.

Nyilas:

A párkapcsolatokban sok dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akiről már az első pillanatban úgy érezheted, mintha időtlen idők óta ismernétek egymást. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert ellenkező esetben olyan dologra adhatsz ki, amivel egyből megcélozhatod a kukát…

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan események történnek, amelyek hatására elbizonytalanodhatsz. Fogalmad sem lesz arról, mit is kellene csinálni. Érdemes lenne egy olyan ismerős véleményét kikérni, aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és aki kívülállóként jól látja a helyzetedet. A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység, ezért fontos, hogy teljesen egyértelműen viselkedj.

Vízöntő:

Meglehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akibe rögtön beleszerethetsz. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel olyan lehet a kapcsolatod, amely irigységre adhat okot. Lelked csordultig lehet szeretettel, és fel sem merül benned, hogy annyit kapsz-e, amennyit adsz. Pénzügyek terén siralmas lehet a helyzet, ezért most csak arra adj ki, amire nagyon muszáj.

Halak:

Remek lehetőség kínálkozik ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolítására. Még az is lehet, hogy olyan bevételre nyílik lehetőség, amiért nem kell kőkeményen megdolgoznod. Rokon viselkedése idegesíthet. Próbálj meg vele szemben távolságot tartani, mert még arra is képes, hogy az energiádat elszívja. A régi párkapcsolatokban társadra figyelj jobban, és kérés nélkül légy a segítségére.