A csillagok szerint a héten jobb ha nem megyünk bele parttalan vitákba, mert csak vesztesként kerülhetünk ki belőlük.

Kos:

Meglehet, hogy valaki rád bízza a titkát, amit nem lesz könnyű megőrizni, mert ha elmondanád, akkor még inkább a figyelem középpontjába kerülhetsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A pénz is úgy vonzódhat most hozzád, mint mágnes a vashoz. Ha az élet bármely területén változtatni szeretnél, akkor ezen a héten lépj a tettek mezejére!

Bika:

Érdemes lenne önvizsgálatot tartani, mert ha őszinte vagy önmagadhoz, akkor rájöhetsz, hogy és miként kellene változtatnod az életeden. Illetve rájöhetsz arra is, hogy egy baráti kapcsolat miért került olyan kerékvágásba, amelyből nincs kiút. Pénzügyek terén idegesítő helyzet jöhet létre, de az is lehet, hogy meglophatnak. Vigyázz jobban az értéktárgyaidra!

Ikrek:

A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted, remélted. Elsősorban a rangban fölötted állókkal különbözhetsz össze. Fogalmad sincs, hogy a felettesed miért viselkedik kiállhatatlanul veled, amikor nem tettél neki keresztbe. Nincs itt az ideje az őszinte beszélgetésnek, ezért ne is erőltesd ezt. Baráti kapcsolatért neked kellene most többet tenni.

Rák:

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, ne hozakodj elő a közös jövő témájával, mert ezzel a kedvesedet inkább elijeszted. A munkában sikeres lehetsz. A felettesed vevő az ötleteidre, bátran előadhatod most neki őket. A házasságokban, régi együttélésekben ahol gyermek is van, a társad minden idegszálával a csemetére koncentrálhat.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben remek eredményt érhetsz el. Még az is lehet, hogy olyan változásra kerülhet sor, amely miatt más színben láthatod a jövődet. A felettesedre is hatást gyakorolhatsz, mert most nyitott mindenre, amit mondasz. Az egészségedre, és a testi épségedre jobban kellene vigyáznod, mert rendkívül balesetveszélyes ez a hét.

Szűz:

A pénz léte és nemléte erős befolyást gyakorolhat a párkapcsolatodra. Ezért az lenne a legideálisabb, ha az anyagi témákat nem piszkálnád, mert ez csak bonyolultabbá teheti a viszonyodat. A munkában, megélhetésben olyan eredményes lehetsz, hogy büszkeség tölthet el. Ha egészségi problémád van, gyorsan felgyógyulhatsz.

Mérleg:

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A házasságokban, régi együttélésekben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely jó hatást gyakorolhat a viszonyotokra. Akivel most jössz össze, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. A kollégák között vannak álnok emberek, ezért nagyon fontos, hogy ne avass senkit a bizalmadba.

Skorpió:

Pénzügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak ezen a héten. Még az is lehet, hogy tartalékot képezhetsz, vagy olyasmibe fektetheted a pénzed, amely az idővel növeli az értékét. A munkában is váratlan helyzet alakulhat ki, emiatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. A szerelemben kevesebb a szerencséd…

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására erősödhet benned az érzés: benneteket a sors is egymásnak teremtett. Ha szülő vagy, gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely miatt büszkeséget érezhetsz. Pénzügyeid remekül alakulhatnak, de baráttal, jó ismerőssel ne közösködj, mert ez a kapcsolat végét jelentheti.

Bak:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, és tartózkodhat itt sokáig. De az is lehet, hogy a meglévő viszonyokban történhetnek olyan dolgok, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a viszonyotokra. A környezetedben van egy személy, aki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Nem ajánlott most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához, és inkább szórakozással, lazítással töltenéd az időd nagyobb részét. Pedig most össze kellene szedni magadat, mert amit most elmulasztasz, azt később nehezebben tudod behozni. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

Halak:

A munkában, megélhetésben érhetsz el jó eredményeket ezen a héten. Még az is lehet, hogy a felettesed viselkedése kellemes meglepetésként érhet. Ha állást kívánsz változtatni, akkor a héten kellene lépned, mert jó lehetőséget sodorhat az utadba az élet. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, és egy rokonnal is összetűzésbe kerülhetsz.