Mire számíthatsz május első hetében? Heti horoszkópod elárulja!

A május beköszönte nem fog zökkenőmentesen zajlani, a csillagok szerint észvesztő helyzetek alakulhatnak ki a napokban.

Kos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a sors egymás után teremthet olyan helyzeteket, amelyek miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Őrült helyzet alakulhat ki, amelyen csak úgy tudsz felülkerekedni, ha megőrzöd a hidegvéred. Olyan valakivel is találkozhatsz, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét.

Bika:

Ezen a héten a pénz körül foroghatnak a gondolataid, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. De az is megtörténhet, hogy valaki a hátad mögött áskálódik, és olyan dolgokat mond, amelyek elsősorban az anyagi helyzetedre mérhetnek csapást. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügyletnek. Valaki rád bízhatja a titkát, aminek a megőrzése óriási kihívást jelenthet. Barát csalódást okozhat.

Ikrek:

A munkahelyeden vannak olyanok, akik annyira irigyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezek az emberek sajnos kárt is okozhatnak neked, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, vagy cselekszel, számolj el legalább hétig. Így nem követhetsz el olyasmit, amivel ezeknél az embereknél kihúzhatnád a gyufát. A régi párkapcsolatokban olyan változás várható, ami örömmel tölthet el.

Rák:

Olyan elképesztő helyzetek alakulhatnak ki ezen a héten, hogy csak kapkodod a fejed, és hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, netán álmodsz. A munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt talán megkérdőjeleződhet a jövő. De az is lehet, hogy felmerülhet benned a változtatásnak a lehetősége. Mielőtt a tettek mezejére lépnél, tájékozódj, mert előfordulhat, hogy csöbörből vödörbe jutsz.

Oroszlán:

Ha tartós párkapcsolatban élsz, a partnerednek anyagi problémái alakulhatnak ki, amelyet megpróbálhat eltitkolni előtted. A viselkedését furcsának találhatod, és ez vezethet el az igazság kiderítéséhez. Próbáld beleképzelni magad a helyébe, és akkor megértheted őt. A munkában, megélhetésben jó lehetőség adódik, sőt, az is lehet, hogy a felettesed értékelheti az igyekezetedet.

Szűz:

A munkában, megélhetésben idegesítő helyzet jöhet létre. De megeshet, hogy valakinek olyan ötlete támadhat, amelytől te legszívesebben a falnak mennél. Felettesed most raplisabb lehet, ezért nem érdemes neki ellentmondani, még akkor sem, ha neked lenne igazad. Egészségi probléma kialakulására van most nagyobb eshetőség. Ha betegséggel küszködsz, akkor nem kell aggódnod, jó kezekben leszel.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben úgy érezheted, a társad kezelhetetlen – miközben te sem vagy egyszerű eset. Hajlamos vagy túlságosan magasra tenni a mércét, amivel a saját életedet nehezítheted meg. Olyan titok juthat most a tudomásodra, amely miatt csalódottnak érezheted magad, és amely miatt egy korábbi lelkiismeret furdaláson felül tudsz emelkedni. Utazás másként alakul, mint ahogy tervezed.

Skorpió:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért ha bármivel elégedetlen vagy, akkor most kell előrukkolni, mert nincs olyan probléma, amelyet ne lehetne megoldani. Különösen kedvez az idő a pénzzel, munkával kapcsolatos dolgok intézésének. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti, hogy úgy érzed, a partnered titkol előtted valamit. A házasságokban újabb szállal kötődhettek egymáshoz…

Nyilas:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha már szerelmes vagy, akkor olyan dolog történhet, amely a kapcsolatotokat szorosabbá teheti. Termékeny ez a hét, amely az élet több területére érvényes. A munkában sikeres lehetsz, még az is előfordulhat, hogy a felettesed elismerő szavai büszkévé tehetnek, és így a nagyobb erőfeszítéseknek is értelmét láthatod.

Bak:

A bizonytalanság érzése járhatja át minden porcikádat. Kaphatsz egy ajánlatot, és fogalmad sincs, hogy mit tegyél. De az is lehet, hogy kísért a múlt, és olyan dolgok bukkanhatnak fel, amely szintén elbizonytalaníthatnak. A legjobb döntést akkor hozhatod, ha az anyagiakat tartom szem előtt. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor fel kell készülnöd vitára, veszekedésre.

Vízöntő:

Anyagi ügyeid siralmasak lehetnek, ráadásul olyan lehetőség bukkanhat fel, amely nagyon jónak tűnhet, és amelyből semmi sem igaz. A közlekedés során is őrjítő helyzet jöhet létre, és az is megeshet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akiről még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Viszont rokon miatt minden okod meg lehet az örömre: önként tesz olyasmit, amivel téged boldoggá tehet.

Halak:

Meglehet, hogy egy egészségi probléma miatt anyagilag nehezebbé válik az életed, de az is megtörténhet, hogy egy váratlan esemény húz ki jelentősebb összeget a zsebedből. Olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt örömöt érezhetsz. Murphy-törvénye is működik ezen a héten, mert ami el tud romlani, az el is fog. Ingatlanügylet miatt bosszankodhatsz.