Ezt ígérik a csillagok április utolsó hetére

Sűrűnek ígérkezik a szeszélyes április utolsó hete, egyeseknek az emberi irigységgel, másoknak az ellenségeskedéssel kell szembe nézniük.

Kos:

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, így aztán nincs olyan kérdés, amelyre ne tudnád a választ. Olyan váratlan találkozásban is részed lehet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a későbbiekben az életedre, az egzisztenciádra. Fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, mert őrült helyzetekből nem lesz hiány. Ha engeded, hogy felbosszantsanak, olyan dolgok történhetnek, amelyekkel önmagad alatt vághatod a fát.

Bika:

A hét legfontosabb feladata: a hidegvérednek a megőrzése, mert olyan hír juthat el a füledbe, amely miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Ráadásul abban a közösségben, amelynek te is a tagja vagy, idegtépő helyzet alakulhat ki, és az is lehet, hogy te állsz majd a figyelem középpontjába. De rendelkezel kellő erővel, és ha kell, meg tudod védeni magad. Párkapcsolatokat a féltékenység teheti nehézzé.

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben nem lesz most fenékig tejföl minden. Még az is lehet, hogy a társad megpróbál valamiben korlátozni, amit elviselhetetlennek tarthatsz. De az is lehet, hogy a környezetedben több a korlátolt személy, akik úgy viselkedhetnek, mint az energiavámpírok. A baráti kapcsolatokat viszont ápolni kellene, mert ezeknek a segítségével olyan dolgokat is elérhetsz, amelyeket eddig talán legmerészebb álmaidban láthattál…

Rák:

Még az is lehet, hogy valaki a háttérben meghúzódva próbál ártani neked. A sors egészen egyértelmű jeleket fog küldeni, és amikor ezt észreveszed, akkor a tettek mezejére kell lépned, ugyanis most jól ki tudsz állni magadért. A munkában, megélhetésben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt talán örömödben indián táncot lejthetsz. Egy találkozás miatt is madarat lehetne fogatni veled.

Oroszlán:

Kedvez az idő utazásnak, minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor is jól érezheted magad a bőrödben, mert kiváló teljesítményt nyújthatsz. Olyan események is történhetnek, amelyek hatással vannak a jövődre. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, meg kell acélozni az idegeidet, mert várakozásra, vagy bonyolult szituáció kialakulására kerülhet sor. Valaki irigy viselkedése megdöbbenthet.

Szűz:

Ha nem téveszted szem elől, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz, pénzt keress, akkor kiegyensúlyozott heted lesz. Felettesed raplis viselkedésének az oka az lehet, hogy hirtelen bizonytalanná válhat az egzisztenciája. Illetve neki is meg van a maga baja. Ha szülő vagy, akkor gyermeked szüksége lehet a segítségedre. Pénzügyek terén nagyobb körültekintésre lenne szükség.

Mérleg:

A siker az élet több területén azon múlik, hogy te mit akarsz. Ugyanis a környezetedben többen vannak, akik szívesen alkalmazkodnak hozzád, önként teszik azt, amit te szeretnél, amit elképzelsz. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel hosszabb távon tervezhetsz. A régi párkapcsolatokban őszinte beszélgetésre van szükség, amivel a kapcsolat új alapokra helyezhető. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos!

Skorpió:

Váratlanul olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt határtalan örömöt érezhetsz. De az is lehet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ám pénzügyek terén nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy olyan kiadásra kerülhet sor, amely felesleges, amely nem más, mint kidobott pénz az ablakon. Ha szülő vagy, gyermekedet elkényeztetheted.

Nyilas:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. Ha utódra vágyakozol, akkor rendkívül termékeny ez a hét, ne feledkezz meg a védekezésről. Ha szülő vagy, csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt büszkeséget érezhetsz. Olyan helyzet állhat elő, amikor a korábbi problémák is orvosolhatóvá válnak, még az ádáz ellenségeddel is kibékülhetsz. Ingatlanügylet miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Bak:

Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. De az is lehet, hogy többször juthat most eszedbe a múlt, az emlékek pedig megszépíthetik ezt a hetet. A munkahelyeden vannak olyanok, akik legszívesebben megfojtanának egy kanál vízben, ezért fontos, hogy most mindenkivel megtartsd a három lépés távolságot, így kerülheted el a kellemetlen helyzetet. Ha egy mód van rá, ne politizálj…

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy öledbe hull a szerencse! A környezetedben többen úgy gondolhatják, neked csak megszületni volt nehéz. Használd ki ezt a szerencsés időszakot, mert most még a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. Amihez a neved adod, hallatlanul sikeres lesz. Szomszéddal rendezheted az esetleges nézeteltéréseket, illetve olyan dolog is megvalósulhat, amelyről már lemondtál. Pénzedre jobban ügyelj.

Halak:

Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz! A sors egymás után teremthet olyan lehetőségeket, amelyek miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Ha egészségi problémád van, netán beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel, és a regenerációs készséged is kiválónak mondható. Ha vendégeskedésre kerülne sor, egy kellemetlen helyzet kialakulására van lehetőség, amitől az idegeid megfeszülhetnek.