Munkába merülve: heti horoszkóp április 10-től

A csillagok most karrier frontján hoznak változásokat, hogy pontosan miket, az kiderül heti horoszkópunkból!

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban most szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz, különösen, ha pénzről van szó, mert együtt anyagilag többre juthattok. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrültnek nevezhető helyzet, de szerencsére ezen hamar felülkerekedhetsz. Ha külföldre utazol, jóval több pénzt vigyél a tervezettnél.

Bika:

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezhetsz ezen a héten, így aztán nincs előtted lehetetlen. Még az olyan feladatot is el tudod látni, amelyhez korábban sem kedvet, sem erőt nem érezhettél. Ha munkáról van szó, akkor kolléga viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ne vedd a szívedre azt, amit mond, mert csak az elkeseredettség és az irigység beszélhet most belőle. Pénzedre jobban ügyelj!

Ikrek:

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Ám ha képes vagy a körülményekhez alkalmazkodni, akkor nem lesz nagyobb problémád. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt elképesztő szituáció alakulhat ki, amely miatt hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél. A héten senkitől sem kellene tanácsot kérni, mert amit kaphatsz, az nem szolgálja a te érdekeidet.

Rák:

A munkában, megélhetésben olyan sikereket érhetsz el ezen a héten, hogy irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Kedvez az idő baráttal történő közös programra, mert nem csak jól érezheted magad, hanem gyümölcsöző együttműködésre is juthattok. A házasságokat, régi párkapcsolatokat egy esemény még szorosabbá teheti.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy ami valakinek pech, hátrány, az neked szerencse, előny. Ezért nem szabad lelkiismeret furdalást érezned, hiszen te semmi rosszat nem tettél, egyszerűen a sors hozott ilyen előnyös helyzetbe. A szerelemben már kevesebb a szerencséd, még az is lehet, hogy a társad magatartását nem tudod tolerálni, ezért jöhet létre olyan helyzet, ami megkérdőjelezheti a közös jövőt.

Szűz:

Kiváló ez a hét olyan témákkal való foglalkozásra, amely a másik dimenzióval, a láthatatlan világgal kapcsolatos. Olyan információk birtokába juthatsz, amelyek erőteljesen befolyásolhatják a világnézetedet. Még az is lehet, hogy olyasmit is el tudsz fogadni, amiről talán korábban hallani sem akartál. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Kedvez az idő új gyógyszer vagy gyógymód kipróbálásának.

Mérleg:

A munkában, megélhetésben másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan azt te korábban tervezted. Megeshet, hogy kolléga, akiben korábban megbíztál, csalódást okoz. De az is lehet, hogy az elvégzendő feladat miatt leszel idegesebb, és érezheted az életet nehezebbnek. Amennyiben a szinglik táborához tartozol, egy váratlan találkozás megszüntetheti ezt az állapotot.

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át, amelynek hatására boldognak és kiegyensúlyozottnak érezhetitek magatokat. A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, netán lány? De szerencsére vannak olyan kollégáid, akik a segítségedre vannak, és velük még a legbonyolultabb helyzetet is meg tudod oldani.

Nyilas:

A szerelem ege a héten vakítóan kék lesz. Olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely még szorosabbá teheti a kapcsolatodat. A munkahelyeden is glória ragyoghat a fejed fölött. Kiderülhet, hogy nincs nálad job munkaerő, de az is lehet, hogy egy kollégával való viszonyod alakul jól és emiatt átlagon felüli teljesítményt is nyújthatsz.

Bak:

Ha Ámor nyila még eddig nem fúródott a szívedbe, akkor ezen a héten ez is megtörténhet. A szerelmi életedben történő változások miatt elégedettséget érezhetsz, de az is lehet, hogy a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Közlekedés, utazás során azonban őrjítő helyzet jöhet létre. Testvérrel, szomszéddal, közeli rokonnal kiáshatjátok a csatabárdot, ami most elhangzik, azzal kölcsönösen megsebezhetitek egymás lelkét.

Vízöntő:

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. De az is lehet, hogy ezen a héten végzed az otthonodnak az átrendezését, vagy felújítását, amiben kedvedet lelheted. Megtörténhet, hogy a rokoni kapcsolatokban alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd. A pénz a héten egyformán jön és megy. Egy váratlan találkozás miatt határtalanná válhat a jókedved.

Halak:

Pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Anyagi ügyek terén furcsa helyzet jöhet létre, de azért nem kell aggódnod, mert amennyi elmegy, annyi vissza is jön, vagyis nem fogsz hiányt szenvedni. Utazás során fantasztikus élményben lehet részed. Amennyiben közeli ismerős gondját, baját figyelmesen meghallgatod, későbbiekben a háláját ezért élvezheted.