Változások küszöbén: heti horoszkóp április 3-tól

Április első teljes hete változásokkal telve köszönt be, bár ennek nem minden csillagjegy fog örülni.

horoszkóp

Kos:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, elsősorban anyagi vonalon. Ezért ha elégedetlen vagy a mostani díjazásoddal, akkor a tettek mezejére kellene lépned, mert könnyedén kiharcolhatod mindazt az összeget, ami szerinted járna neked. A párkapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki. A béke teljes mértékben a te viselkedéseden múlik.

Bika:

Bátran tervezgetheted a jövődet, mert ami most megfordul a fejedben, az a későbbiekben valóra fog válni. Ezen a héten kötnöd kell az ebet a karóhoz. Ha kitartasz az mellett, amit fontosnak tartasz, akkor sikert érhetsz el, ami miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Vannak dolgok viszont, amelyeket jó, ha titokban tartasz.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan ízlésbeli probléma alakulhat ki a héten, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Semmi értelme nincs a vitának, mert nem juthatsz közös nevezőre, inkább csak a vérnyomásod emelkedhet a magasba. A titkok hetének is nevezhető a mostani, amikor olyan fantasztikus lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt annyi lehet a féltékeny ember a környezetedben, mint égen a csillag.

Rák:

A kapcsolatok hetének is nevezhető ez a mostani. Sok múlik azon, hogy kit ismersz, kivel ápolsz jó viszonyt, mert a protekciónak köszönhetően olyan helyzetbe kerülhetsz, amely bátran nevezhető fantasztikusnak. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. A házasságokban, régi együttélésekben nagyobb lehet az összhang közöttetek.

Oroszlán:

A karrieredben történhetnek olyan átalakulások, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha változtatni szeretnél, akkor itt a ragyogó alkalom, mert most megfoghatod az Isten lábát. Feletteseddel is olyan dolgokról beszélhetsz, amelyek fontosak neked, és amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj.

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely miatt a szíved, lelked összeszorulhat. De az is megtörténhet, hogy olyan régi emlékek tolulhatnak föl a lelkedben, amelyek miatt a könny csilloghat a szemedben. A párkapcsolatokban ismét feszült helyzet jöhet létre. Különösen akkor, ha az anyagiak központi témátok lesz. Bírság- és balesetveszélyes a hét, légy körültekintő.

Mérleg:

Ha egyetlen pillanatra sem felejted el, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz és pénzt keress, akkor nem lesz különösebb problémád ezen a héten. Kollégával szemben nehéz helyzet alakulhat ki, elsősorban miattad. A régi párkapcsolatokban elfogadhatatlan szituáció alakulhat ki, szintén miattad. Kiváló viszont az idő orvosi vizsgálatra, műtéti beavatkozásra, örökséggel, bankkal kapcsolatos ügyek intézésére.

Skorpió:

Úgy érezheted magad, mint egy elvarázsolt királykisasszony. Olyan események történhetnek, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. El sem mered hinni, hogy a sok jó veled történhet. A házasságokban, régi együttélésekben a te akaratod szerint történhet minden. Ezeket a dolgokat sikerként könyvelheted el, amitől a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

Nyilas:

A munkában érhetsz el sikereket. Még az is lehet, hogy többet fogsz keresni, esetleg a felettesed fog olyan dolgokat mondani, amelyektől egyenesen úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Ha szülő vagy, gyermeked miatt az idegeid pattanásig feszülhetnek. Próbálj meg következetes maradni, így nem kell veszteséget elkönyvelned. A szerelmi kapcsolatok egén viharfelhők tornyosulhatnak…

Bak:

Szerelmi kapcsolat alakulása miatt kirobbanó formában lehetsz. Talán még soha nem éltél át olyan szenvedélyt, mint most. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel bátran tervezheted a közös jövőt. A munkahelyeden sajnos nem fenékig tejföl minden. Bármilyen igazságtalan helyzet alakul ki, a saját érdekedben, ne akarj most a feletteseddel erről beszélni.

Vízöntő:

Az otthonodban történhetnek olyan változások, amely miatt minden okod meg lehet az örömre. Ugyan lesznek olyan helyzetek, amelyek miatt nehezebbnek érezheted az életet, de alapvetően úgy gondolhatod, hogy ez mégis csak jó, mégis csak elégedett vagy vele. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

Halak:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nem lehet panaszra oka. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek te is tagja vagy, valaki úgy viselkedik veled szemben, hogy el sem mered hinni. Ha pénzről van szó, akkor a kiadás és a bevétel oldal egyforma mozgást mutathat. A saját egészségedre jobban kellene ügyelned, illetve egy beteg hozzátartozót támogatnod kellene.