Csillagjegyek csúcsformában: heti horoszkóp március 27-től

A bolygóállások jótékonyan hatnak a teljesítményre és koncentrációra, a héten mindenki kihozhatja magából a maximumot.

nő-rét

Kos:

Iszonyatosan nagy energiával rendelkezel ezen a héten, nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál megoldani. Kiváló ez az időszak arra, hogy anyagilag jól képviseld az érdekeidet, ezért minden pénzzel kapcsolatos megbeszélést mostanra kellene időzítened. A párkapcsolatokban feszült helyzet alakulhat ki. Minden azon múlik, te mit szeretnél.

Bika:

Rajtad a világ szeme! Csúcsformában lehetsz ezen a héten. Hihetetlen nagy erővel rendelkezel, így aztán könnyedén elérheted a céljaidat. Ébernek kell lenned, mert a környezetedben több olyan személy van, akik féltékenyek rád, és akik mindent elkövethetnek, hogy ártsanak neked. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Ikrek:

A kapcsolatok mindig fontos szerepet játszottak az életedben, de ezen a héten a siker azon múlik, hogy kit ismersz, kivel ápolsz jó viszonyt, mert a protekció segítségével olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid megsokszorozódhat. A házasságokban, régi kapcsolatokban a harmónia attól függ, hogyan tudod kifejezni magad, illetve mennyire vagy alkalmazkodó és elfogadó.

Rák:

Olyan események történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. A közösségben – amelynek tagja vagy – te lehetsz a sztár. A sors lehetőséget kínál arra, hogy nagy dologba vágd a fejszédet. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nem kell aggodalmaskodnod, mert nagyon jó helyzetbe kerül. A régi kapcsolatokban neked tetsző változás történhet.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan események történnek, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél. Ha nincs munkád, nem lesz okod panaszra, mert olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt irigyeid száma megduplázódhat. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt elégedettséget érezhetsz. Külfölddel viszont másként alakulnak a dolgok, mint ahogy gondoltad.

Szűz:

Ha tanulmányokat folytatsz, fantasztikus formában lehetsz. Ha külföldre készülsz, vagy már más országban tartózkodsz, akkor elégedettség járhatja át minden porcikádat. A hivatalos ügyek, jogi problémák rendezésére is kiváló ez az időszak. Elérkezik a pillanat, amikor a rokoni viszonyokat rendezni kell. Légy toleráns, és nézd a másik szemével is a helyzetet.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet alakulhat ki, megtörténhet, hogy a társadnak lesz elege az egész helyzetből, és nem kívánja tovább folytatni. A most kialakuló szerelmi kapcsolatokra a se vele, se nélküle lehet a jellemző. Kiváló ez a hét nagyobb vásárolások bonyolítására, olyan személlyel is összefuthatsz, akivel jót diskurálhatsz.

Skorpió:

Romantikus hangulatban lehetsz ezen a héten. A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra, mert a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz. Illetve olyan dolgokra is kiadhatsz, amelyek elkerülhetetlenek, és amelyektől jobb lesz az életed. A munkában nem alakul úgy minden, ahogy szeretnéd.

Nyilas:

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, amelynek elsősorban az lehet az oka, hogy makacsul ragaszkodhatsz olyan dolgokhoz, amelyeknek lejárt az ideje. A munkában viszont olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt mázsás terhek gördülhetnek le a lelkedről. Ha állást kívánsz változtatni, akkor erre kiváló ez az időszak. Pénzedre jobban ügyelj.

Bak:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha vállalkozó vagy, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert a pénz még olyan helyről is jön, ahonnan nem számítottál rá. A baráti kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, és az is lehet, hogy ez a viszony végét jelentheti.

Vízöntő:

Pénzügyeid ezen a héten álomszerűen alakulhatnak, amely nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha bármit szeretnél elérni a felettesednél, akkor most kellene nyomulni, mert nyitott lesz szinte valamennyi ötletedre. Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki, illetve olyan valakivel találkozhatsz, akit akkor látnál szívesen, amikor a hátad közepét.

Halak:

Minden okod meglehet az örömre, mert a munkában, a megélhetésben úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ezt pozitív gondolkodásodnak köszönheted, ennek hatására bevonzod életedbe a jó dolgokat. Pénzügyek terén szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat, sőt, a legjobb lenne, ha az anyagiakkal kapcsolatos ügyekbe nem bonyolódnál bele.